4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

News - IGOR

użytkownik usunięty

Wkrótce Igor wyjdzie z więzienia :) Na stronie aktora jest zdjęcie

ocenił(a) serial na 4

No i wreszcie zacznie się coś dziać! :D

ocenił(a) serial na 8

Uwielbiam go :D Szkoda, że nie będzie już Zygmunta w serialu fajny duet byłby :D

już nie mogę się doczekać. Igor wymiata ;)

użytkownik usunięty
makintosz

Ja tak samo się nie mogę go doczekać ;)

To znowu nudy, bo Sabina będzie na pierwszym planie

ocenił(a) serial na 4
kokakok

Sabina jest okrutnie nudną postacią.

ocenił(a) serial na 4
LoveKills

Sabina była super, kiedy coś się wokół niej działo, była zbuntowana, wredna i chamska... Pamiętacie jak Paweł był jej ochroniarzem, a ona go bezczelnie podrywała? Albo jak Błażej był jej chłopakiem i zabierał jej karty kredytowe, a ona odchodziła od zmysłów :D Wtedy to się działo, a teraz zrobiła się z niej taka ciotka (zarówno pod względem wyglądu, jak i zachowania) wielka matka teresa, która chce każdemu pomagać i we wszystko wierzy.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Pamiętam te odcinki jak Paweł pracował u Wekslerów jako kierowca

ocenił(a) serial na 4

No, to wtedy Paweł, będąc tym kierowcą czasami też brał odpowiedzialność za Sabine. Z tym ochroniarzem to mi sie pomyliło, ale był kims w rodzaju jej kierowcy/opiekuna. Ona sie buntowała, imprezowała, a Paweł za nią jeździł, na siłę zabierał ją z imprez itd. A ona z jednej strony go nie lubiła, a z drugiej troche podrywała. I była wtedy postacią bardziej negatywną niż pozytywną, taka wredna laska z bogatego domu.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

No musiał się nią opiekować jeżdzić z nią wszędzie jeszcze było jak Wekslerowie gdzieś jechali i w hotelu Sabina wskoczyła Pawłowi do łóżka

Mam nadzieje że ustawi tam wszystkich dzieciaków do pionu,Agatki na cmentarzu zapewne odwiedzać nie będzie (chyba że zostawi kolejny list pożegnalny...heh) ale wizyta w mieszkaniu Sabinki jest jak najbardziej wskazana !

ocenił(a) serial na 9

ja tam bardzo lubie watek z igorem, sabina... przynajmniej ciekawie jest :D

użytkownik usunięty
alexandrax123

NO jest ciekawie

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

szkoda wielka, że uśmiercili tę wariatkę Agatę

ocenił(a) serial na 3

A ja bym chciał, żeby legendarny Manuel zmartwychwstał (skoro Igor i wcześniej Artur mogli to Maniek też może) XDDDDDDDD

Netehor

Igor w sumie nie zmartwychwstał, tylko sfingował własną śmierć...

ocenił(a) serial na 3
makintosz

bo tak stworzyli scenariusz :v Manuelowi jakby chcieli też mogliby coś takiego zrobić :DDD

ocenił(a) serial na 6

Tylko nie ON !!

użytkownik usunięty

W 1 z odcinków Pm będzie rozprawa,że Igor wyjdzie więzienia :)

duzo jego bedzie wiosna

ocenił(a) serial na 9

Tak długo na to czekałam ;)