4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Krystian

ocenił(a) serial na 4

no ni cholery nie moge w te jego wielka fascynacje Melka uwierzyc - slaby aktor po prostu

ocenił(a) serial na 4
marajka

jeszcze jak krzyczał '' MELKA '' to śmiechłem

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

no slabe slabe ;) on w ogole wyglada na typka, ktory moze byc zafascynowany wylacznie sam soba ;)

ocenił(a) serial na 7
marajka

No w całym tym "uczuciu" widzę kaprys dzieciaka, któremu się nie odmawia ;) nie tyle Melka mu się podoba, co ON sobie ją wybrał i MUSI ją mieć, bo przecież ma zawsze tą, którą sobie wypatrzył...

użytkownik usunięty
Naavy

No a będzie wątek,że Krystian pójdzie do tego ośrodka gdzie przebywa Melka i wrzuci tam świece dymne zrobi się zamieszanie i on ucieknie z tą Melką. Ten Krystian jest beznadziejny żaden z niego aktor kiepsko gra.

ocenił(a) serial na 4
marajka

Bo to jest taki chłoptaś od strzelania sobie '' selfie'' z wszystkimi codziennie XD. Ciekawe czy mają polewke z niego na planie ;D

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

Owszem, trochę mają z niego polewkę na planie. ;D

ocenił(a) serial na 4
marajka

haha D: racja!

ocenił(a) serial na 3
marajka

Chyba najbardziej wkurzający obecnie.
A wzięli go, bo nastolatki jarają się...

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Wyglada jak pedał

ocenił(a) serial na 4
witek_38

No to juz chamskie i nie na miejscu. Slabo "gra" i na tym poprzestanmy

ocenił(a) serial na 9
marajka

dokładnie, jak wygląda to wyglada xD nie ocenia sie po wyglądzie ! Tu chodzi o to jaka ma role i jak gra.... :/

ocenił(a) serial na 7
marajka

Z wczorajszego odcinka:
"Fajnie nam się gada no i w ogóle" :D Haha, przypomniała mi się taka parodia, może ktoś zna "Mister D - Chleb" :P?

Jak ja byłam nastolatką to miałam lepszy gust :( Naprawdę rozbieranie się w fontannie i wózki z supermarketu to coś, co imponuje takiej dziewczynie, jak Melka? To chyba źle oceniłam jej charakter.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

tak tak - kojarze to ;) cos w tym jest :P

ocenił(a) serial na 4
marajka

podbijam temat bo wkurza mnie ten gosciu - i jego postac jest beznadziejna ijego aktorstwo zaryzykowalabym najgorsze wtym serialu.niektorzy narzekali naAleksa , ale przy Krystianie byla to gra oscarowa... niestety widze wyrazna tendencje, ze Krystiana coraz wiecej i wiecej. zdecydowanie bardziej lubie Dominika i wolalabym patrzec juz nawet na Patrycje a jak nie to niech Dominikowi znajda nowy watek byle pozbyc sie tego typka od sloneczek ;/

ocenił(a) serial na 7
marajka

Scena z wczorajszego odcinka pokazała, jaki z niego samolub i narcyz - Melka krzyczy, żeby uciekali bo ONA będzie miała kłopoty. Na to on - nie, ja muszę wiedzieć. Szczeniak.
Na to że będzie go mniej nie liczyłabym - zobacz pisk i uwielbienie na fb, pod każdym postem PM komentarze w stylu gdzie Krystian, nie ma lajka bo nie ma Krystiana itp. ...

użytkownik usunięty
Naavy

Też czytałam to komentarze o nim.

ocenił(a) serial na 4

na szczescie nie czytam... ale o co chodzi tym siusiumajtkom? skad uwielbienie dla takiego chlystka?albo ten DAWID Kwiatkowski? nie zrozumiem tego

użytkownik usunięty
marajka

Też nie wiem właśnie za co go tak uwielbiają, myślą,że jest świetnym aktorem ich przyjacielem jak to piszą na stronkach. A jak ktoś źle o nm napisze to od razu piszą te swoje głupoty a grać wcale nie umie

ocenił(a) serial na 6
marajka

Jak wszyscy wiedzą, jest to kotlet. Nie raz już o tym pisałem. Jego wierne fanki, intelektem przypominające pokojową paprotkę słodzą mu na fejsie, a ten myśli, że jest aktorem wybitnym i ponadczasowym. Trzeba gostka sprowadzić na ziemię jakoś, bo swojego zachowania typu Narcyz nie odpuszcza nawet na planie. Nic, ino współczuć osobom, które muszą z nim grać jakiekolwiek sceny...uh.

ocenił(a) serial na 4
iamvip

mysle, ze nic go nie sprowadzi. negatywne glosy to tylko nasza zawisc :P

ocenił(a) serial na 7
marajka

Nasz książę na białym koniu planował życie z Amelią na koszt ojca :D Szkoda gadać.
Głupia Majka koniecznie chciała pojechać za nimi, choć ojciec Krystiana miał rację. Wróciliby sami. On z podkulonym ogonem, ona wozem policyjnym. Jeszcze się rzucał nasz bohater, że bez "Melki" nie jedzie, bo po niego wróciła. Wzruszające. Szkoda, że ojciec nie potrafi nim wstrząsnąć, chyba nawet porządny pas na tyłku by nie pomógł. Ciekawe co by było, jakby pojechali bez niego ;) czekałby na Amelię w tym swoim nieopłaconym hoteliku? I jeszcze pretensje do ojca, że przez znajomości nie pomógł. Współczuję tak mądremu i przystojnemu ojcu takiego syna. Cały wątek ucieczki był nie do zniesienia.

Naavy

posiadział by na dołku przez te 48h to by może troche spokorniał a taki towar jak on to by był tam wart co najmniej karton porządnych szlugów, a jęsli by nie zmądrzał to by chociaż wrócił z powiększonym odbytem o kilka rozmiarów :DDD

ocenił(a) serial na 4
Naavy

i jeszcze był na tyle mądry by nie wyciągnąć pieniędzy z konta :D

ocenił(a) serial na 6
marajka

Fakt, żałośnie to wygląda, jak z gołą du...pą za Dagą latał to nawet zabawne było a teraz to jego big love o mdłości mnie przyprawia.