4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Gdzieś pisało że Majka go przyjmie wraz z Melką. Ja się kurde pytam gdzie oni będą spać? Pewnie u Julki w pokoju i pewnie przeżyją swój pierwszy raz tam na oczach młodej. Dziecko ma już wychowanie prorodzinne gwarantowane. A niech się Majka jeszcze zwiąże z ojcem Krystiana to pewnie też zamieszka u niej na kanapie w kuchni a młodzi u Julki. Bo na pewno nie zamieszkają u niego tak jak w przypadku Aleksa gdzie miał chyba większe mieszkanie a mieszkali u Majki.

ocenił(a) serial na 9
datina69

tez sie nad tym zastanawiam....

ocenił(a) serial na 4
datina69

Julka poleci do Kingi, co umożliwi młodzieży kopulację.

ocenił(a) serial na 4
CharmlessMan00

haha :D dobre

ocenił(a) serial na 4
CharmlessMan00

albo do "cioci" Anetki ;)

ocenił(a) serial na 6
datina69

Gorzej jak po ciemku Krystian Melke z Julką pomyli

raiden19

a może Melka bedzie spac z Majką a Krystian z Julką

raiden19

w sumie dość podobne pod względem "tuszy" są

datina69

No to się właśnie okaże gdzie oni tam będą spać, jak nawet dla Melki tam miejsca nie widzę, chyba ze by miała spać z Majką. Wtedy spała w pokoju Julki ale nie wiem dokładnie gdzie, w jej łóżeczku? A teraz jeszcze Krystian na parę dni... A może Majka pójdzie spać do Kingi a dzieci będą mieć wolną chatę, lub właśnie Julkę odeślą do Kingi, ewentualnie Majka z Julką będą spały w kuchni a Melka z Krystianem w łóżeczku dziecka, zmieszczą się:). Właśnie się dowiemy niedługo:)

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Albo wszyscy będą spać z Majką w kuchni, tylko że Melka z Krystianem w "nogach"

ocenił(a) serial na 4
datina69

Nie zdziwiłabym się gdyby Majka znowu Julkę wywaliła z domu, bo ona musi się ukochaną Melką zająć, a że ją tak rozumie i wspiera to wie, że młodzi mają swoje potrzeby, więc pozwoli Krystkowi- chłystkowi zamieszkać razem z nimi. Majka pójdzie na podłogę do pokoju dziecięcego, a młodzi niech się w łóżku zabawiają, w koncu przed nimi działa się tam prawdziwa magia, więc niech korzystają i marcują się ile wlezie :D

ocenił(a) serial na 4
TomorrowlanD1991

tak mnie wkurza ta akcja z tą Melką i Krystianem. Głupia Majka nie widzi swojego dziecka tylko się zajmuje jakąś przybłędą z ulicy, którą chciała już przyjąć po kilku dniach znajomości, nie mając do tego warunków.

ocenił(a) serial na 4
datina69

Dla mnie to przypomina sytuację z adoptowaniem Mirka przez Emilkę i Bartka, kiedy to dostali młodego po jednej wizycie w jakimś tam ośrodku w Anglii.

ocenił(a) serial na 4
CharmlessMan00

no właśnie to jest nierealne, takie sprawy tak szybko się nie załatwia

ocenił(a) serial na 4
datina69

a w ogóle na wieczorze panieńskim Kingi to w tych swoich obdartych dżinsach i w tym makijażu wyglądała jak dziw*ka

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

nie oglądałam dokładnie ale jak to się stało że Majka taka przyjaciółka Kingi a pozwoliła na to żeby Zosia ją uśpiła i zrobiła jej te kompromitujące zdjęcia?

ocenił(a) serial na 4
datina69

Pewnie sama się nawaliła i rzygała pod stołem z Beatą.

ocenił(a) serial na 4
CharmlessMan00

Jak to Majka, ona lubi sobie wypić

ocenił(a) serial na 4
datina69

Nochal ma czerwony, pewnie od wódki.

ocenił(a) serial na 6
datina69

Kochani....w PM wszyscy lubią sobie dziabnąć. Tam nikt za kołnierz nie wylewa. :)

iamvip

tylko taxi driver Błazen ale on ma inny nałóg a lub jak kto woli uzależnienie a mianowicie są to kanapeczki chociaż jak na standardy PM to kto wie co on sb do tych kanapeczek dodaje/dosypuje...

mrowa93

hahaha :D :D

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

komentarze ludzi z forum są zajebiste:D

ocenił(a) serial na 5
datina69

Ta Majka pewnie za niedługo pomoże jakiemuś bezdomnemu i pozwoli mu zamieszkac u siebie i położy go Z Julką ;-)

datina69

Trzeba przyznać, że Melka bez umalowanych oczu, wygląda całkiem okazale.

ocenił(a) serial na 5
no_bo_co

Trzeba przyznac ze Melka sie zmieniła

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Zaczęła w końcu przypominać człowieka.

ocenił(a) serial na 7
datina69

Mam nadzieję, że Amelia sama Majkę o to poprosi, żeby Krystian z nimi zamieszkał. Dla mnie to patologia, jak Marysia wciska w nią tego chłopaczka. Nie chce to nie chce (nieważne, że musi tak mówić - ważne, że mówi to głośno!). Ale mnie irytują tacy chłoptasie, w prawdziwym życiu też. Skoro powiedziała, że nie chce go znać to czego się doczepił? Nigdy żadna mu nie odmówiła i nie przyjmuje tego do wiadomości? Amelia to silna dziewczyna, która w końcu "odzyskała wolność", to dość logiczne że powinna zapomnieć o tym rozpieszczonym dziecku (okropnie rozpieszczonym, jak on się odzywa do ojca...).

Naavy

Plastus powoli zaczyna dyrygować swoim ojcem....mnie dzisiaj rozwali jego tekst gdy siedział u ojca na chacie:
-porozmawiajmy jak prawdziwi faceci...hahaha,do faceta to mu jeszcze daleko,melka ma większe jaja od tego płaczka

aron312

sama mu powiedziała :"nie interesują mnie tacy wymuskani gówniarze których tatuś ze wszystkiego ratuje"

Naavy

Na to bym nie liczyła że krystian odczepi się od melki i oni nie będą razem. To niestety dopiero początek.... W dodatku krystian zamieszka z nimi, nie wiem czy melka będzie tego chciała, ale majka na pewno i jeszcze odda im swoje łózko w kuchni gdzie będą spać razem, troszkę ryzykownie, choć prawda jest taka że dużego wyboru też nie miała jak to rozwiązać. A Krystian tak jest rozpieszczony i wkurzający ale akurat tutaj się wkurzył że ojciec zadecydował za niego i coś melce powiedział by ta się z nim nie spotykała, no chyba każdy byłby wkurzony czy nie?

maria_88_3

Nie będą spać ze sobą, majka jednak aż tak głupia nie jest. Krystian będzie spał obok na materacu a Majka z Melką w łóżku w kuchni. I tyle:). Ale ten Krystian to dzieciak, już ustala im wspólne życie haha.

ocenił(a) serial na 5
datina69

Zastanawia mnie to czy ten cały Krystian sie myje nie wiem czy zauważyliscie jak cały czas sie drapie po tym brzuchu może pchły ma