...ze nie poszli czegos zjesc.
http://m.fakt.pl/kobieta/plotki,2ys23d
Zachowali sie jak bohaterowie filmow grozy. Zero rozsadku... Wyjezdzac w takie miejsce i zamieszkac w srodku miasta.
w sumie dziwna ta Opozda niby ma aspiracje żeby związać się z księciem z bajki.A od lat prowadza się z tą pipką Pniewskim,o tej jej przyjażni z nim od lat piszą.Ona chyba z nim sypia,jej faceci pojawiają się,znikają a on ciągle jest.Z jej przyjaciół z showbiznesu o nikim się tak nie mówi jak o tej pipce.On też niby ma tyle fanek,uważa się za nowego De Niro,a nie pamiętam żeby kiedykolwiek pisało o jakieś konkretnej jego dziewczynie.On się chyba cały czas kręci przy niej,bo uważa ją za najlepszy kąsek,a ona pewnie cały czas liczy na coś lepsze a on to dla niej taki Plan B.
Haha! Dokladnie! Pewnie napisze cos ciekawego jak zawsze, niech tylko sie o tym dowie.
pewnie gość myśli że ona z tych co jeszcze z żadnym i całe życie czekała na niego i doceni jego starania na tym forum i jego uwielbienie wobec niej.
Spoko :). Jak Opozda może zadawać się z takim Pniewskim, to i z Witkiem :P. Chociaż z Witkiem by nie wyjechała do Izraela, bo zamknął by ją w swoim domu i gapił się na nią całymi dniami. Już nie wiem co lepsze :P. Współczuję Opozdzie, bo widocznie m farta do idiotów.
ma dziewczyna prawdziwe kłopoty bogactwa,nasz Wicio wprawdzie nie taki sławny jak Plastuś,ale z drugiej strony nikt tak jej kochał nie będzie.
Pewnie jest z tym mieczakiem tylko z tego powodu że chce się też trochę na jego fejmie wybić bo jak wiadomo pniewski ma sporo lsychsweetfanek w wieku10-13lat...
niby są tylko przyjaciółmi,ale już kilka lat temu chyba pytali się mięczaka na temat tej znajomości,a pamiętam że on wtedy że na razie są tylko przyjaciółmi a w przyszłości kto wie.Pewnie od czasu do czasu bez zobowiązań sypiają,bo dziwne że plastuś nikogo na stałe nie ma,a ona pewnie każdemu facetowi stawia warunek jak chcesz że mną być musisz zaakceptować moją przyjażń z Plastusiem,i większość wybiera opcje idę w ..uj.W sumie trochę obciach dla niej że się z nim wszędzie prowadza,zwłaszcza że laska ma podobno aspiracje.
dla mnie widac jak na dloni o co chodzi - kiedy dziewczyna sie tak przyjazni z chlopakiem przez wiele lat to co oznacza...? pytanie retoryczne :D oczywiscie to nie zarzut bo nie mam nic do homoseksualistow tylko stwierdzam fakt
ja niby też nie,choć wolę jak facet od razu się określi,jestem gejem niż udaje hetero.Twoja teoria jest bardziej odważna/kontrowersyjna niż moja,ale paradoksalnie bardziej logiczna,gość ma 24 lata,jakiś nieśmiały nie jest,bo mimo wszystko trzeba sporo odwagi żeby występować w serialu,kasę ma,więc pewnie już nieraz byłoby o jego podbojach miłosnych.Poza przyjażnią się od lat,gdzieś nawet o tym pisało,a on nigdy nie próbował się zbliżyć do kobiety swoich marzeń,nie czuł się zraniony jak ta była z innymi,poza tym nie próbował się zrewanżować jakimś związkiem z dziewczyną,pewnie mimo wszystko byłby trochę zraniony że on jest pod ręką a ona innych woli.
ja oczywiście nie twierdzę że na pewno jest gejem,jednakże jego zachowanie prowokuje do takich podejrzeń.Cristiano Ronaldo który też przez krytyków jest podejrzany o homoseksualizm był w niejednym związku,więc w jego przypadku raczej jest albo herero,albo biseksualny.
