Mam parę pytań bo PM oglądam od lat ale z przerwami i nie wszystko udało mi się nadrobić itd.
1. Kto jest ojcem dzieci Kingi
2. W ilu związkach, z kim (oprócz Pawła, Huberta i Michała) była Marysia, z kim brała ślub.
3. Co z rodzicami Marysi? Czy w serialu pokazała się matka czy nadal jest zaginiona i gdzie podział się ojciec?
4. Czy Dagmara była starszą czy młodszą siostrą Sabiny.
5. Jak wyglądała pierwsza paczka przyjaciół PM Artur, Bartek ?
6. W jakich okolicznościach pojawia się Melka i mniej więcej kiedy zaczynają się odcinki z Melką i Krystianem.
Na razie tyle ;)
1 Tutaj nie jestem pewny może to być Kuba narkoman lub Ben gangster.
2.Miała romans z Dr Stasiakiem ,był jeszcze Alex policjant ,Artur (początkowe odcinki) i jeszcze Bartek również poczatkowe odcinki i Zbyszek właściciel nocnego club Lotos
3.Mama Marysi nie żyje jest o tym mowa w odc 59,60 chyba
4.Daga chyba była jej przyjaciółką nie siostrą.
5.Artut ,Bartek ,Paweł ,Laluś (kolega Kingi grany przez Łukasza Dziemidoka który potem zagrał Patryka Skalskyego )
6.Pojawia się chyba w roku 2015 ale w którym dokładnie odcinku to nie pamiętam bo miałem kilkudniową przerwę od serialu.
Kinga ma Tomka z Benem, Kuba chciał z nią wychowywać go i za ojca robić, ale umarł, przedawkował. Maćka natomiast ma z Adamem- tancerzem z którym była jakiś czas, ale ją zdradził, no i teraz jest żoną Artura i chce kolejne dziecko :P. Dagmara była przyjaciółką Sabiny, a Agata była jej starszą siostrą, jednak już nie żyje. Melka pojawiła się jako świadek, poza tym wychowywała się w przestępczym świecie, a Majka poznała ją przez Aleksa- swego byłego- antyterrorystę :P. Resztę napisał Ruben_fw
A jeśli chodzi o rodzinę Majki, to matka nie żyje jak napisał Ruben, ale co z ojcem i dziadkiem to nie wiadomo :P. Nic o tym nie mówią, nawet była w Wadlewie i nic, nawet słowem Michałowi nie powiedziała że miała rodzinę w Wadlewie, nie przedstawiła go ojcu i mieszkała u Śmiałków :P.