4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Od kiedy

ocenił(a) serial na 5

Dominik chodzi na Aikido ? Widać że chłopak jest w tym bardzo dobry, nawet trenuje mlodsze dzieciaki. Wcześniej nie umiał obronić kolegi i siebie przed dilerami. Wynika z tego ze wcisneli ten motyw na siłę.

natan_

Od czasu gdy nowymi scenazystami sa Kaminska i ten jej przydupas co sie dziwnie nazywa czytaj.ci eebile/idioci

użytkownik usunięty
natan_

Pisałem o tym jakiś czas temu w innym temacie,sam aktor trenował długi czas Aikido,dlatego tak te sceny wypadają wiarygodnie,wiadomo to że wymiękał przed dilerami było w takim razie przegięciem,ale to że poniewierał go ojciec też,w końcu jego serialowy ojciec to nie był jakiś 2 metrowy mięśniak,tylko zwykły leszcze,oczywiście nie miał mu wp... tylko zrobić tak żeby samemu nie oberwać,ani nie dać się okraść.Te sceny z ojcem były wręcz komiczne,sam aktor bo to było może z dwa lata temu,miał w realu wtedy jakieś 24 lata więc dorosły facet,w sumie serialowy Dominik to dobrze zbudowany gość,a dawał się okładać takiemu wymoczkowi jak jego serialowy ojciec,jak już to mogli dać innego aktora na serialowego ojca.

ocenił(a) serial na 4

bez przesady, to ze wymiekal przed dilerami to mu sie nie dziwie cokolwiek trenowal. ich bylo wielu, byli bezwzgledni i byc moze mieli bron. ale przed starym mogl sie jakos obronic. btw. mogliby wspomniec co z Patrycja

użytkownik usunięty
marajka

dlatego napisałem że bardziej drażniło mnie że ojciec robił z nim co chciał,z dilerami jestem w stanie się zgodzić,broń,brak hamulców,zasad,było ich 3.Mogli zaatakować w każdej chwili.Z Patrycją to kolejna żenada,wielce zakochany chłopak nie wspomina nic o ukochanej i lata za inną.

To po prostu scenarzyści zapomnieli że Radzio ma rodzinę. Bo przecież Radek też nie kontaktuje się z matką i nie wspomina o Patrycji. Może kiedyś się okaże co się stało, ale być może po prostu już nigdy o niej nie będą wspominać.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Facet spał na ulicy a Matka z siostrą miały to w d... Ojciec też porażka ani razu go nie pokazali,poza tym jak był z Karolem w Krakowie to coś mógł wspomnieć moja rodzina tutaj teraz mieszka.

użytkownik usunięty
marajka

a przypomniałem sobie jeszcze taką rzecz,na początku wraz z Krystianem i jakimiś dwoma pastwili się nad Fabianem.Jako osoba trenująca sztuki walki,a tym bardziej tak łagodny styl jak Aikido byłby skończony.To najlepszy dowód na to że nowi scenarzyści,teraz wymarzyli sobie Dominika jako adepta sztuk walk.

ocenił(a) serial na 4

nowiadomo , ze teraz. to chyba dosc oczywiste. myslisz, ze ktorakolwiek z postaci tworzona jest konsekwentnie? (pyt. retoryczne). nawet maryska - jakby nie patrzec glowna postac - gdzie tu konsekwencja? miala rodzine, nie ma rodziny.... jedzie do Wadlwa, mieszka u Smialkow. nawet slowa o ojcu ;/ chocby, ze gdzies wyjechal. Daria - mnie az w oczy razi - miala mega fisia na punkcie nauki, a tu spelnia sie na recepcji i zapomniala o studiach i wielkiej pasji (nie byla zwykla studentka, ale wyrozniajaca sie studentka). postac zespsuta. mozna tak mnozyc

użytkownik usunięty
marajka

wiem,tak samo Mikser odszczekiwał się że ma zaklepany etat na uczelni i co minęły chyba z 3 miechy a ten dalej przy Barze.Logiki nie ma,konsekwencji też nie,odcinki są z d... kręcone.W sumie to nawet zabawne się robi,czekam aż zrobią z ojca Dominika inżyniera albo jakiegoś bogacza to dopiero będzie parodia.

ocenił(a) serial na 4

co w ogole z Patrycja sie dzieje? dlaczego Dominik czy Krystian nic o tym nie mowia. nie wspominajac o Radku bo ten sie zachowuje jakby tylko dupy mu byly w glowie a nie matka czy siostra

użytkownik usunięty
marajka

Chyba najzabawniejsze jest w tej miłości do Melki nie to że gość zabujał się w lasce która na razie nie jest nim zbyt zainteresowana,tym że to laska jego najlepszego kumpla tylko właśnie to że gość powinien być w aktualnym związku z inną a zachowuje się jakby był wolny.Chyba że Dominik sam zapomniał że ma dziewczynę w której jest zakochany jak wariat.

