4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kamienica Jowity i Radka

użytkownik usunięty

Orientuje się ktoś jeśli jest z Wrocławia,czy ta kamienica co mieszkają Jowita z Radkiem jest jakoś w centrum,czy jest dość blisko tej kamienicy co mieszka większość bohaterów,czy dalej?

Nie jestem z Wrocławia.Też mnie to ciekawi. W sumie jak chcieli się ukryć, to powinni gdzieś z dala centrum, tak by było logicznie. Ale z drugiej strony najczęściej to kamienice są w centrum, na starówce lub w pobliżu tych miejsc, ewentualnie na starych dzielnicach, które też raczej nie są bardzo daleko centrum, bo w nowych dzielnicach, z dala od centrum są już takie budynki jak te gdzie jest mieszkanie Artura, domy lub bloki, a kamienice niekoniecznie.

użytkownik usunięty
maria_88_3

kiedyś byłem we Wrocławiu i wydaje mi się że to właśnie jest gdzieś w centrum,no chyba że przechodziłem koło podobnej ulicy,ale kamienica to się kojarzy z centrum i okolicami tak struktura chyba w każdym dużym mieście jest rynek,kamienice,niedaleko centrum dalej kamienice,a na osiedlach dalej blokowiska.

No dokładnie, tak jest we wszystkich miastach, że kamienice to w centrum, starówce i jakiś gorszych dzielnicach, a na innych blokowiska lub nowoczesne dzielnice.

użytkownik usunięty
maria_88_3

czasami owszem jak kamienicę wyłożą na remont to dużo lepiej się prezentuje niż typowe kiepskie blokowisko,jednak apartamenty to będzie trochę dalej,choć zdarzają się pojedyncze wyjątki jakiś apartament w centrum,czasami fajnie to wygląda pełno starych pustych kamienic,a obok piękny apartament,coś jak na ulicy pełno kiepskich tanich samochodów a w środku prawdziwe cudeńko.