Który z obecnych wątków podoba się Wam najbardziej? Bardzo mnie to ciekawi :)
Andrzej i jego podejrzenia co do zmowy Karola z Igorem. Chociaż moim zdaniem tempo tego wątku jest trochę za wolne, ale wygląda to ciekawie.
Przy okazji pozwolę sobie wybrać najgorszy wątek - i tu zaskoczenia nie będzie - plastuś i jego dramaty.
ja tam czekam na próbę samobójczą Krystianka :P. Jestem zacofana dwa odcinki, więc muszę nadrobić. Mam nadzieję że w końcu będzie ten odcinek, bo już długo o nim mówią a nie ma :). Wątek z Wadlewem ciekawy i też z Andrzejem. Nuda wątek Radziunia.
ja tez czekam na te probe. i watek 5kata nie jest dla mnie taki denny jak sie wszyscy rozpisuja. w sumie to nawet bym chciala zeby Michal byl z Ewa bo Marycha no coz... az sie prosi zeby ja wykorzystac i rzucic hehe no moze troche z przymruzeniem oka to pisze, ale momentami powala mnie ta postac
No na pewno, właśnie o to mi chodzi, że będzie śmiesznie, bo wiem że i tak mu się nie uda. Zbyt piękne to by było, ale chociaż będzie można się naśmiać.
Też się już nie mogę doczekać tej mega żenuy chyba z większą niecierpliwością czekam na samoboja krystianka niż na dalsze dzieje watku Andrzeja/Igora
wybieram watek z pożyczkami Skowronka rozkręca się :)
BTW zauważyliście że od jakiegoś czasu to jedyny "wadlewski" wątek?