4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

rozstala sie z Baranskim... stawiacie, ze nawiaze romans (moze zwiazek?) z ktoryms z naszych PMowskich aktorow? ;) w koncu tyle czsu sie spedza na planie :P duzo scen ma z Blazejem, ale jakos z nim nie pasuje mi za bardzo. Mikser prywatnie zonaty i dzieciaty wiec pewnie tez nie. macie inne pomysly? :D

marajka

Z Grzegorzem, podpułkownik zawsze zwarty i gotowy :D

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

myslisz ze ten level wiekowy jej pasuje?
moze Strasburger jak juz ;)

użytkownik usunięty
marajka

a co się będziemy rozdrabniać Witold Pyrkosz lat 90-idealny kandydat.

No na pewno :). Hmm może Banasiuk? Albo Pniewski, lepszy jest :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Banasiuk zajęty,serialowy Natan by pasował,ale zniknął,więc trzeba go szukać.

ocenił(a) serial na 4

tu sie zgodze 100% - Kwiatkowski (Natan) by do niej pasowal najbardziej.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Banasiuk zajety, ale wiadomo jak to jest... chociaz ja bym nie zamienila Boczarskiej na Halejcio natomiast juz niewiele mnie zdziwi w zyciu. a co do Pniewskiego to chyba Halejcio dla niego za ladna a on wyglada na typa, ktory musi blyszczec w zwiazku :D

użytkownik usunięty
marajka

Jeżeli Banasiuk miałby zostawić Boczarską dla innej obstawiałbym prędzej Opozdę już nieraz prasa się rozpisywała że Boczarska trzęsie się jak galareta na ich znajomość,nie dość że grają parę to chyba poza Koterskim najbardziej trzymają sztamę w ekipie.Pniewski do serialowej Marty.

marajka

No tak, to prawda. zapomniałam o Natanie ( Kwiatkowskim), on by pasował do Halejcio idealnie. szkoda że nie sparują ich też póki co w pm. Pniewski to taki narcyz, więc jasne że woli poszukać kogoś brzydszego i mniej znanego, żeby móc brylować w związku i zachwycać się swoją osobą, i żeby ta dziewczyna była typu jego fanek, zachwycona nim i wielbiąca godzinami. Pniewski trzyma się ogólnie z Opozdą, a Opozda i Halejcio przyjaźnią się więc w sumie Pniewskiego i Halejcio mogłoby cos połączyć, ale właśnie on jest zbyt zadufany w sobie. I w sumie oni oboje tacy już zupełnie nie do zniesienia by byli jako para ;).

Banasiuk jest na razie z Boczarską i okaże się co dalej. Może ją i rzucić np dla Opozdy, ale Opozda nie stała w uczuciach, jednak Banasiuk chyba bardziej stały, więc nie rzuci kobiety którą już dobrze zna i jest w stałym związku z nią, dla niepewnej Opozdy, która szybko się znudzi i pobiegnie do następnego. Nie wiem czy dobrze myślę, ale Aśka często zmienia partnerów.

ocenił(a) serial na 4

tylko ze Pyrkosz nie gra w Pm :)

użytkownik usunięty
marajka

no byłoby mega 90-letni człowiek gra w dwóch serialach,w różnych miejscowościach i to tak odległych ciągle w trasie z Wrocławia do Warszawy,z Warszawy do Wrocławia.Albo lepiej jeszcze w teatrze we Wrocławiu i Warszawie tak jak ci najbardziej oblegani aktorzy,chyba właśnie ten Kwiatowski swego czasu tak ogarniał dwa seriale w różnych miasta,teatr a może nawet dwa.

I Gdyby serialowa Luiza się zwiazała z Natanem to poszliby do jakiegoś programu i na pytanie jak zaczął się was związek,a oni od tego że nasi bohaterowie się jednak nie związali,już wtedy coś ale ona była w związku.

marajka

Grażyna miała młodszego Błażeja, to Grzechu może mieć Halejcio :-)

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

no ale mowimy o prywatnym zyciu a nie scenariuszu ;) jak tak oczywiscie pol zartem pol serio, ale znajac naszych celebrytow to szybcy sa w nowych romansach

marajka

Prywatnie z PM to nie widzę pary dla niej, a poza PM to Pawłowski z ''Belfra'' ( brat Pawłowskiego z ''O mnie sie nie martw'')

Hans_Kloss

Pawłowski całkiem niezły, ale musiałby zmienić fryzurę :). Co oni wszyscy z tymi idiotycznymi fryzurami? W belfrze i wcześniej w innym serialu, właśnie Pawłowski ma nie najlepsze fryzury. Oczywiście w beznadziejności fryzur bryluje pniewski, teraz też Tymoteusz z PM :).

użytkownik usunięty
maria_88_3

ja myślę że w "Belferze",chodziło o to że jego bohater to był taki zakręcony gość,który prawie cały serial rozpaczał po ukochanej,stąd ta super zachęcająca fryzura.

użytkownik usunięty
marajka

już coś dzisiaj pisało że Barański ma nową.Dla mnie żenada jeszcze dobrze nie rozstał się z jedną a już następna.Dla mnie to trochę brak szacunku,ja rozumiem że miesiąc po rozstaniu.Ale co parę dni po to cała Halejcio chciałaby wrócić a tu już nowa,a typ że nie jesteśmy razem.Spox,o 12 rozstać się z partnerką a o 16 można oficjalnie z nową i wcale nie będzie że ją zostawiłem,ani zdradziłem,ani dla innej.