Aktor Krzysztof Wieszczek ma pojawić się w serialu,zagra bratanka Seweryna.Dla mnie to marnowanie potencjału,bo aż prosi się żeby ten aktor zastąpił Krawczyka jako Pawła.A jeśli chodzi o fabułę,też dziwne,zapewne to syn tego jego brata Bogusia,bo Seweryn raczej innych nie miał.
Seweryn,tak przyjmuje syna faceta którego cała wieś nienawidzi,na dodatek,odbij kobietę,jego najlepszemu kumplowi,i największemu kozakowi we wsi,ja rozumiem,że rodziców się nie wybiera,może gość potępia postępowanie Tatusia,ale jednak Książę Boguś,ani Seweryn nic nie wspominali o żadnym synu,chyba lepiej żeby ten bohater pojawił się tak bez żadnego pokrewieństwa we wsi.
Choć paradoksalnie,może to ciekawsze,bo możliwe że padnie co u Tatusia.
niestety,nie mogę napisać tego samego,ale może zrobią z niego Wadlewskiego Pawła,co każdemu będzie we wsi łomot spuszczał,Bartek czy Wojtek raczej do tego się nie nadają,Norbert trochę lepiej,ale do Pawła daleko...
a nowego Pawła,ma grać jakiś Malinowski,wstęp jakby miał być tym Pawłem,a ma być innym.W sumie 26-letni aktor to trochę jednak za młody,na zastąpienie Krawczyka.To już druga nagroda pocieszenia zamiast Pawła,najpierw Hubert,teraz bohater o imieniu Paweł.Trzecią powinien być jakiś bohater powiązany z nim np jego Matka,siostra,brat,Harcerz.Coś ma kombinować w wątku Melki.