Tak się zastanawiam bo właściwie już nieraz jak pojawił się artykuł o tej aktorce,to ludzie wypisują masę negatywnych komentarzy pod jej adresem.Czepiają się głównie jej relacji z facetami,oraz piszą co by niby z nią robili w łożku,oczywiście w wulgarnym stylu.Skoro ostatnio dała się sprowokować na temat jej wyjazdu do Izraela,bo przecież mogła na Facebook nic nie odpisywać na ten temat,czyli mocno ją do wzburzyło.Więc co w takim razie by napisała tym co ją obrażają przy artykułach.
JA TAM NIE WIEM O CO CHODZI. byla z Patrykiem P. w Izraelu - ich brocha. nie wiem co jej pisali ludzie, ale tez bym sie wkurzyla. tam nawet z top model cala ekipa jechala krecic odcinki o ile sie nie myle tez z innych programow, Pirog notorycznie jezdzi ... chetnie tez sie dowiem co jej zarzucaja.
zarzucają jej kiepskie prowadzenie się,że sypia z facetami dla korzyści,że to karierowiczka,i piszą co by to w wulgarnym stylu robili z nią w łóżku.Dla mnie to dużo gorsze,niż teksty w stylu ten wyjazd był bezmyślny.Generalnie też specjalnie się nie rozczytywałem w tej krytyce wyjazdu,jednakże ona na swoim profilu pisała że ludzie życzliwi jej śmierci,nie wiem czy pisali tak wprost,czy ona trochę nie przesadziła,bo przegięciem byłoby napisać szkoda że nie umarła,myślę że prędzej pisali,mogła stracić życie przez wybranie złego miejsca wyjazdu.
akurat nawet tutaj ktos napisal, ze szkoda, ze nie poszli cos zjesc, no nie pamietam dokladnie, ale wynikalo, ze ktos im zyczy smierci (musialabym poszukac). dla mnie bylo to mega niesmaczne i chamskie - ludzie maja chyba problem z odroznianiem postaci serialowych od aktorow. to sie powinno leczyc.
co do jej prowadzenia sie nie sprawdzam, nie sledze, nie analizuje... wiec sie nie wypowiem. ona ma po prostu taka urode mega kociaka, z ktorym sie ma ochote pojsc do lozka, jest atrakcyjna, ladna i ma w sobie wlasnie to cos wyzywajacego... natomiast (dla kontrapunktu) Paulina serialowa to uroda klasyczna, chociaz tez babeczka jest seksowna, ale z klasa, smakiem. Halejcio uroda lalki. ladna, nawet bardzo, ale szybko sie opatrzy.
A co dokladnie napisales? Zyczyles im smierci? Bo moze cos zle pamietam albo nadinterpretacja. A jesli tak to bez kitu laczenie i to szybko
Halejcio się bardzo szybko zestarzała, wyglądała na 19ście, aż tu nagle przeskoczyła na 30stkę, mowa o twarzy. Młodziej wygląda nawet Daria heheh
ja tego nie widze. ladna jest i staro wg mnie nie wyglada (a na pewno lepiej niz Daria), ale ma taka slodka urode. stwierdzasz ladna i nie zatrzymujesz dluzej wzroku (przynajmniej ja;) )
Chyba juz jest ten moj komentarz.przynajmniej jago widze a wczesniej tez nie widzialam
W ostatnim artykule o niej pisało że po związku z Baronem związała się z jego kumplem Łozo.Wiadomo że takie artykuły,nagrzewają tylko podjazd pod nią że niby romansowała z dwoma kumplami w niedługim czasie.Wiadomo ma taką urodę że pewnie nie jeden facet robił sobie jaja że dobrze radzi sobie w łóżku,bo właśnie taka Paulina jednak nie ma aż takiej urody,jakby trochę prowokującej.
Myślę że krytyka jej jest dość łatwo w uzasadnieniu,ludzie pewnie zazdroszczą jej popularności,dość dobrej pracy,zarobków,urody czy możliwości pojawiania się tutaj czy tam.Więc nie o to mi chodziło dlaczego ją krytyką.
Bardziej zastanawia mnie że skoro dała się sprowokować ostatnio bo mogła to zostawić,to dopiero musiała by ostro pocisnąć krytykom za te docinki że niby kiepsko się prowadzi.
A ludzie już tacy są czasem zawiść, czasem napiszą coś by było niby śmiesznie, albo napiszą zanim pomyślą. Im to nigdy nie dogodzisz, bo jakby Joasia nie napisała nic o tym ataku, a dowiedzieliby się że był niedaleko jej hotelu, to znów byłoby źle, że panienka jest płytka i pusta i tylko ją imprezy obchodzą, a nie to co dzieje się obok. Jak napisała, podzieliła się uczuciami że teraz nigdzie nie jest bezpiecznie, bo można być o krok od śmierci to znów źle.. Ok może i trochę nie pomyślała, jadąc do Izraela, ale teraz w całej Europie w każdej chwili może dojść do czegoś niespodziewanego i może nawet gorszego, nawet w Stanach, Kanadzie, nie mówiąc o innych krajach. Akurat można zrozumieć Opozdę że chciała pojechać do Jerozolimy czy Betlejem, zwłaszcza w okres świąt i nowego roku, a przy okazji się wygrzać. A ludziom to nic nie pasuje, naprawdę. Może lepiej żeby Asia w ogóle żadnych zdjęć i informacji nie dawała, żeby w oczy nie koliło ludzi, albo siedziała w domu, ale wtedy będą żale że Asia olewa fanów, bo nie udziela się na fejsie...
