4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

W środowym odcinku ( 2096 ) będzie takie coś że Igor zamieni dziewczyny miejscami, że Sabina niby była kierowcą. Ale moim zdaniem wykonał to wogóle w taki sposób że na pierwszy rzu oka widać ze to ona nie kierowała. Bo:
1. Widać że Daga ostro walnęła w cos- w kierownicę, bo ma mocne obrazenia twarzy. A ona po przestawieniu siedzi na prawym miejscu xd
2. Samochód walnął w swój lewy róg ( czyli od kierownicy) a Sabina normalnie siedzi oparta o siedzenie. To przeciez wiadomo że by musiała walnąc xd
3. Daga siedzi na prawym miejscu i ma o wiele więcej obrażeń ( i umiera ) niż Sabina. ( A samochód walnął mocno lewą stroną)
Więc dlatego uważam że scenarzyście tego ne dopracowali xd I Igor również xd Dla mnie to dziwne xd

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

no właśnie, też zwróciłem na to uwagę po dzisiejszym odcinku - widać po uszkodzeniach że to kierowca musiał mocniej oberwać

alexandrax123

to znaczy wiadomo, że teraz Sabina będzie miała sprawę o to, że zabiła po pijaku, ale mam nadzieje, ze jej wszyscy znajomi się pokapują, że Daga nie pozwoliłaby jej pijanej prowadzić i zaczną jakieś własne dochodzenie. poza tym pod tym pubem chyba pół miasta musiało widzieć kto wsiadał za kółko. wydaje mi się, że kwestia obrażeń na ciele mogłaby być linią obrony w sądzie gdyby to był poważny serial, a tak to grom wie :)

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

Będzie nagranie z monitoringu, ale Igor te nagranie zdobędzie, póżniej bedzie Karol chciał to nagranie. A skonczy się na tym ze Bruno bedzie szantazował Igora bo widzial cale zajscie czy jakos tak.

kierowca23

Nie musiałeś spoilerować, ale ciesze sie, ze Igorowi się to nie uda tak jak chciał :P

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

E to w streszczeniach było, no a jeśli ci sie to nie podoba to przepraszam. I zapomniałem dodac najważniejszego Igor zabije Bruno i chyba to nie wyjdzie na jaw

kierowca23

czyli jednak Igor górą :/

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

A jakby inaczej.

ocenił(a) serial na 9
Whiskerss

no własnie i powinien być bardzo mocny argument. Przecież znają Dagę, wiedzą że nigdy w życiu nie pozwoliłaby Sabinie na coś takiego . I jeszcze te obrażenia. Myślę że policjanci mogliby to szybciej skojarzyć a nie się z tym ciągnąć...Ale zupełnie nie poznaję Jowity: "Mam nadzieję że sabina pójdzie za to siedzieć"....Nie spodziewałam się xd

alexandrax123

w koncu Daga byla jej najlepsza przyjaciola. Ja sie nie dziwie jakby tak powiedziala

mania19

A niedawno gadała że kumplowała się z Dagą kiedy ta była jej potrzebna, a teraz jak jest na 10tym piętrze z daga na parterze to już nie jest potrzebna.

alexandrax123

No tak to prawda że Jowita tak się wyraziła że trzeba utrzymywać znajomości z ludźmi z którymi to się opłaca czyli bogatymi, robiącymi karierę itd. A Daga wg niej jest na dole a ona już na górze. Ale to było ileś odcinków temu. Od tego czasu sporo się zmieniło i Jowita zaczęła inaczej też myśleć, nie tylko przez swoją chorobę ale już wcześniej było widać że się zmienia. Spędzała też trochę czasu z Dagą, jak normalna koleżanka, zwierzała sie jej, a Daga ofiarowała swoją pomoc i że będzie z nią podczas badań i leczenia. Więc normalne że Jowita to teraz przeżywa że Dagi, jej jedynej przyjaciółki na dobrą sprawę, już nie ma. Jowita kryje swoje uczucia i mimo że nie krzyczała i nie wybuchła płaczem jak Sabina czy nie płakała jak Daria, to i tak widać było że to przeżyła.

ocenił(a) serial na 1
alexandrax123

to wszystko jest tak realne jak to, że Banasiuk zostanie kiedyś prawdziwym aktorem

ocenił(a) serial na 9
edoneil

dla mnie troche gra "sztucznie", ale nie jest najgorzej. I tak narazie mało gra w PM :)

ocenił(a) serial na 1
alexandrax123

jest na równi z Pniewskim i tym bachorem co gra Mirka