Jaka jest historia Huberta i Marysi? Powróciłam do serialu po dosyć sporej przerwie i niestety kompletnie nic nie wiem o tym bohaterze. Skąd się wziął? Dlaczego nie są razem, bo słyszałam, że iskrzyło? I ile to mniej więcej odcinków temu było, może ktoś ma konkretne numery odcinków, gdzie się między nimi dzieje?;)
Więc.. Marysia była w Niemczech bo to jej załatwiła Aneta i tam poznała Huberta który pracował tam gdzie ona. Maryśka odkryła że jest w ciąży, ale w końcu nie mówi Pawłowi o tym, bo Anka odbiera telefon i mówi jej że Paweł nie chce jej znać. Hubert pomagał Maryśce w czasie ciąży i uwaga! odebrał jej poród w mieszkaniu, bo nie zdążyła dotrzeć do szpitala, chyba nawet nie zadzwoniła na pogotowie, albo nie przyjechało czy coś. No i od tamtego momentu w sumie Maryśka była z Hubertem, wspólnie wychowywali Julkę, wrócili do Wrocławia.. Mieli różne perypetie min. z mafią, z niejakim Schulzem czy jak mu tam było z Niemczech, on był znajomym Anety i chciał zabić Huberta ale już nie do końca pamietam dlaczego, ale Hubert współpracował z policją i tylko udawał że umiera, ale wszyscy łącznie z Majką myśleli że on nie żyje. I tak ileś czasu minęło, kiedy Schulz czy jak mu tam trafił do paki, to Hubert wrócił i majka była w szkoku że on żyje. I tak sobie żyli wspólnie, kochali się ale wróciła do Wrocławia Sandra była żona Huberta która nadal cos do niego czuła. Maryśka była o nią zazdrosna. A tutaj jeszcze pojawił się szymon który zakochał się w Majce. Hubert myślał że Majka go zdradziła z Szymonem, więc zdradził ją z Sandrą. Później okazało się że Majka była wierna, ale było już za późno. Majka wkurzyła się że Hubert ją zdradził, ale później chyba się pogodzili, ale okazało się że Sandra jest w ciąży z Hubertem i Hubert odszedł o Majki i wyjechał z Sandrą do Niemiec czy gdzieś a teraz wrócił. Możliwe też że to dziecko to nie było z Hubertem bo Sandra z kimś tam jeszcze spała.
Dzięki za odpowiedź! Nawet nie zdawałam sobie sprawy ile w tym serialu było już zawirowań, naprawdę można się pogubić.. A Maryśka to chyba rekordy co do facetów w tym serialu bije :D
No dokładnie :). Ona ich najwięcej chyba miała, chociaż Kinga też nie gorsza :), ale Kinga teraz ma już stałego partnera/ męża a Majka nie ;).