4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 7

Najbardziej Stefani, z niej zawsze można było się pośmiać. Poza tym trochę Partyka i Pawła.

ocenił(a) serial na 4
Ola_2705

Pawła , Patryka, Teresy

ocenił(a) serial na 4
Ola_2705

stefani mnie irytowała - wolę Beatkę, która wpisuje się w ten typ postaci oraz Kaśkę. poza tym nikogo mi nie brakuje. może Zbyszka;P

użytkownik usunięty
marajka

Mi Teresy nie brakuje. Byla wkurzajaca zwlaszcza jak zabronila zrobic Markowi badan DNA ,aby sprawdzil czy Sonia byla jego corka,bo inaczej sie rozwiedzie z nim. A wlasnie dlaczego Stefani wrocila z tego wyjazdu tylko na kilka odcinkow i zniknela znowu bez wiesci? Wie ktos?

użytkownik usunięty

Patryka i jego amerykańskiego akcentu :]

Pawła, Artura i Bartka razem w jednym mieszkaniu:-)

użytkownik usunięty
kkarolinkka2

Mi brakuje Kamila jego wątek był ciekawy.Poza tym może trochę Kuby chociaż go nie lubiłem,trochę Przemka,Ojca Artura,tej lesbijki co podbijał do niej Artur i trochę tego kolesia co chodził do szkoły z Blażejem,Olą i Mikserem śmieszny był na swój sposób.

użytkownik usunięty

Dobrze,ze Ole wywalili

użytkownik usunięty

Mnie ona też drażniła.Z chwilowej dorywczej pracy w tej Hiszpańskiej firmie zrobili z niej tytana pracy.Wiele osób pracuje na studiach i nikt tak się z tym nie odnosi.

ocenił(a) serial na 3

Zdecydowanie Teresy. Jedyna taka ciepła i rodzinna postać, oczywiście do czasu jak wyjechała do tych Indii... scenarzyści fatalnie to rozwiązali.

użytkownik usunięty
elmoo_filmweb

Chyba lepiej jakby umarła,przynajmniej skończyła by rolę w serialu jako ciepła Matka i Babcia a nie jako stuknięta baba która wyjechała do Indii.

ocenił(a) serial na 3

Dokładnie.

bereniki:)

Agnieszki, Krzysztofa i Wojtusia Świątków, Antka, Teresy, Łukasza, Aurelii, Mariusza, Janka

ocenił(a) serial na 8

Bereniki, Kuby, Pawla, Patryka, Tatiany, Stefani, Igora, Andrzeja, rodziny Światkow, Łukasza i Iwonki. Ich chyba przede wszystkim.

użytkownik usunięty
Cefalix

NO fatalnie. ale jakby uśmiercili a Skibińskiej by się odwidziało i zechciała wrócić to byłby problem. Jasne można wymyśleć,że okazało się,że jednak żyła tylko ktoś włożył kukłe do jej trumny,ale po co robic z tego drugą Mode na sukces?! chociaż Hubert "wrócił" zaa grobu. Miał nawet pogrzeb i był "pochowany" . Swoją drogą ciekawe kto leżał w tej trumnie i co zrobili z tym fałszywym nagrobkiem.

użytkownik usunięty

Mnie bardziej zastanawia co by zrobili gdyby Majka chciała zobaczyć go po śmierci.Powiedzieli by jej że ostatnią wolą zmarłego było żeby nikt go nie widzą po śmierci bo innej wymówki nie widzę.

użytkownik usunięty

W sensie,ze cialo rozpoznac? Nadal mnie zastanawia kto lezy w grobie Huberta.

użytkownik usunięty

Albo że zmarły nie chciał żeby go widzieć po śmierci albo że nikt z bliskich nie chciał go widzieć po śmierci i chcieli zapamiętać go jako zywego.

ocenił(a) serial na 9

Najbardziej brakuje mi zdecydowanie Patryka.

użytkownik usunięty
Anna_0604

Zdecydowanie Patryka ;) Paweł, Artur, Patryk i Bartek - najlepsza ekipa.

użytkownik usunięty

Mnie brakuje Kamila z nim zawsze coś się działo.Poza tym Andrzej też niezle w tyłek dawał no i ten koleś ze szkoły Błażeja chyba Adam co ciągle się śmiał.

Brakuje Pawła i Patryka oraz Weksler za rzadko jest pokazywany.

użytkownik usunięty
xavi512

Ogólnie Karol nie jest główną postacią na dodatek nie ma laski i nie jest zbytnio związany z większością postaci w serialu.

ocenił(a) serial na 1

Patryk i Pablo xD

1.Artur Kulczucki z początkowych odcinków - bo teraz to nudna postać
2. Paweł - oraz jego kumple ze straży
3.Stefani
4.Edyta dziewczyna Artura
5.Ojciec Artura
6.Manuel
7.Zbyszek Kręglicki szef klubu Go Go oraz jego wspólnik Darek / Tatiana
8.Monika Wagner
9.Łazankowa
10.Matka Pawła Krzyżanowskiego oraz jego brat Mariusz