4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Paulina

ocenił(a) serial na 4

w gumiakach wyglada ekstra a jak jeszcze zrobi program minimum - szminka, ciuchy - to kazda inna moze jej buty czyscic https://www.youtube.com/watch?v=mmTaMBMC4VE

ocenił(a) serial na 4
marajka

lacznie z Jowita ;) btw. co z Wiktoria, ktora wszyscy swego czasu sie tak zachwycali? jakos przeszlo....

ocenił(a) serial na 10
marajka

Gowno prawda 3 laski są od niej lepsze

ocenił(a) serial na 4
witek_38

TAAA Marysia, Emilka i Daria :D

użytkownik usunięty
marajka

nie Kazanowa,Aneta i Celina.

ocenił(a) serial na 4

no i Jowitka zawsze :D WIADOMO :p

użytkownik usunięty
marajka

Jowity nie liczę bo to postać niemal święta.

ocenił(a) serial na 4

ano tak - blogoslawiona :D

marajka

A z której strony błogosławiona? ja tam Jowity nie lubie za bardzo

ocenił(a) serial na 10
marajka

Jowita Luiza Kinga

ocenił(a) serial na 4
witek_38

:DDDD Tos pojechal chlopie zwlaszcza z Kinga

ocenił(a) serial na 10
marajka

Paulina woglce cycków nie ma Kinga lepsze nogi

witek_38

Paulina to ma problem z dykcją

ocenił(a) serial na 10
mania19

Najbrzydsza melka jest wyjątkowe paskudztwo

witek_38

A no rzeczywiscie zapomnialam jeszcze o niej. Pewnie dlatego, ze jest taka brzydka :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Brzydszej laski w pm chyba nie było jeszcze

witek_38

Nie przypominam sobie :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Kto by ją na serio chciał :)

witek_38

Chyba tylko worek na głowe i za ojczyzne haha :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Wyglada jakby sie nie myła wcale

witek_38

i ta jej fryzura :) w ogole ma dziwny ksztalt głowy

ocenił(a) serial na 10
mania19

Łysa jakby troche

użytkownik usunięty
witek_38

Co racja,to racja biust u kobiety najważniejszy,jak kobieta ma nawet mega zgrabne nogi,zjawiskową twarz,piękne ciało a mały biust,to mnie zupełnie nie interesuje,wolę już taką z brzydszą twarzą,niezgrabną z nadwagą,podczas rozmowy staram się nie spuszczać wzroku z biustu kobiety,na dodatek jestem mocno oburzony gdy kobieta ma coś przeciwko.

ocenił(a) serial na 10

Cyce duze ma Luiza :)

witek_38

Opozda moze jej tylko zazdroscic,jest daleko w tyle......

ocenił(a) serial na 10
aron312

Mówisz o luizie ?

witek_38

haha.o Opozdzie pisze przecież,Opozda moze Luizie pozazdroscic zawieszenia,

ocenił(a) serial na 10
aron312

Jej cycki sztuczne są i dupa powiększona

witek_38

Czy sztuczne to nie wiem i z tym tyłkiem równiez,ale Opozda z przodu decha z tyłu decha.....

ocenił(a) serial na 10
aron312

Nie pie*rdol ruchalbys

ocenił(a) serial na 4

serio? wolisz niezgrabna i niezbyt ladna panne ale z duzymi cyckami od slicznej, zgrabnej z malym biustem?

marajka

podzielam zdanie Daniela,pod względem urody i figury Luiza bije ją na głowe,Opozda to laleczka...czy zgrabna?...troche by sie jej przydało przybrac na wadze

ocenił(a) serial na 4
aron312

dla mnie Luiza to cukiereczek taki - wiadomo ze bedzie sie podobac, jest ladna a nawet slodka itd.., ale Paulina ma klase i urode z gornej polki. ja to postrzegam tak: Luiza jest sliczna, Paulina piekna, Jowita atrakcyjna (kociak), Aska ladna dziewczyna z sasiedztwa (takie maja najwieksze branie ), reszta jak reszta. co kto lubi. niektorych nie chce mi sie w ogole komentowac. natomiast z innej beczki - ciekawe, ze Ewa starsza od Majki wiecej niz 10 lat a wyglada lepiej (mowie o wieku aktorek).

marajka

może i Ewa wygląda lepiej bo jak na swój wiek nieźle sie trzyma, jest wyższa i dużo zgrabniejsza ale z twarzy i tak Maryśka bardziej mi się podoba. Gawryluk nawet za młodu była przeciętna wg mnie, nie podoba mi się jej twarz :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

no moze Marycha ma przyjemniejsza twarz, ale genneralnie jest dla mnie uosobieniem nijakosci

użytkownik usunięty
maria_88_3

Między aktorkami jest chyba równe 15 lat,więc to kawał czasu,nie oszukujmy się Ewa jak na swoje lata jest aż za chuda,ona chyba nigdy nie utyje a Marry no cóż nigdy do tych chudych nie należała,jak kiedyś będzie szczupła będę w szoku.Raczej nie ma co usprawiedliwiać ciążą bo chłopcy mają 4 lata jak nie więcej,a już przed ciążą nitką nie była.

