Norweski aktor Sindre Sandemo jako Ted świetna rola bezwzględnego,wyrachowanego "bisnesmena",idealnie nadaje się na czarny charakter.
Tak prywatnie jest jej narzeczonym, a w serialu też go zarywała :). W sumie nadaje się na czarny charakter, ale jego postać ogólnie psują, bo niby jest bezwzględny, a za chwilę ( zwłaszcza przy Jowicie) wydaje się największym frajerem i śmiać się z niego chce :). Ale i tak najbardziej z Radka.
znając go to pewnie jej wybaczy ponownie bo gdzie miłosierny Raduś zostawi Jowitke z dzieckiem i to jeszcze nie swoim:)
Pewnie sie okaże że jednak jego :P. Chociaż pierwsze słyszę żeby kobieta drugiej kobiecie zrobiła dziecko. Bo Radek to taka ciota, że ja w ogole nie wierzę że on coś w gaciach ma :P. A już na pewno nie jaja, które są potrzebne jednak do spłodzenia dziecka.
no dokładnie cały serial sie tuła po ludziach nocowal chyba wszedzie gdzie tylko sie dało,własnego kąta nie ma ,ta Jowita też głupia że z takim gołodupcem chce zostać....
watek Radka i Jowity strasznie mnie w ogole nudzi. Radek - wiadomo.... duzo zostalo powiedziane o jego frajerstwie i to prawda :D nie moge na to patrzec. na jego naiwnosc i glupote od kilku sezonow. a Jowita zachowuje sie jak prostututa, plus te jej miny dziwkarskie. bleeee
to juz bez kitu wole ogladac Melke z Marysia i reszte.
No tak to prawda. Wcześniej aż tak nudno nie było ale w sumie od choroby Jowity coraz gorzej. I teraz ciekawe czyje dziecko urodzi Jowita i co? Będzie wychowywać z Radziem dziecko? Nie widzę jej jako matki, a tym bardziej jego jako ojca jeżeli się nie ogarnie. I mam tylko nadzieję że nie zrobią jakiejś żenady że Radek nagle zostaje prezesem jakiejś firmy czy poważnym informatykiem.
tam szybko wskakują po szczebelkach kariery na wysokie stanowiska bez wykształcenia ,kwalifikacji.Wystarczy spotkać znajomego pogadać i już praca jest:)Ten Wrocław to istne eldorado
To prawda :). Ale Radek jest tak wyjątkowym gamoniem i nieodpowiedzialnym gnojkiem,że ja bym mu nie dała nawet roboty przy wywożeniu śmieci. Wszystko jest dla niego zbyt skomplikowane. Poza tym on nawet czasem nie przychodził np jak się umówił z Wekslerem, lub coś było dla niego ważniejsze niż robota ( najczęściej Jowita) , no na co taki pracownik. Moze Jowita będzie pracowała, a Radek w domu z dzieckiem, ale on i dziecko też jakoś się nie widzi :P.
No już nie mówiąc że przecież nie mają mieszkania, póki co pracy, ale to zawsze mozna zmienić, coś mają pieniędzy od Teda ale ogólnie żenada. No i właśnie w PM tak łatwo zdobyć pracę od znajomego, takie eldorado jak pisałeś, a Radek mimo że jest takie eldorado, to i tak nie ma nic :P. A miał tyle okazji na świetną robotę i spierdzielił to ;P.
jedziesz równo po nim hehe:D ale należy mu sie...Może jak Kulczycki odzyska firme to znajdzie sie jakies kierownicze stanowisko dla niego:)albo zatrudnią go w barbarianie
albo w fitnessie jako nowego jogina - w koncu nikt nie ma tyle cierpliwosci co on (patrz prostytuta Jowita)
No fakt :). W barbarianie raczej nie, bo to kolejny kiepski pracownik po Kaśce. Poza tym Radek wychodziłby z barbariana, bo Jowita zadzwoniła a w firmie Artura wszystko by zawalał jak z Wekslerem. Ale jako jogin, to jeszcze by się w miarę nadał. Ale czy umie tak mówić jak jogin?
To byłoby niezłe :). Super widok :P. No i ta skwaszona mina Radzia i narzekanie, że powinien być informatykiem. Ja nie wiem on ma dziwną ambicje. Gdy był z Jowitą bizneswoman, ciągle narzekał, szukał super ekstra roboty. Wkurzał się że nie może znaleźć, lub ktoś mu nie załatwił odpowiedniej roboty. A teraz nie pracuje nigdzie i ma wszystko gdzieś :). W dodatku jowita chociaż coś ugotuje a Radzio tylko śpi, leży, marudzi lub coś w tym stylu :P. Żyje nie wiadomo z czego, nie wiadomo po co, niczego się nie uczy tak przy okazji skoro i tak nic nie robi. Jowita w sumie wszystko opłaca a to z kasy Teda , o rany :P.
No i radzio miał super okazje na biznes z Karolem i to olał. Nie no nie przeżyję tego. gdybym miała taką okazję i nie wykorzystała, to na pewno nie miałabym banana na twarzy który pewnie niedługo już zawita na twarzy radka.
dlaczego nie będziesz się wypowiadał na temat jego urody? kobitki oceniają urodę innych kobitek, więc czemu nie facet faceta? ;p
każdy ma inny gust, komuś sie łysi podobają, a innym wręcz przeciwnie.Gościu nie wyróżnia sie niczym szczególnym,ale coś ma takiego hmmmm może przez ten akcent i tą niepoprawną polszczyzne ....:)
mnie akurat też łysi niezbyt się podobają. dla mnie to normalny, niczym nie wyróżniający facet. pamiętam jego pierwsze sceny, jak wydzierał się na Jowitę. brzmiał tak, że myślałem, że zaraz powie, że jaja sobie robi. teraz jest o wiele lepiej. mam nadzieję, że szybko nie zniknie, lubię czarne charaktery.
pewnie zniknie bo go zamkną,albo znajac scenarzystów PM przejdzie przemiane i stanie sie dobrym człowiekiem jak to było z Wekslerem,Sabinka,Radkiem,Wiktoria itd duzo by wymieniac:)