w gumiakach wyglada ekstra a jak jeszcze zrobi program minimum - szminka, ciuchy - to kazda inna moze jej buty czyscic https://www.youtube.com/watch?v=mmTaMBMC4VE
lacznie z Jowita ;) btw. co z Wiktoria, ktora wszyscy swego czasu sie tak zachwycali? jakos przeszlo....
Co racja,to racja biust u kobiety najważniejszy,jak kobieta ma nawet mega zgrabne nogi,zjawiskową twarz,piękne ciało a mały biust,to mnie zupełnie nie interesuje,wolę już taką z brzydszą twarzą,niezgrabną z nadwagą,podczas rozmowy staram się nie spuszczać wzroku z biustu kobiety,na dodatek jestem mocno oburzony gdy kobieta ma coś przeciwko.
serio? wolisz niezgrabna i niezbyt ladna panne ale z duzymi cyckami od slicznej, zgrabnej z malym biustem?
podzielam zdanie Daniela,pod względem urody i figury Luiza bije ją na głowe,Opozda to laleczka...czy zgrabna?...troche by sie jej przydało przybrac na wadze
dla mnie Luiza to cukiereczek taki - wiadomo ze bedzie sie podobac, jest ladna a nawet slodka itd.., ale Paulina ma klase i urode z gornej polki. ja to postrzegam tak: Luiza jest sliczna, Paulina piekna, Jowita atrakcyjna (kociak), Aska ladna dziewczyna z sasiedztwa (takie maja najwieksze branie ), reszta jak reszta. co kto lubi. niektorych nie chce mi sie w ogole komentowac. natomiast z innej beczki - ciekawe, ze Ewa starsza od Majki wiecej niz 10 lat a wyglada lepiej (mowie o wieku aktorek).
może i Ewa wygląda lepiej bo jak na swój wiek nieźle sie trzyma, jest wyższa i dużo zgrabniejsza ale z twarzy i tak Maryśka bardziej mi się podoba. Gawryluk nawet za młodu była przeciętna wg mnie, nie podoba mi się jej twarz :).
no moze Marycha ma przyjemniejsza twarz, ale genneralnie jest dla mnie uosobieniem nijakosci
Między aktorkami jest chyba równe 15 lat,więc to kawał czasu,nie oszukujmy się Ewa jak na swoje lata jest aż za chuda,ona chyba nigdy nie utyje a Marry no cóż nigdy do tych chudych nie należała,jak kiedyś będzie szczupła będę w szoku.Raczej nie ma co usprawiedliwiać ciążą bo chłopcy mają 4 lata jak nie więcej,a już przed ciążą nitką nie była.
Aśka ładna dziewczyna z sąsiedztwa możesz jakoś to rozwinąć czyli co ładna,może nawet bardzo ale nie jakaś piękność nie drażni oczu,nie rzuca się w oczy?-dobrze rozumiem czy coś nie?
coś w tym jest,nawet w serialu jest dość zabawna,rzuca tekstami od niechcenia a śmiać mi się chce jak z tekstów Artura czy Filipa.Co ciekawe ostatnio wszedłem na jej profil na filmweb i ma lepszą,dużo filmografię niż przereklamowana Opozda a mimo wszystko są w podobnym wieku,nawet Gałązka jest rok młodsza.Chyba potwierdza się moja teza że te co robią szum wokół siebie często są słabsze,niż te co dbają o anonimowość,przecież o Paulinie nic prywatnie nie wiadomo,nawet z kim jest związana.
Opozda laleczka? to co wtedy powiedziec o Halejcio? to jest laleczka do kwadratu ;) taki cukiereczek, ze az mi niedobrze od nadmiaru cukru ;)
no ale Opozda ma pazura przy tym przyslowiowego i to ja ratuje od zalewu slodyczy, natomiast Halejcio jak sie odezwie i uslysze jej slodki glosik to jakos mi dopelnia calosci. wiadomo nie jej wina... moze jakby dobrze zagrala postac bardziej charakterna albo cus... niewazne. takie tam moje dywagacje o dupci maryni ;)
ja myślę że Daniel napisał to ironicznie nabijając się z Witka, ale mogę się mylić. A tak ogólnie to każdy ma inny gust i nie można powiedzieć że ktoś jest najbrzydszy czy najpiękniejszy. Bo Melka może się komuś spodobać, a ktoś może woleć Paulinę od Jowity, bo Jowita ma "sukowatą twarz" wg mnie, mnie ona się prawie w ogóle nie podoba, oprócz tych plus size. A nawet widywałam takie z o wiele lepszą figurą. Ogólnie Opozda też wygląda dość staro. chyba że jest bez makijażu. Ona powinna być z facetami koło 30-40, nie młodszymi, bo jak z dziećmi wygląda. Ja wolę Paulinę zdecydowanie. Co do biustu to faceci może nie wiedzą, ale kobiety umieją oszukiwać i push upy zakłamują rzeczywistość a wiem że modelki często je używają a tak naprawdę nic na klacie nie mają :). Ale tak jak mówię każdy ma prawo do własnego zdania i nie powinno być kłótni, kiedy ludzie to zrozumieją że jednemu podoba się ta a drugiemu inna. Tak samo z facetami :).
miało być że Jowita prawie w ogóle mi się nie podoba, oprócz jej nóg ale nie zawsze i oczu. I że wiele modelek ma taką samą jak nie lepszą figurę, właściwie wszystkie tak sama wyglądają, oprócz tych plus size.
Opozda była kilka lat modelką może dalej jest,więc nie jaram się jej figura bo trochę jak zachwycać się mięśniami instruktora kulturystyki jeżeli ktoś ma za coś pieniądze a modelki mają i to niezłe nie ma co chwalić jej za figurę,gdyby nie miała zysków a figurę można byłoby ją chwalić.
no jasne ale tutaj na okraglo sa walkowane te tematy urodowe - chyba tak dla sportu ;) ja pisze spontanicznie ;) a Melka ma piekne oczy
No tak zrozumiałe :). Każdy coś tam w sobie ma. Jedno jest pewne Melki nie pomylisz z inną bohaterką serialu ani od przodu ani od tyłu, a jeżeli chodzi o Jowitę to Aśka od tyłu byłaby bardzo podobna, a jak Kaśka patrzył na Kasię, trochę z oddali jak tańczyła w salono- kuchni to też mi Jowitę przypominała, bo twarzy nie było dokładnie widać ale mają podobną figurę, może nawet wzrost, kolor włosów i fryzurę. Paulinę też z nikim nie pomylisz bo nikt nie ma takich kręconych włosów, chyba że Malwina by się przefarbowała ale to i tak ma inną figurę i sposób chodzenia, ubierania, makijaż...
laska Kaski ma taka klasyczna urode jak ze starych polskich filmow np . Pola Raksa