Kiedyś przeruchał to wieś, teraz kończy Wrocław, ale duży on jest....Wrocław i nie wiadomo czy wróbelek wytrzyma !
A jak był w Wadlewie to Wiktoria do niego zarywała pewnie też miał ochote ją przelecieć za Malwinke też by się wziął
Ja bym chciał Wiktorię przeruchać ale tylko na 1 raz bo ona nie nadaje się do związku jak żadna z tych bohaterek.
Ale teraz jest z Arturem akcja ciekawe przez ile odcinków to będzie trwać przynajmniej można się pośmiać.
Widziałem w wczorajszym odcinku skarpety Artura na wet mi się spodobały takie kolorowe mm cudo.
Jeszcze była Edyta, co Filip Kingi zdradził ją z Edytą właśnie- dziewczyną Artura i bliźniaczki Asia i Kasia :). Może jeszcze ktoś ale się nie pamięta. I plus jakieś kobiety pewnie były na jedne noce, o których nie mówiono :).
A i Artur zdradził Berenikę z jakąś kobietą z telewizji, to była producentka miłość i kłamstwa czy jeszcze kto inny? Chyba ktoś inny, bo Artur był chyba aktorem przed Bereniką? No i jeszcze Kingę z Tolą zdradził, to też liczy się jako kobieta Artura :).
No właśnie tak też pamiętałam przez mgłę. No to znaczy że oprócz tej producentki była jeszcze jakaś kobieta ale ona nie była chyba z show bizu, tylko Artur coś ją w tv zobaczył i się zakochał niby i przez to stracił Berenikę a z tą nową długo i tak nie był :P. Nie pamiętam jak miała na imię. To trochę tych kobiet było ;).