4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czy mi się wydaje, czy nie było wyświetlonego jej nazwiska przy "scenariuszu"..?

ocenił(a) serial na 5
Bielak_812

Też ostatatnio to zauważyłem pisze że Piotr Jasek czy jakoś tak. Wiecie kto ostatnio tam był wpisany sama Kamińska czy razem ?

kierowca23

Jasek to główny scenarzysta i chłop Kamińskiej.

Bielak_812

Faktycznie, ostatnio poziom serialu jest lepszy.

kokakok

A właśnie bo ostatnio zauważyłam że jakoś bardziej znośny zrobił się ten serial i chętniej do niego zasiadam. Jest nawet kilka ciekawych wątków a dialogi już nie są takie głupie, jak z podstawówki, aczkolwiek nadal nie na najwyższym poziomie, ale nie oczekuję tego. Chyba nawet znikły słowa klucze z odcinków że wiele postaci po kolei wypowiada te same słowa :P. A teraz już wiem dlaczego bo Kamińskiej nie ma heh :)

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

slowa klucze byly po prostu DENNE - raz to rozumiem, w jakiejs szczegolnej sytuacji, ale to co odwalali zalamywalo

marajka

mogłyby być nawet kilka razy ale nie codziennie bo to przestało być śmieszne.

użytkownik usunięty
Bielak_812

owszem ostatnio jest napisane o kilku scenarzystach,a Kamińskiej nie ma,jednakże był artykuł chyba z dwa dni temu że to ona odpowiada za dramatyczne scenariusze i że aktorka czuje się bardziej scenarzystką,niż aktorką to jeżeli scenarzystką jest faktycznie lepszą niż aktorką,to strach jaką jest aktorką.Ponoć to jej pomysł,był nawet z tym pobiciem Michała.

widać że jej pomysł , taka głupota że wpadł na ten filar czy kolumne czy co to było :P. Ale za dialogi to już pewnie nie odpowiada. A teraz michał warzywo, ciekawe czy jak już dojdzie do siebie, to nie będzie jak z Julą że się nagle rozgada i zacznie mówić składnie i nie będzie się jąkać :).

Bielak_812

Dodałem Kamińską jako scenarzystke oczekuje w kontrach.