Gdy Wiktoria prosiła Bartka, aby pojechał do Rączki w sprawie Rysia, to mówiła, że Malwina nie chce Rączki widzieć na oczy, a teraz się okazuje, że miała z nim lecieć do Meksyku.
Jak był sklep zamknięty, to Seweryn mówił, że Malwina jest na zwolnieniu, a tu wakacje.
Niestety, scenarzyści w natłoku innych wątków ostatnio jakby nie panują nad całym wątkiem wadlewskim. To znaczy nad wątkiem Bartka i Pauliny może jeszcze w miarę tak, ale np. nie ogarniają życia pozostałych wadlewskich postaci. Wątek Ryśka został nagle drastycznie urwany i nie wiadomo, kiedy możemy się spodziewać powrotu do tej sprawy. Wojtek - ważna postać, a pojawia się rzadko i obecnie bez swojego wątku. W serialu jest aktualnie zbyt wiele dużych, ważnych wątków. Scenarzyści przedobrzyli. Skupiają się przez kilka odcinków z rzędu na wątkach Igora czy Krystiana i Melki, podczas gdy Wadlewo, Artur i Kinga albo Radek i Jowita znikają wtedy całkowicie. Ciekawe jak to się wszystko rozwiąże przed wakacjami i czy w ogóle się jakoś rozwiąże. A najciekawsze jest to, jak zakończy się wątek Igora. :P Wg pewnych informacji Igora będziemy jeszcze oglądali także po wakacjach. :)
No tak scenarzyści nie ogarniają tego wszystkiego. Ja w ogóle nie skojarzyłam że Malwina gdzieś wyjechała:P. A tu nagle Emilka do niej z pytaniem o wyjazd do Meksyku ze swoim byłym i i tak do niego nie doszło bo pojechał z inną. Kilka innych wątków w sumie też nie trzyma się najlepiej i też nie wspominają o Ryśku, wiele postaci po prostu zniknęło i ich nie pokazują. Za dużo natomiast pokazują Melki i Krystiana ale dali im ważny wątek. Teraz wszystko kręci się wokół nich, Sabiny i Igora i czasami pokażą jakieś postacie by pokazać:) . Często pokazują też Śmiałka i Emilię, czasem Bartka, Paulinę już mniej, czasem Kingę, częściej Majkę pokażą, Beatę tylko w Barbarianie, ewentualnie Kaśkę, Radek i Jowita też się czasem pokażą a inni znikli tak na dobrą sprawę;).
Beata występuje w 1M okazjonalnie, gra też w tvp2 ''O mnie się nie martw''.
Rysiek nie pojawia sie regularnie w 1M ( zrobili wątek, że ukrywa się przed prawem), występuje na tvn w ''Mąż czy nie mąż''.
Jowita czeka na wyniki, nie powinni scenarzyści przyspieszac, bo uznane będzie to za absurd, że tak prężnie działa służba zdrowia, a wiemy jak jest.
Idiotka Kinga ma pretensje do Artura, że widząc zdjęcia, na których jego narzeczona jest w łóżku rozebrana z innym facetem , nie ożenił sie z nią haha.
no tak racja :). Nie oglądam za bardzo innych seriali chyba że grę o tron, mjm, czy jakieś kryminalne seriale więc nie wiedziałam że w czymś tam grają. Z Jowitą szczera prawda bo przecież nie można za bardzo przyspieszać, czeka się na badania, wyniki itd.