widze ze wciaz zasluguje na swoj tytul najbardziej irytujacej postaci
ten typ tak ma haha, w Barwach szczecia gra podobna postac. Sawczuk ( swoja droga szpetna i obrzydliwie chuda) lecac na jego kase i chcac go usidlic wmawia mu, ze jest w ciazy.
tak sie wlasnie zastanawialam czy ten typ tak ma czy po prostu swietnie odgrywa swoja role. a ze nie widzialam go w zadnej innej produkcji to trudno mi bylo ocenic. tak czy siak, jako Kris jest okropnie irytujacy. nawet jesli dla odmiany jego kwestie sa w miare w porzadku (czasami wybielaja te postac jak za bardzo sobie nagrabi) to nadal cholernie dziala na nerwy.
Ja go widziałam w belfrze, ale nie było go tam zbyt często, jednak widziałam w nim Kryśkę z PM. Więc chyba ten typ tak ma. Irytujacy do śmierci. Zuza go olała, a ten już te humory odstawia. W ogóle jakim cudem jeszcze ma kasę :P.
to co on robi ma oczywiscie jakies tam znaczenie dla odbioru postaci, ale mnie osobiscie wk... nawet jak jest mily i w porzadku (z reguly chwilowo). po prostu, sam aktor ma nieznosna maniere w sobie - taka niefajna pewnosc siebie graniczaca z bezczelnoscia czy zarozumialstwem.