Czy mi się wydaje, czy nie było wyświetlonego jej nazwiska przy "scenariuszu"..?
Też ostatatnio to zauważyłem pisze że Piotr Jasek czy jakoś tak. Wiecie kto ostatnio tam był wpisany sama Kamińska czy razem ?
A właśnie bo ostatnio zauważyłam że jakoś bardziej znośny zrobił się ten serial i chętniej do niego zasiadam. Jest nawet kilka ciekawych wątków a dialogi już nie są takie głupie, jak z podstawówki, aczkolwiek nadal nie na najwyższym poziomie, ale nie oczekuję tego. Chyba nawet znikły słowa klucze z odcinków że wiele postaci po kolei wypowiada te same słowa :P. A teraz już wiem dlaczego bo Kamińskiej nie ma heh :)
slowa klucze byly po prostu DENNE - raz to rozumiem, w jakiejs szczegolnej sytuacji, ale to co odwalali zalamywalo
owszem ostatnio jest napisane o kilku scenarzystach,a Kamińskiej nie ma,jednakże był artykuł chyba z dwa dni temu że to ona odpowiada za dramatyczne scenariusze i że aktorka czuje się bardziej scenarzystką,niż aktorką to jeżeli scenarzystką jest faktycznie lepszą niż aktorką,to strach jaką jest aktorką.Ponoć to jej pomysł,był nawet z tym pobiciem Michała.
widać że jej pomysł , taka głupota że wpadł na ten filar czy kolumne czy co to było :P. Ale za dialogi to już pewnie nie odpowiada. A teraz michał warzywo, ciekawe czy jak już dojdzie do siebie, to nie będzie jak z Julą że się nagle rozgada i zacznie mówić składnie i nie będzie się jąkać :).