4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Banasiuk, Pniewski i ten chłopak co "gra" Mirka.
Można jeszcze dodać Halejcio.

Bielak_812

Halejcio to w ogóle parodia talentu.

ocenił(a) serial na 5
Bielak_812

Natan, Radek,Luiza,Aśka,Krystian,Mirek

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Aśka nieee :P
Właśnie Paulina Gałązka dobrze gra. Jej postać jest bardzo wyrazista.
Za to reszta się zgadza. Ten co "gra Mirka" to chyba najgorszy, gorszy nawet od Pniewskiego i Banasiuka. Klepie tylko tekst, wiecznie ta sama przymulona mina i nic nigdy nie robi rękami. Zachowuje się jakby był zagubiony na planie i nie wiedział co się dzieje.

Bielak_812

ze wszystkim się zgadzam:). Aśka moim zdaniem nie gra jak drewno, trochę podobna jest z charakteru do Jowity, ale nie taka sama. Radek ostatnie nie wiem ile odcinków gra jak drewno, czasem jedynie lepiej się przyłoży, Krystian to każdy wie jemu nic nie pomoże ale Mirek jeszcze gorszy:). Rzeczywiście on jest największym drewnem bo zawsze ta sama mina i po prostu mówi to co ma powiedzieć i tyle. Luiza jak Luiza czasem coś lepiej, czasem gorzej ogólnie też niezbyt dobrze. Postać Natana ogólnie nie ma dużego pola do popisu bo nie ma charakteru ale jakoś go lubię :).

ocenił(a) serial na 5
Bielak_812

Co do Mirka to jeszcze można mu troche odpuścić, Maurycy Torbicz pewnie chodzi do szkoły, a poza nią m awarsztaty aktorskie, jeśli je wogóle ma, a jak tak raczej mało. A ci co są po studiach, po innych szkołach, i tak grają to wstyd.

ocenił(a) serial na 7
Bielak_812

Nigdy nie wiedziałam, co Wy chcecie od tego Banasiuka. Po śmierci Dagi zrozumiałam :D akurat miałam przerwę w serialu i uzupełniałam te sceny na ipla. Szukam jego reakcji na jej śmierć, i znaleźć nie mogę ;D! "Tutaj nie, tutaj też jest normalny"... A okazało się, że to już, to "ukryty ból" :D

Pniewski to dziecko (narcystyczne, ale dziecko). Ale jego scena "płaczu" też tragiczna :D wykrzywił ryja jakby się śmiał, po czym koniec. No żałośnie to wyszło.

ocenił(a) serial na 1
Naavy

Jakby się wysrać nie mógł

ocenił(a) serial na 1
Bielak_812

Wszyscy oprócz pana Pawła Okońskiego i pana Macieja Tomaszewskiego - łącznie z Wolszczakową i Zającową. Ogólnie to ludzie do Pierwszej Miłości są chyba brani z tych samych castingów co ludzie do "Dnia, który zmienił moje życie" i "Trudnych spraw"