4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

się coraz gorszy. Jak można wymyślić tak żałosną rozprawę sądową i w efekcie pomimo niezbitych dowodów, wypuszczenie tego niedorozwiniętego kłapoucha Igora? Już mogli wymyślić coś ciekawszego, naprawdę :(

MartiniKS

nie sądzę, by Igor był niedorozwinięty. raczej przebiegły i wyrachowany. omijaj ten wątek, skoro ci się nie podoba. ja uwielbiam wątki z Igorem i czekałem na jego powrót prawie rok.

użytkownik usunięty
makintosz

Ja też uwielbiam odcinki z Igorem.

makintosz

Wątek z Igorem jest świetny - jeden z moich ulubionych, zaraz po Radku i Jowicie. Mam nadzieję, że Igorek i tym razem nie zawiedzie i pokaże Sabince na co go stać :D :D Czekam z niecierpliwością! <3

ocenił(a) serial na 4
MartiniKS

akurat sposrod mnostwa absurdow, zktorych utkany jestten serial rozprawa sadowa Igora mnie az tak nie razi znajac... absurdy polskiego sadownictwa ;/(sorry za brak polskich czcionek, ale nie mam na mysli sadow owocowych ;) )
co do samej postaci Igora to byla fajna na poczatku, ale teraz takie odgrzewane kotlety wiec mam nadzieje, ze nie beda ciagnac tego motywu do zrzygania a szybko i ostatecznie zakoncza. moga go odkopac za kilka lat jak juz odsiedzi :P

ocenił(a) serial na 8
MartiniKS

moim zdaniem Igor wrócił,żeby w końcu zakończyć ten wątek,bo ile można. Natomiast sama akcja z Aleksem i obwinianie Marysi o wszystko,a potem wspaniały Pan policjant,który próbuje pomóc małoletniej przestępczyni taki wraźliwy leje swoją narzyczoną....hmmm scenarzysta ma pomysł i znów Marysia sama i szuka kogoś i znów się dzieje....