użytkownik usunięty
marajka

Aśka ładna dziewczyna z sąsiedztwa możesz jakoś to rozwinąć czyli co ładna,może nawet bardzo ale nie jakaś piękność nie drażni oczu,nie rzuca się w oczy?-dobrze rozumiem czy coś nie?

ocenił(a) serial na 4

Sympatyczna normalna ladna.

użytkownik usunięty
marajka

coś w tym jest,nawet w serialu jest dość zabawna,rzuca tekstami od niechcenia a śmiać mi się chce jak z tekstów Artura czy Filipa.Co ciekawe ostatnio wszedłem na jej profil na filmweb i ma lepszą,dużo filmografię niż przereklamowana Opozda a mimo wszystko są w podobnym wieku,nawet Gałązka jest rok młodsza.Chyba potwierdza się moja teza że te co robią szum wokół siebie często są słabsze,niż te co dbają o anonimowość,przecież o Paulinie nic prywatnie nie wiadomo,nawet z kim jest związana.

ocenił(a) serial na 4

Dobrze rozumiesz

ocenił(a) serial na 4
aron312

Opozda laleczka? to co wtedy powiedziec o Halejcio? to jest laleczka do kwadratu ;) taki cukiereczek, ze az mi niedobrze od nadmiaru cukru ;)

marajka

fakt troche przesładza nadmiarem makijazu,ale Opozda to taka barbie..ech

ocenił(a) serial na 4
aron312

no ale Opozda ma pazura przy tym przyslowiowego i to ja ratuje od zalewu slodyczy, natomiast Halejcio jak sie odezwie i uslysze jej slodki glosik to jakos mi dopelnia calosci. wiadomo nie jej wina... moze jakby dobrze zagrala postac bardziej charakterna albo cus... niewazne. takie tam moje dywagacje o dupci maryni ;)

marajka

ja myślę że Daniel napisał to ironicznie nabijając się z Witka, ale mogę się mylić. A tak ogólnie to każdy ma inny gust i nie można powiedzieć że ktoś jest najbrzydszy czy najpiękniejszy. Bo Melka może się komuś spodobać, a ktoś może woleć Paulinę od Jowity, bo Jowita ma "sukowatą twarz" wg mnie, mnie ona się prawie w ogóle nie podoba, oprócz tych plus size. A nawet widywałam takie z o wiele lepszą figurą. Ogólnie Opozda też wygląda dość staro. chyba że jest bez makijażu. Ona powinna być z facetami koło 30-40, nie młodszymi, bo jak z dziećmi wygląda. Ja wolę Paulinę zdecydowanie. Co do biustu to faceci może nie wiedzą, ale kobiety umieją oszukiwać i push upy zakłamują rzeczywistość a wiem że modelki często je używają a tak naprawdę nic na klacie nie mają :). Ale tak jak mówię każdy ma prawo do własnego zdania i nie powinno być kłótni, kiedy ludzie to zrozumieją że jednemu podoba się ta a drugiemu inna. Tak samo z facetami :).

maria_88_3

miało być że Jowita prawie w ogóle mi się nie podoba, oprócz jej nóg ale nie zawsze i oczu. I że wiele modelek ma taką samą jak nie lepszą figurę, właściwie wszystkie tak sama wyglądają, oprócz tych plus size.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Opozda była kilka lat modelką może dalej jest,więc nie jaram się jej figura bo trochę jak zachwycać się mięśniami instruktora kulturystyki jeżeli ktoś ma za coś pieniądze a modelki mają i to niezłe nie ma co chwalić jej za figurę,gdyby nie miała zysków a figurę można byłoby ją chwalić.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

no jasne ale tutaj na okraglo sa walkowane te tematy urodowe - chyba tak dla sportu ;) ja pisze spontanicznie ;) a Melka ma piekne oczy

marajka

No tak zrozumiałe :). Każdy coś tam w sobie ma. Jedno jest pewne Melki nie pomylisz z inną bohaterką serialu ani od przodu ani od tyłu, a jeżeli chodzi o Jowitę to Aśka od tyłu byłaby bardzo podobna, a jak Kaśka patrzył na Kasię, trochę z oddali jak tańczyła w salono- kuchni to też mi Jowitę przypominała, bo twarzy nie było dokładnie widać ale mają podobną figurę, może nawet wzrost, kolor włosów i fryzurę. Paulinę też z nikim nie pomylisz bo nikt nie ma takich kręconych włosów, chyba że Malwina by się przefarbowała ale to i tak ma inną figurę i sposób chodzenia, ubierania, makijaż...

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

laska Kaski ma taka klasyczna urode jak ze starych polskich filmow np . Pola Raksa

marajka

Albo Maria Gladkowska za młodu