4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Marynia i Michal

ocenił(a) serial na 4

i wreszcie facet, ktory do niej pasuje :) chociaz Majka ma wysokie aspiracje po tych roznych komandosach, ktorzy jej sie przewineli przez lozko :P A Tu taki zwyczajny Michal... i ona zwyczajna wiec gra i spiewa:) fajny motyw z gumkami dzis :P

marajka

no fakt, dla Majki jest idealny. Zachowują się jak dzieci :P.

maria_88_3

Zachowują się prawie jak ten plastykowy Krystianrk i Melka

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

aktorzy sie przyjaznia i pewnie dlatego dobrze im idzie :P

ocenił(a) serial na 10
marajka

Alex lepszy

ocenił(a) serial na 4
witek_38

nie pasowali ani trooche z Marycha

ocenił(a) serial na 10
marajka

Niby czemu ;) ?

ocenił(a) serial na 4
witek_38

Oklamywal ja notorycznie wiec chociazby dlatego. Poza tym, on lubil wyjatkowa adrenaline a z niej zwykla dziewoja.

ocenił(a) serial na 10
marajka

Do jowitki by pasował :)

ocenił(a) serial na 4
witek_38

w ogole nie - ona wysoka a on niski

ocenił(a) serial na 10
marajka

On 180 ona 172 byłby miedzy nimi ogień :)

ocenił(a) serial na 4
witek_38

nie jest wyzsza przypadkiem? a on 1,80... szalu nie ma ;) niewiele wyzszy ode mnie

ocenił(a) serial na 10
marajka

Ma długie nogi jowitka :)

użytkownik usunięty
marajka

1,80 owszem żadne cuda,ale też nie niski.Ogólnie obecnie w obsadzie mało jest naprawdę wysokich facetów,bo niby kto Artur,Michał i kto jeszcze?większość ma albo ok 1.8 albo mniej.

ocenił(a) serial na 7
marajka

Nigdy nie rozumiałam ogólnego lamentu za miłością Marysi i Pawła, ale akurat oglądałam teraz stary odcinek i faktycznie ta para coś w sobie miała - może autentyczność, bo para grała parę ;) To było coś. Teraz faktycznie nowi fagasi pojawiają się co 20 odcinków, widać lekką desperację, albo potrzebę bycia z kimś. Michał to bardzo przystojny aktor i fajna postać. No ale jakoś nie czuje do tej pary wyjątkowej sympatii czy nie życzę im powodzenia - może to też sprawa ich okropnych nastolatków, którzy są niezwykle irytujący ;)

ocenił(a) serial na 4
Naavy

Pewnie dlatego.

ocenił(a) serial na 6
marajka

Mi sie ta para podoba, chociaż mogliby toczyć ciekawsze rozmowy. Niech zostawią w końcu Marysi porządnego faceta a nie chłopaka na pół roku a plastusia wyslą na studia do Londynu. :D Już nawet Melke przeżyje, w sumie bez tych czarnych plam na powiekach jest całkiem znośna;)

ocenił(a) serial na 4
Natalia092

Melka moze byc, Michal pasuje do Mary, Plastus jedzie w sina dal i wszystko gra

marajka

najlepiej niech go ta cała jego biologiczna mamuśka(jak się pojawi) zawinie razem ze sobą i niech spadają na bambus :)

ocenił(a) serial na 6
marajka

Jakich konandosach? Chyba nie mówisz o Alexie? Podobno członkowie AT po obejrzeniu odcinka w którym ten pajac próbował udawać jednego z nich chcieli wytoczyć producentom PM sprawe o zniewage ich zawodu

ocenił(a) serial na 6
raiden19

taaaaaaaaaaaaaaaaakie bajki:D

użytkownik usunięty
raiden19

Ja uważam że jak na faceta niezbyt wysokiego i niespecjalnie zbudowanego Aleks wypadł całkiem dobrze w roli twardziela.Przypominał mi Kubę,aktorzy są zresztą podobnego wzrostu i postury a tamten miał grać faceta z czarnym pasem karate.Wiadomo aktorowi postury serialowego Pawła czy tym bardziej Rączki ten to dopiero kawał chłopa łatwiej gra się taką rolę.

ocenił(a) serial na 4

jakiego Kube? ale Aleks nie wypadl wcale najgorzej pomimo wielkich zazalen na forum ;) pamietajmy, ze to tylko PM :P

użytkownik usunięty
marajka

Tego co był z Kingą,to było wieki temu,on potem przedawkował,to on uchodził za ojca Tomka,mimo iż biologicznym nie był.

użytkownik usunięty

no właśnie Aleks i tak wypadał lepiej od takich herosów jak Radek,Błażej czy Bartek.

ocenił(a) serial na 4

Bartek i Blazej mieli bohaterskie watki? juz chyba skleroza mnie dotknela :P bo Radek i Mikser wiadomo ;)

marajka

Noo wiadomo Radzio to gangster pełną gębą (te pamietne akcje z dragonem) itp a Błażej to co najwyżej walczy o ostatnią kanapeczke z pomidorkiem serkie. I salata zas Bartek to zie boi emilki ze go z gara zdzieli jak niedawno Aneta Michała

użytkownik usunięty
marajka

bardziej chodziło mnie o męskie postaci ogólnie,przy większości Aleks wypadł dobrze z mojej opinii z facetów Majki męscy byli:Paweł,Hubert,Aleks w miarę ten Sebastian fotograf ale jemu pomagała imponująca postura,słabiej jednak Stasiak,trochę Michał taki niepewny się wydaje oraz Szymon.