Gdzieś pisało że Majka go przyjmie wraz z Melką. Ja się kurde pytam gdzie oni będą spać? Pewnie u Julki w pokoju i pewnie przeżyją swój pierwszy raz tam na oczach młodej. Dziecko ma już wychowanie prorodzinne gwarantowane. A niech się Majka jeszcze zwiąże z ojcem Krystiana to pewnie też zamieszka u niej na kanapie w kuchni a młodzi u Julki. Bo na pewno nie zamieszkają u niego tak jak w przypadku Aleksa gdzie miał chyba większe mieszkanie a mieszkali u Majki.
No to się właśnie okaże gdzie oni tam będą spać, jak nawet dla Melki tam miejsca nie widzę, chyba ze by miała spać z Majką. Wtedy spała w pokoju Julki ale nie wiem dokładnie gdzie, w jej łóżeczku? A teraz jeszcze Krystian na parę dni... A może Majka pójdzie spać do Kingi a dzieci będą mieć wolną chatę, lub właśnie Julkę odeślą do Kingi, ewentualnie Majka z Julką będą spały w kuchni a Melka z Krystianem w łóżeczku dziecka, zmieszczą się:). Właśnie się dowiemy niedługo:)
Albo wszyscy będą spać z Majką w kuchni, tylko że Melka z Krystianem w "nogach"
Nie zdziwiłabym się gdyby Majka znowu Julkę wywaliła z domu, bo ona musi się ukochaną Melką zająć, a że ją tak rozumie i wspiera to wie, że młodzi mają swoje potrzeby, więc pozwoli Krystkowi- chłystkowi zamieszkać razem z nimi. Majka pójdzie na podłogę do pokoju dziecięcego, a młodzi niech się w łóżku zabawiają, w koncu przed nimi działa się tam prawdziwa magia, więc niech korzystają i marcują się ile wlezie :D
tak mnie wkurza ta akcja z tą Melką i Krystianem. Głupia Majka nie widzi swojego dziecka tylko się zajmuje jakąś przybłędą z ulicy, którą chciała już przyjąć po kilku dniach znajomości, nie mając do tego warunków.
Dla mnie to przypomina sytuację z adoptowaniem Mirka przez Emilkę i Bartka, kiedy to dostali młodego po jednej wizycie w jakimś tam ośrodku w Anglii.
a w ogóle na wieczorze panieńskim Kingi to w tych swoich obdartych dżinsach i w tym makijażu wyglądała jak dziw*ka
nie oglądałam dokładnie ale jak to się stało że Majka taka przyjaciółka Kingi a pozwoliła na to żeby Zosia ją uśpiła i zrobiła jej te kompromitujące zdjęcia?
Kochani....w PM wszyscy lubią sobie dziabnąć. Tam nikt za kołnierz nie wylewa. :)
tylko taxi driver Błazen ale on ma inny nałóg a lub jak kto woli uzależnienie a mianowicie są to kanapeczki chociaż jak na standardy PM to kto wie co on sb do tych kanapeczek dodaje/dosypuje...
Ta Majka pewnie za niedługo pomoże jakiemuś bezdomnemu i pozwoli mu zamieszkac u siebie i położy go Z Julką ;-)
Mam nadzieję, że Amelia sama Majkę o to poprosi, żeby Krystian z nimi zamieszkał. Dla mnie to patologia, jak Marysia wciska w nią tego chłopaczka. Nie chce to nie chce (nieważne, że musi tak mówić - ważne, że mówi to głośno!). Ale mnie irytują tacy chłoptasie, w prawdziwym życiu też. Skoro powiedziała, że nie chce go znać to czego się doczepił? Nigdy żadna mu nie odmówiła i nie przyjmuje tego do wiadomości? Amelia to silna dziewczyna, która w końcu "odzyskała wolność", to dość logiczne że powinna zapomnieć o tym rozpieszczonym dziecku (okropnie rozpieszczonym, jak on się odzywa do ojca...).
Plastus powoli zaczyna dyrygować swoim ojcem....mnie dzisiaj rozwali jego tekst gdy siedział u ojca na chacie:
-porozmawiajmy jak prawdziwi faceci...hahaha,do faceta to mu jeszcze daleko,melka ma większe jaja od tego płaczka
sama mu powiedziała :"nie interesują mnie tacy wymuskani gówniarze których tatuś ze wszystkiego ratuje"
Na to bym nie liczyła że krystian odczepi się od melki i oni nie będą razem. To niestety dopiero początek.... W dodatku krystian zamieszka z nimi, nie wiem czy melka będzie tego chciała, ale majka na pewno i jeszcze odda im swoje łózko w kuchni gdzie będą spać razem, troszkę ryzykownie, choć prawda jest taka że dużego wyboru też nie miała jak to rozwiązać. A Krystian tak jest rozpieszczony i wkurzający ale akurat tutaj się wkurzył że ojciec zadecydował za niego i coś melce powiedział by ta się z nim nie spotykała, no chyba każdy byłby wkurzony czy nie?
Nie będą spać ze sobą, majka jednak aż tak głupia nie jest. Krystian będzie spał obok na materacu a Majka z Melką w łóżku w kuchni. I tyle:). Ale ten Krystian to dzieciak, już ustala im wspólne życie haha.