Wątek trójkąta Sabina-Natan-Radek to jedna z największych kpin w tym serialu.Radek zaciąga po kryjomu do łóżka Sabiną,a potem zamiast chociaż przynajmniej unikać kontaktów z Sabiną,nie przyłazić do jej mieszkania,ten sobie po jednym dniu wyprowadzki wraca z swoim kumplem Karolem i powtarza tylko w kółko słaby pomysł,jak słaby to poco przyłaził.
Ta postać nie ma za grosz honoru,inny by wyjechał z miasta ze wstydu,a ten pakuje dupę do kąpieli,i następnie szykuje się do spania.Istny kabaret.Natan wściekły na niego jak pantera,a i tak nie wie że Radek spał z Sabiną,jak się dowiedział to chyba by go na kawałki posiekał.
Sabina to samo,ta postać osiągnęła już dno,zdradza faceta,dalej broni Radzia jak lwica,udaje porządną a nie ma odwagi się przyznać do zdrady.Jeszcze sama go podpuszcza żeby został.
Karol też żenada,prowokuje sytuacje z Radkiem,jest jak sprzedawczyk,Radek coś tam mu pomógł w sytuacji z Andrzejem,a ten już na siłę wciska go do chaty.
Dobrze Radka podsumował Bartek że to pasożyt,który każdego wykorzystuje,i jeszcze robi to swoją miną niewiniątka,wszyscy się na niego uwzięli a on jest taki wspaniały.Czy nie można typa,przynajmniej na jakiś czas wysłać do matki,albo żeby dała mu jakąś kasę na hotel,a on osiągnął już szczyt mieszkać z laską z którą spał po kryjomu i z jej facetem.
akurat w tym serialu bylo tyle absurdow, ze nie odbieram wcale tego watku jako kpiny (chocby Marysia w AM.Pol. i te strzelaniny, watki z Igorem itp.). wiec na tle innych jest calkiem realny. dlaczego w serialu maja pokazywac tylko osoby prawe i honorowe - i nudne by to bylo i nierealne,nasz swiat zamieszkuje raczej wiecej osob bezczelnych, bez honoru albo po prostu glupich czy tez zgrywajacych cos. absurdu ni kpiny w tym nie widze i gdyby Radzio honorowo od poczatku se cos wynajal nie byloby historii i gdyby kazdy watek rozwiazywac honorowo nie byloby serialu ;)
może w każdym razie chodziło mi o to że postać kreowana na pozytywną,jednak rzadko zachowywała się bezwstydnie,a Radek już gorzej wypaść nie może.Wątek z Sabiną może i realny,w życiu nie każda kobieta po zdradzie idzie do swojego partnera z tą informacją,ale Sabina nie dość że święta to jeszcze prowokuje kolejne sytuacje z Radkiem,zrobili z Radka bohatera bo odważył się list odtworzyć.
Z jednej strony postaci muszą zachowywać się nieracjonalnie bo serial by zniknął,gdyby wszystko byłoby logiczne,z drugiej nie można kreować na pozytywne postaci,takich co taką żenadę odstawiają.
dlatego w tym wątku można przełknąć wiele nawet tą żenującą zdradę,ale naprawdę nawet na realia serialowe,zaraz po zdradzie pakować się do mieszkania gdzie mieszka facet któremu uwiodło się kobietę i jeszcze te debilne teksty głupi pomysł,typowe żeby zaraz ktoś namawiał go do zostania.W tym wątku tylko Natan zachowuje się normalnie,plus choć oni raczej przyboczne role,Mikser i Bartek a obaj przecież nie wiedzą że Radka z Sabiną poniosło.Mikser mu dogryzie,a pewne myśli że to pragnienie Sabiny,jest tylko platoniczne.
A propos, absurdem jest też to, że Andrzejek z ochroniarzami siedzi pod blokiem w busie 2 tyg. Karol tam mieszka, auto czerwone rzuca się w oczy, do tego tablice rej z Krakowa, ale nikt go nie zauważył. Andrzejek cały czas w tym samym ubraniu, beżowy trend haha.
znając scenarzystów nawet tyle się nie wysilą żeby ustawić Andrzeja gdzieś dalej,tylko dalej pod samym blokiem będą się gapić,a Karol i reszta przechodząc koło tego wozu,będą nawet nie zwracać uwagi.
