i wreszcie facet, ktory do niej pasuje :) chociaz Majka ma wysokie aspiracje po tych roznych komandosach, ktorzy jej sie przewineli przez lozko :P A Tu taki zwyczajny Michal... i ona zwyczajna wiec gra i spiewa:) fajny motyw z gumkami dzis :P
Oklamywal ja notorycznie wiec chociazby dlatego. Poza tym, on lubil wyjatkowa adrenaline a z niej zwykla dziewoja.
nie jest wyzsza przypadkiem? a on 1,80... szalu nie ma ;) niewiele wyzszy ode mnie
1,80 owszem żadne cuda,ale też nie niski.Ogólnie obecnie w obsadzie mało jest naprawdę wysokich facetów,bo niby kto Artur,Michał i kto jeszcze?większość ma albo ok 1.8 albo mniej.
Nigdy nie rozumiałam ogólnego lamentu za miłością Marysi i Pawła, ale akurat oglądałam teraz stary odcinek i faktycznie ta para coś w sobie miała - może autentyczność, bo para grała parę ;) To było coś. Teraz faktycznie nowi fagasi pojawiają się co 20 odcinków, widać lekką desperację, albo potrzebę bycia z kimś. Michał to bardzo przystojny aktor i fajna postać. No ale jakoś nie czuje do tej pary wyjątkowej sympatii czy nie życzę im powodzenia - może to też sprawa ich okropnych nastolatków, którzy są niezwykle irytujący ;)
Mi sie ta para podoba, chociaż mogliby toczyć ciekawsze rozmowy. Niech zostawią w końcu Marysi porządnego faceta a nie chłopaka na pół roku a plastusia wyslą na studia do Londynu. :D Już nawet Melke przeżyje, w sumie bez tych czarnych plam na powiekach jest całkiem znośna;)
Melka moze byc, Michal pasuje do Mary, Plastus jedzie w sina dal i wszystko gra
najlepiej niech go ta cała jego biologiczna mamuśka(jak się pojawi) zawinie razem ze sobą i niech spadają na bambus :)
Jakich konandosach? Chyba nie mówisz o Alexie? Podobno członkowie AT po obejrzeniu odcinka w którym ten pajac próbował udawać jednego z nich chcieli wytoczyć producentom PM sprawe o zniewage ich zawodu
Ja uważam że jak na faceta niezbyt wysokiego i niespecjalnie zbudowanego Aleks wypadł całkiem dobrze w roli twardziela.Przypominał mi Kubę,aktorzy są zresztą podobnego wzrostu i postury a tamten miał grać faceta z czarnym pasem karate.Wiadomo aktorowi postury serialowego Pawła czy tym bardziej Rączki ten to dopiero kawał chłopa łatwiej gra się taką rolę.
jakiego Kube? ale Aleks nie wypadl wcale najgorzej pomimo wielkich zazalen na forum ;) pamietajmy, ze to tylko PM :P
Tego co był z Kingą,to było wieki temu,on potem przedawkował,to on uchodził za ojca Tomka,mimo iż biologicznym nie był.
no właśnie Aleks i tak wypadał lepiej od takich herosów jak Radek,Błażej czy Bartek.
Bartek i Blazej mieli bohaterskie watki? juz chyba skleroza mnie dotknela :P bo Radek i Mikser wiadomo ;)
Noo wiadomo Radzio to gangster pełną gębą (te pamietne akcje z dragonem) itp a Błażej to co najwyżej walczy o ostatnią kanapeczke z pomidorkiem serkie. I salata zas Bartek to zie boi emilki ze go z gara zdzieli jak niedawno Aneta Michała
bardziej chodziło mnie o męskie postaci ogólnie,przy większości Aleks wypadł dobrze z mojej opinii z facetów Majki męscy byli:Paweł,Hubert,Aleks w miarę ten Sebastian fotograf ale jemu pomagała imponująca postura,słabiej jednak Stasiak,trochę Michał taki niepewny się wydaje oraz Szymon.