ja wczesniej podejrzewalam, ze jest - jakos tak to widze czasami po wygladzie i sposobie zachowania, ale to jego sprawa czy sie ujawnia czy nie i czy w ogole jest. tak samo Wenworth Miller od poczatku wydawal mi sie gejem, ale fanki o malo mnie nie rozniosly kiedy to napisalam i po latach sprawdzilo sie.
haha :). No tak chciałam wcześniej napisać że ta przyjaźń jest podejrzana :). Wiadomo że to ma być taka przykrywka, a tak naprawdę Pniewski jest gejem. W końcu ma tyle fanek i powodzenie, więc w końcu jakąś dziewczynę by miał, chociaż na pewien czas a tutaj on nikogo nie ma, a Opozda zmienia partnerów jak rękawiczki, a przynajmniej wg mediów a oni robią sensację ze wszystkiego, bo zobaczą że kobieta z mężczyzną rozmawia :P. No to jak Pniewski jest gejem, to Opozda może spać spokojnie i będzie ich łączyć czysta przyjaźń przez wiele wiele lat. Gej najlepszy przyjaciel kobiety :).
tak zawsze może grać romantyka,który nie traci czasu na przelotne romanse,albo że ideałem jest Joanna,ale ta widzi w nim tylko przyjaciela.
a ja właśnie jakoś nie.Prywatnie znam nie jednego faceta który nie dość że wygląda dość mało męsko,to w charakterze też tragedia,totalny brak charakteru,itd.Oczywiście może jacyś są skrytymi homoseksualistami,ale wielu z tych mało męskich facetów ma kobiety,więc naprawdę wierzę w to że totalny mięczak może być hetero.Tak też myślałem o Pniewski,jest mięciutki,ale pewnie hetero.
No ale skoro inny super heros Musiał zresztą 4 lata młodszy już się chwalił swoimi podbojami miłosnymi,a ten nic,to co może być jednak na rzeczy.
masz stereotypowe spojrzenie na seksualnosc - myslisz, ze kazdy gej to taka ciotka delikatna a heteryk macho? np. ten gosciu jest gejem http://www.pudelek.pl/artykul/87545/matt_bomer_na_okladce_mens_fitness_zdjecia/
no właśnie nie,najpierw napisałem że mimo iż nigdy dla mnie Pniewski męskością nie porywał,nie podejrzewałem go o bycie homoseksualistą,ty wczoraj napisałaś że czasami podejrzewasz kogoś o homoseksualizm po wyglądzie i sposobie ubierania,więc prędzej ty masz takie stereotypowe spojrzenie.
Na pewno stereotypowe jest podejście znam takich co tak uważają że model,osoba która oczywiście rodzaju męskiego przesadnie dba o wygląd jest homoseksualistą.
Nawet jakiemuś kiedyś powiedziałem że jak nadawał na faceta że ten przesadnie dla o urodę,ubiór itd.Jak to łatwo być symbolem męskości wystarczy ubrać się w byle co i nie dbać o wygląd.
na pewno nie patrze po sposobie ubierania. jak juz to wyczuwam intuicyjnie to "cos", ale nie u kazdego oczywiscie
Ja myślę że Pniewski nie jest gejem, tylko jest narcyzem, zakochanym w sobie i dlatego nie znajduje czasu na dziewczyny, a przynajmniej takie na stałe. Mogę się mylić ale mam znajomego, który ma ogromne powodzenie u kobiet, a na stałe żadnej nie miał do 24 roku życia. Po prostu wybierał, przebierał, ewentualnie miał na chwilę. A taki Pniewski też pewnie nie wie już którą wybrać. Zobaczymy na scenach z Radziem, czy przypadkiem nie będzie patrzył na niego maślanymi oczami :).