Też myślałem że przynajmniej raz na miesiąc wspomną,Krystian do niego a gdzie byłeś cały weekend a ten u Patrycji w Krakowie.

ocenił(a) serial na 5

Hm, ja prędzej mogę zrozumieć to, że chłopak dawno zapomniał o Patrycji niż to, że nawet nie potrafił się obronić. Nad uczuciami czasem nie ma się kontroli i to bez względu na wiek. :) A strach przed dilerami, ok, ale gdyby chociaż Dominik próbował wtedy zaatakować z zaskoczenia, albo miał przynajmniej inne podejście do sytuacji, byłoby w porządku. A co do samego motywu Aikido, widać w serialu ostatnio pokazywane są inne wschodnie filozofie, jak Joga. Fajnie, tylko niech to wszystko ma ręce i nogi.

natan_

no tak, w ogóle mają fioła na punkcie Indii. Bo i jogin uciekł do Indii po rozczarowaniu miłosnym i próbie samobójczej i mamuśka Krystiana i Teresa- matka Kingi.

maria_88_3

Moze powroci jakis temat matki Kini tj Teresy bo ja ciagle wierze ze te Indie i ta koligacja Jogina z Kinia nie jest przypadkowa chociaz ci nowi scenazysci sa dziwni to nic nie wiadomo co i jak szykują na przyszłość

użytkownik usunięty
marajka

Jeszcze proponuje żeby zmienili serialowego aktora jeśli chodzi o ojca Dominika.Tego aktora niech zastąpi taki Frycz choćby gościnna rola i nie jako taki cudowny,nowo odnaleziony ojciec co jednak on a nie ten żul jest ojcem tylko jako ten co zawsze był i żeby Dominik sam się przechwalał do Krystiana słuchaj twój ojciec zawsze miał pieniądze,ale przy zarobkach mojego zawsze wymiękał,i najlepiej jeszcze żeby się okazało że Matka cały czas żyła i też na stanowisku i żeby ją grała taka Stenka.

ocenił(a) serial na 4

niech go zastapi gosciu ktory gra Andrzejka w m jak milosc ;D http://media.jastrzabpost.pl/wp-content/uploads/2015/11/06c82cfc-8d6c-4370-99f5- 41d6e8433bc5_xxl.jpg

użytkownik usunięty
marajka

Sorry ale ten aktor to prędzej powinien grać nowego Pawła.I te sceny łóżkowe z Majką,no no no....

użytkownik usunięty
marajka

Chodziło mi o Frycza że to przeciwieństwo tego aktora co grał ojca Dominika.

ocenił(a) serial na 4

wiem

użytkownik usunięty
marajka

Jakby taki byczek grał jego ojca sceny jak ojciec nim pomiata wypadałyby bardzo wiarygodnie.

ocenił(a) serial na 4

to wlasnie mialam na mysli ;) on ostatnio modny sie zrobil wiec mogliby go i do PM wcisnac. mysle ze jako Pawel po operacjach plastycznych/ co by go mafia nie poznala/ bylby wiarygodny :P

użytkownik usunięty
marajka

W sumie zabawne były jakieś zdjęcia jak stoi koło Roznerskiego a tamten wygląda jak wieszak przy nim.Roznerski jak na realia aktorskie jest dość dobrze zbudowany,a przy takim facecie,taki wymoczek się wydaje.

Na pewno pasowałby do roli twardziela czyli jeden z warunków bycia Pawłem spełniony,ale czy serialowy Paweł nie powinien być trochę bardziej urodziwy.

Ale sam pomysł wprowadzenia tego aktora do serialu jak najbardziej na tak,przecież większość wiodących to takie wymoczki,Jogin może już nie wróci,Harcerz zniknął inni faceci Majki też.

ocenił(a) serial na 4

byloby smiesznie. Roznerski jest idealnie zbudowany takze niech sobie przy nim wyglada jak wymoczek :P mnie osobiscie by absolutnie taki schab nie krecil ;)

ocenił(a) serial na 4
marajka

juz nie mowiac o twarzy :D dobrze to nie wyglada. raczej jak wybryk natury :P

użytkownik usunięty
marajka

Byłoby pewnie jak z Joginem jako Paweł miałby spore powodzenie i widzowie widzieli by niezbyt urodziwego aktora na ekranie jak atrakcyjne aktorki go podrywają,np Jowita,Luiza czy nawet Aśka.

użytkownik usunięty
marajka

Schab czyli ten Andrzejek?Dlatego właśnie napisałem że jak ktoś jest przepakowany jak ten Andrzej bo właśnie tak nazywam ludzi którzy są przesadnie napakowani,to dobrze wyglądający facet wygląda przy nim jak mięczak.

ocenił(a) serial na 4

jak mieczak to nie przesadzajmy. tez niscy faceci czasami maja wiecej sily niz wysocy. pozory myla ;)

użytkownik usunięty
marajka

chodziło mi że Roznerski wygląda przy nim mięczak mimo że wyższy,a większość aktorów przy Roznerskim wyglada jak mięczaki.Wzrost owszem nie ma wiele wspólnego ale Roznerski też jest dobrze umięsniony,sam wzrost niewiele daje.Większy zasiąg ramion,trochę większa waga i w zasadzie tyle.

użytkownik usunięty
marajka

Kiedyś myślałem że Pudzianowski to taki niski jest ma góra 175 cm w podrygach 180 a ten 186cm,więc ci napakowani to wydają się mniejsi niż są.Ciekawe ile ten aktor ma wzrostu pewnie góra 180 cm?