4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

widze ze wciaz zasluguje na swoj tytul najbardziej irytujacej postaci

marajka

ten typ tak ma haha, w Barwach szczecia gra podobna postac. Sawczuk ( swoja droga szpetna i obrzydliwie chuda) lecac na jego kase i chcac go usidlic wmawia mu, ze jest w ciazy.

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

tak sie wlasnie zastanawialam czy ten typ tak ma czy po prostu swietnie odgrywa swoja role. a ze nie widzialam go w zadnej innej produkcji to trudno mi bylo ocenic. tak czy siak, jako Kris jest okropnie irytujacy. nawet jesli dla odmiany jego kwestie sa w miare w porzadku (czasami wybielaja te postac jak za bardzo sobie nagrabi) to nadal cholernie dziala na nerwy.

marajka

Ja go widziałam w belfrze, ale nie było go tam zbyt często, jednak widziałam w nim Kryśkę z PM. Więc chyba ten typ tak ma. Irytujacy do śmierci. Zuza go olała, a ten już te humory odstawia. W ogóle jakim cudem jeszcze ma kasę :P.

Penelope261988

szasta kasa na prawo i lewo , to wynajem knajpy, to hotel, to inne glupoty i jeszcze ma :D

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

to co on robi ma oczywiscie jakies tam znaczenie dla odbioru postaci, ale mnie osobiscie wk... nawet jak jest mily i w porzadku (z reguly chwilowo). po prostu, sam aktor ma nieznosna maniere w sobie - taka niefajna pewnosc siebie graniczaca z bezczelnoscia czy zarozumialstwem.

marajka

sama tez postac, ''wszystko uchodzi mu na sucho''

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

postac to postac. wiadomo, ze jak rozpisza w ten sposob to bedzie wkurzac. ale on sam w sobie = ton glosu, bezczelny usmieszek itp.