A co do jej życia prywatnego, to nie wiem, bo nie czytam o niej dużo. Ale wiadomo jak to gazety, też mogą wyolbrzymiać. Może spotkała się z facetami na paru imprezach czy randkach, spotkaniach, może są tylko kumplami, a dziennikarze już wietrzą sensację. Nawet dawali zdjęcie że sobie z nimi siedzi przy stoliku i ani nie przytula, ani nie całuje, ani nie patrzy maślanym wzrokiem :). Sorry to mogło być kumplowskie spotkanie. Przecież o Górniak też pisali że się spotyka z jednym z Afromental, a nie wiem w końcu czy to była prawda. Nawet jak Opozda ma bujne życie, to jej sprawa, a nie innych :).
Trochę tak jest zwolennicy oddzielenia życia prywatnego od pracy aktora wolą takiego aktorki jak serialowa Aśka czy Daria i ich życiu prywatnym chyba nic nie wiadomo,nawet czy są z kimś związane.Żadna z nich raczej nie daje zdjęć prywatnych,czy informuje fanów co robiła.Dla zwolenników dzielenia się swoim prywatnym życiem będą krytykowane.Tak samo jest z Opozdą jej fani się cieszą że dzięki niej wiedzą jak wygląda jej prywatne życie,inni powiedzą że robi halo wokół siebie.
W sumie pewnie zlewa te docinki na swój temat,tym bardziej dziwne że nie olała tych zaczepek na temat wyjazdu.
jeśli chodzi ci o fotkę z tym Baronem to niby tak,ale czasami pary dają też zdjęcia na którym wyglądają bardziej jak znajomi,ale pewnie na wakacje jechała by z swoim facetem,a nie przydupasem.
Jezeli ktos wstawia swoje prywatne zdj a szczegolnie celebryci, aktorzy, aktorki itp. powini liczyc sie z tym, ze nie wszyscy ich uwielbija i nie zawsze beda dostawac pochlebne komentarze pod swoimi zdjeciami. No ale pisanie o smierci jest juz troche przesadzone
problem polega na tym że w teorii każdy ma prawo do prywatności,a w rzeczywistości nawet osoby prywatne nieraz są obiektem plotek itd.A osoba publiczna jak aktorka w dodatku która sama zaprasza fanów do swojego życia,jak Opozda która daje swoje prywatne zdjęcia a nie musi tego robić granicy z cudem.
racja,dlatego argument przy takich osobach co udzielają dobrowolnie informacji na temat swojego życia prywatnego,to ich prywatna sprawa,nie obowiązuje aż tak bardzo jak tych co bronią swojej prywatności.
Mam wrażenie, że Joasia Opozda niedługo odejdzie z PM ostatnio zaczęli ją bardzo mocno promować, pojawia się w mediach dość często, na różnych imprezach. Co do tego posta na facebooku - nie dziwie się, że dzieli się swoimi przemyśleniami, tym bardziej, że mega chamsko została zaatakowana. Życzyć komuś śmierci to naprawdę... Bardzo niski poziom. A to z kim śpi i co robi w łóżku to jej sprawa dopoty dopoki nie pojdzie z tym do gazet:)
też mam wrażenie że fabułę trochę tam pokombinowali żeby mogła walczyć o lepsze rolę tzn mieć na to czas,a jak nie wyjdzie zawsze może wrócić.W każdym razie sytuacja lepsza dla aktorki niż dla twórców,bo pewnie może walnąć w razie czego tekstem w stylu hello nie było mnie rok poradzić sobie kolejny,albo mam teraz inne zoobowiązania.
w tym serialu nawet niespecjalnie kombinuja z pozegnaniami. mozna wymieniac i wymieniac (stary Majki, matka Pawla). a taka Wiktoria niby wciaz jest a pokazuja jak na lekarstwo. co z Ryskiem... Wojtek wrocil na chwile. Wojtek (PG) to gra teraz we wszystkim wiec sie nie dziwie, Rysiek nie wiem bo raczej w epizodach go widuje, ale Wiktorii nawet w zadnej reklamie nie widzialam. chyba ze teatr (sorry ze imionami serialowymi ale latwiej)
generalnie w tym serialu robią to ekonomicznie nie ma czegoś takiego jak postać odchodzi z pompą,inni bohaterowie go żegnają itd.Postać znika z radarów,albo wymyślają jakieś akcje z nią,a potem aktor nie wraca,albo pojawia się za jakiś czas i specjalnie nie tłumaczą dlaczego go nie było,co robił itd.