Sabina bardziej martwi się o Radka niż Natana,a ten dureń znów się poniża a do Bartka się odszczekiwał że już nie będzie.Karol teraz się skumał że Radek namącił w związku jego pupilka.Śmieszne wyszła ta scena w klubie tak jakby Daria z dwoma się zabawiała,a Mikser chociaż dobrze mu powiedział.Kopnęła by już Sabina oficjalnie tego Sratana w dupę i po problemie.
Spoiler......................................................................... .........................................................
................................................................................ ................................................................................ ..
Tak oglądałam już i akcja była dobra :). Myślałam że padnę. Jeszcze później Daria : czy ktoś może mi podać w końcu ten stanik. I Radek się schylił a Błażej szybko go odsunął i sam podał :). A Natan jeszcze z kwiatami do Sabiny. A ta po prostu śpi raz z tym raz z tym, dobrze że Igora nie ma bo jeszcze byłby 4-kąt :).
też byłem zażenowany tą sceną,bo myślałem że Natan dlatego mówi o końcu ich związku bo ona mu seksu odmówiła.W końcu wiele osób po zdradzie,nie chce robić tego z swoim partnerem.A ona to z nim zrobiła,nawet nie wiem czy zaraz po zdradzie tego nie robili,bo bodajże Krzysiek miał straszny ubaw tak jakby to robili.Nawet sobie kiedyś myślałem że dlatego osoby po zdradzie partnera,nie chcą uprawiać seksu z partnerem,żeby przygotować go na to wyznanie że była zdrada.
nie ma to jak Radek nie mieć kasy i pracy i Sabina się o niego martwi,bo o Natana nie musi bo ma kasę i pracę.Scena kompromitacja zdradzony facet przychodzi do niewiernej partnerki z kwiatami i ją przeprasza,on pewnie nawet gdyby wiedział o zdradzie też by tak zrobił.
niestety to prawda,facet czasami potrafił dać w zęby Igorowi czy temu przydupasowi Agaty,ale w relacji z Sabiną to zawsze była porażka na maksa.Facet się odszczekiwał że nie będzie się poniżał,a dalej to robi,mam nadzieje że tym razem się wyprowadzi naprawdę.
Daria bierze na siebie dwovh facetow huhu. Nie brakuje dupodajek xd Zalosny odcinek! Jedyny plus to sceny z Michalem.
no, Michał akurat fajnie pojechał po Krystianie, jednocześnie wylewając całą prawdę o nim
ta scena miała być śmieszna,a wyszła raczej żenująco,zabawny był owszem motyw że wszyscy leją z Darii i Błażeja że im w sypialni nie wychodzi,a oni zamiast w mieszkaniu zabawiają się w klubie.Ale reszta słabo,tak Radek chwilę po wyjściu Miksera spał tak twardo że nie słyszał zabawiających się Darii i Błażeja,a oni też nie zauważyli że ktoś tutaj jest,aż Daria zdążyła stanik ściągnąć,szkoda że majtek też nie i nie zrobili tego wcześniej zanim się skapnęli,a Radek też musiał bez koszuli,spać.
Wgl jak Mikser wbil to Radek sobie przy spodniach grzebal jezeli mnie pamiec nie myli xd Bardzo fajny trojkacik
to podobno było tak, że Błażej chciał skończyć w srodku ale Daria mówi "proszę nie w środku bo nie biorę tabletek" i Błażejek wyciągnął i strzelił gdzieś w bok a tam sobie słodko Radzio spał i dostał na twarz i wtedy się obudził bo pomyślał, że koledzy jego taty z wojska znowu przyjechali i musi ich obsłużyć
Sabina przechodzi samą siebie po tym jak ojciec dowiedział się o zdradzie,wściekły facet wybiegł z mieszkania i cudem nie dowiedział się o zdradzie ta dzwoni po Radzia który bez skrępowania mówi jej ojcu że jest jej potrzebny,Karol powinien tak jak Grzegorz jemu dać mu w pysk a potem objeżdzać go przy wszystkich.Sabina kręci z 3 facetami na raz,a Aśka niedługo do zakonu wstąpi.