Pierwszy Pawel mial wizerunek takiego zbira i to bylo bardziej romantyczne i to dodawalo wiekszej jakosci i cenniejszego stylu. A tu nagle Aneta zajac postanawia grac ze swoim narzeczonym i zniszczyla mi jeden z moich ulubionych seriali :P
Matusz Janicki odszedł sam z serialu. Aneta Zając nie miała z nic wspólnego z pojawieniem się Krawczyka. Kiedyś mówiła, że kojarzyła go ze szkoły aktorskiej czy coś ale zaczęli ze sobą być dopiero na planie serialu. Ale co do wizerunku Pawła jakiego stworzył Janicki to się zgadzam. Poza tym co tu robisz skoro już tak długo nie oglądasz?
Tak sobie o tym przypomnialem jak zobaczylem Rafala Cieszynskiego w Ojcu Mateuszu. Rozumiem ze rozmawiam z teraznieszymi ogladaczami tego serialu? No, co do zwiazku na planie to nadal brak profesjonalizmu ale ok, troche przesadzilem. Po prostu niepotrafie go zaakceptowac, tak juz mam zakodowane, nielubie zmian w obsadzie. To jakby zastapic Cezarego P. w Kilerze :P
Ja postaci Pawła nie lubię odkąd zamienili Janickiego na Krawczyka, ale serial ogądam i to już tyle lat, praktycznie od początku :) Są inne wątki niż życie Pawła Krzyżanowskiego. Właśnie, co skłoniło Cię odwiedzić to forum skoro nie oglądasz już tak długo serialu?
zobaczylem Rafala Cieszynskiego w Ojcu Mateuszu i przypomnialem sobie jak widzialem go pierwszy raz wlasnie w tym serialu