to bardzo możliwe,w końcu dla faceta posiadanie kobiety czy dziewczyny jest pozytywną sprawą,wręcz dumną mam dziewczynę,czy partnerkę.Jednakże minusem jest kiedy wpada w oko,inna wtedy raczej negatywnie odbierane jest jak facet w związku,walczy o inną kobietę.Więc możliwe że albo żadna mu nie pasuje,bo liczy na jakąś ekstra dziewczynę,albo to taki romantyk,który liczy że dopadnie go strzała amora.
sam znałem takich co ciągle wybrzydzali,czasami można na tym dobrze wyjść pojawia się nowy obiekt westchnień i nie trzeba rozstawać się z inną,albo jak Zabłocki na mydle,te które miały być za słabe,okażą się lepszą partią niż te poznane potem.
Padłbym że śmiechu gdyby któreś z nich kiedyś na swoim profilu dała jakieś zdjęcia na których ewidentnie są parą.On ją obejmuje jak swoją kobietę i daje opis w stylu nareszcie razem,czy ona ja i mój ukochany men Patryk.A potem jeszcze to potwierdzili oficjalnie że to nie były żadne wygłupy,tylko naprawdę są razem.
Głupi ma szczęście :). Tutaj przede wszystkim mówię o Pniewskim, choć Opozda też nie najmądrzejsza. Pojechali do Izraela, już naprawdę nie mieli gdzie? I to razem :P. Z Pniewskim, tym wkurzającym gościem, który chyba wkurza nawet bardziej niż jego postać w PM.
wiesz mimo wszystko miejsce wybrali wspólnie,a ona jest te 3 lata starsza,więc więcej pretensji raczej miałbym do niej.W końcu Patryk zbyt dojrzały nie jest na dodatek młodszy.
No w sumie :). Tylko że ja jednak wierzę, że Opozda jest mądra choć trochę, a w mądrość Pniewskiego nie wierzę, dlatego Opozda głupio zrobiła ale była z Pniewskim i dzięki temu nic się nie stało, bo oddał jej swoje szczęście :).
mam nadzieje że przynajmniej żadne z nich nie będzie teraz robić wokół siebie szum z powodu tej tragedii.
Właśnie na niektórych stronach media już przekręcały fakty, by było tragiczniej np. "W HOTELU, w którym zatrzymały się gwiazdy, doszło do ataku terrorystycznego."
a to było w restauracji,niedaleko hotelu co mieszkali,szkoda że nie podkręcili sprawy kiedy Patryk i Joanna spożywali obiad w restauracji,obok ginęli ludzi w tym samym pomieszczeniu co byli.
Opozda napisała dziś na swoim fb o tym wydarzeniui wydaje mi się, że wcale nie jest taka głupia
czytałem to przed chwilą.mam wrażenie że ta wypowiedz to przede wszystkim kontratak wobec jej krytyków.Sporo temu poświęca.Ogólnie zgadzam że przesadzili,życzyć komuś śmierci,ostra krytyka wyjazdu to przesada.Jednakże uwagę przykuwa taka rzecz na tym samym koncie dała zaraz po zamachu,informację o tym wydarzeniu,a kilka dni potem że nie chodziło jej o rozgłos,ok rozumiem mogła uznać to za ważne wydarzenie w swoim życiu,ale czy to nie przesada,że chwilę po nim opisuje o tym na fejsie,a potem twierdzi że nie chodziło jej o rozgłos,gdzie tutaj logika.
Zresztą zawsze jak się opisuje takie wydarzenia,trzeba się liczyć z tym że ludzie będą podejrzewać ją o rozgłos,gdyby tylko media o tym pisały,a ona nic na ten temat nie umieściła sprawa byłaby czysta.
choć ja uważam że przesadą są jej fani którzy jak sama nawet napisała,podniecają się każdym jej tekstem,zdjęciem w stylu zjadła to czy tamto,a przegięcie w drugą stronę to krytycy co wszystko im nie pasuje.Dlatego w tej wypowiedzi,widzę sporo pozytywów,ale także negatywów,trochę jednak drażni umieszczanie tej informacji dla fanów zaraz po tragedii,jak potem się twierdzi że nie chodziło o rozgłos.