Gdzieś 2 lata nie oglądam już Pierwszej Miłości.Czytam czasami streszczenia.Grażyna i Michał mają romans w szoku jestem.Pytanie w takim razie co się dzieje z Grzegorzem ?
Grzegorz odszedł. Dlatego tez Grażyna wdała się w romans z Michałem gdy Majka wyjechała z Julka do Stanów bo Julka miała operację.
Romans z o 14 lat starszą Grażyną - 62 lata , z o 14 lat młodszą to bym jeszcze zrozumiał. Producent filmu pojechał po bandzie całkowicie. Oprócz tego jeszcze kolejna wielka "miłość" Emilki przed 40-tką Jak na to wszystko patrzę to nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Z tego całego klubu emerytów najlepiej wypada jeszcze Mikser. Spędza noc z dwiema już nie tak bardzo młodymi laskami Sandra Staniszewska - 33l i Karolina Sawka - 29 lat
No to że Michał romansuje z Grażyna to jeszcze jeszcze. Mimo że jest od niego starsza to tego tak nie widać a jest atrakcyjniejsza od Majki. A ma duży dom to też jest plus. I kasę, własny szpital. Ale z Emilka że ma takie powodzenie to już mega dziwne. To że złapała Mateusza to jeszcze jeszcze bo to był psychol i oni szukają łatwej ofiary, strażak przystojny ale nieśmiały niech będzie że zwrócił uwagę na Emilie która go umiała otworzyć ale ten Wojtek. To już przegięcie. I kto jeszcze będzie :P. Majka też ma powodzenie i nie rozumiem. Obie przeciętne, Majka chociaż ładniejsza ale z dużą nadwagą i nudna. I obie mieszkają w małych mieszkankach. Nic się nie dorobiły. Jeszcze Majka wszystko na operację córki dawała.
Grażyna jest po prostu dobrze zakonserwowana jak Maryla Rodowicz. Tylko przypatrz się szyi .Jeśli chodzi o Emilkę to nie będę nawet komentował . Myślę, że w realu nawet by na nią nie spojrzał ale są różne przypadki. Anecie Zając nie udało się schudnąć chociaż podobno próbowała - pisali coś o tarczycy.
To Prawda po szyi od razu widać wiek. No tak ja rozumiem problemy ze schudnięciem Anety Zając. Ale po prostu to że się w Majce tak kochają jest dziwne bo nic w sobie nie ma. Aneta może być zupełnie inna i jest aktorka to na nią ktoś by mógł zwrócić uwagę bo ma kasę by się zrobić na bóstwo i też może jest ciekawsza od jej postaci. Ale postać Majki coś okropnego. Też powodzenie Melki dosc dziwne ale może ich jara że jest policjantka. Emilka właśnie też średnia i to tak powiedziane lekko. Mogę jeszcze zrozumieć że Kinga wpadnie w oko i też jest ciekawsza, ma swoją firmę (choć Emilka też). Dziwię się ze nie latają za Marta, mało za Paulina (tej postaci nie ma już nawet), małe zainteresowanie ma też Wiki raptem paru facetów w swoim życiu, Magda też nie ma adoratorów oprócz Miksera i facetów którzy znali ją gdy była prostytutka. Pokazują że przeciętne mają większe powodzenie.
Wystarczy porównać Majkę z Dominiką, obie gra Aneta Zając, a Dominika jest dużo ciekawszą postacią, wyglądem też przewyższa Marysię.
Emilka jest taką damską wersją Artura. Na niego też lecą wszystkie kobiety w serialu :D
Za Martą latają, tylko ona spławia po kolei wszystkich :)
No za Marta w sumie teraz latają. Wcześniej tylko Artur i Tomek. Ale prawda że ona spławia ich bo z różnych przyczyn do niej nie pasują i pewne ich cechy jej nie pasują.
To prawda że jedna aktorka odgrywa dwie role i zupełnie inaczej to wygląda. I tak się dziwię ze Hiszpan woli Dominike od Malwiny ale tu chyba o charakter mu chodzi a Dominika jest idealna dla Hiszpana bo też przestępczyni. Ogólnie ciekawsza osobowość od Majki. Inaczej ubrana i umalowana i już lepiej to wygląda.
Ogólnie mój top obecnie to z młodszych Jolka od Tomka, Magda Miksera i dajmy na to Kalina, z trochę starszych Wiki, Malwina nieźle, Marta.