Uwielbiam go :D Szkoda, że nie będzie już Zygmunta w serialu fajny duet byłby :D
Sabina była super, kiedy coś się wokół niej działo, była zbuntowana, wredna i chamska... Pamiętacie jak Paweł był jej ochroniarzem, a ona go bezczelnie podrywała? Albo jak Błażej był jej chłopakiem i zabierał jej karty kredytowe, a ona odchodziła od zmysłów :D Wtedy to się działo, a teraz zrobiła się z niej taka ciotka (zarówno pod względem wyglądu, jak i zachowania) wielka matka teresa, która chce każdemu pomagać i we wszystko wierzy.
No, to wtedy Paweł, będąc tym kierowcą czasami też brał odpowiedzialność za Sabine. Z tym ochroniarzem to mi sie pomyliło, ale był kims w rodzaju jej kierowcy/opiekuna. Ona sie buntowała, imprezowała, a Paweł za nią jeździł, na siłę zabierał ją z imprez itd. A ona z jednej strony go nie lubiła, a z drugiej troche podrywała. I była wtedy postacią bardziej negatywną niż pozytywną, taka wredna laska z bogatego domu.
No musiał się nią opiekować jeżdzić z nią wszędzie jeszcze było jak Wekslerowie gdzieś jechali i w hotelu Sabina wskoczyła Pawłowi do łóżka
Mam nadzieje że ustawi tam wszystkich dzieciaków do pionu,Agatki na cmentarzu zapewne odwiedzać nie będzie (chyba że zostawi kolejny list pożegnalny...heh) ale wizyta w mieszkaniu Sabinki jest jak najbardziej wskazana !
A ja bym chciał, żeby legendarny Manuel zmartwychwstał (skoro Igor i wcześniej Artur mogli to Maniek też może) XDDDDDDDD
bo tak stworzyli scenariusz :v Manuelowi jakby chcieli też mogliby coś takiego zrobić :DDD