4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wątek

ocenił(a) serial na 10

Który z obecnych wątków podoba się Wam najbardziej? Bardzo mnie to ciekawi :)

ocenił(a) serial na 4
lol1994

Andrzej i jego podejrzenia co do zmowy Karola z Igorem. Chociaż moim zdaniem tempo tego wątku jest trochę za wolne, ale wygląda to ciekawie.

Przy okazji pozwolę sobie wybrać najgorszy wątek - i tu zaskoczenia nie będzie - plastuś i jego dramaty.

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

ale nie napisales ktory to najgorszy

lol1994

Najlepszy: wątek ze Skowronkiem

Najgorszy: pięciokąt wrocławski

ocenił(a) serial na 4
lol1994

plastus i melka ;)

marajka

ja tam czekam na próbę samobójczą Krystianka :P. Jestem zacofana dwa odcinki, więc muszę nadrobić. Mam nadzieję że w końcu będzie ten odcinek, bo już długo o nim mówią a nie ma :). Wątek z Wadlewem ciekawy i też z Andrzejem. Nuda wątek Radziunia.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

ja tez czekam na te probe. i watek 5kata nie jest dla mnie taki denny jak sie wszyscy rozpisuja. w sumie to nawet bym chciala zeby Michal byl z Ewa bo Marycha no coz... az sie prosi zeby ja wykorzystac i rzucic hehe no moze troche z przymruzeniem oka to pisze, ale momentami powala mnie ta postac

maria_88_3

pewnie znowu nas czeka jego sztuczny płacz itd :D

Wingo

No na pewno, właśnie o to mi chodzi, że będzie śmiesznie, bo wiem że i tak mu się nie uda. Zbyt piękne to by było, ale chociaż będzie można się naśmiać.

maria_88_3

Też się już nie mogę doczekać tej mega żenuy chyba z większą niecierpliwością czekam na samoboja krystianka niż na dalsze dzieje watku Andrzeja/Igora

ocenił(a) serial na 4
lol1994

Mi się podoba wątek z Norbertem i Pauliną ;)

ocenił(a) serial na 6
lol1994

Wadlewski z pożyczkami

użytkownik usunięty
lol1994

Dla mnie najlepszy jest wątek picia Piwa pod sklepem przez Łazanka.

ocenił(a) serial na 10
lol1994

wybieram watek z pożyczkami Skowronka rozkręca się :)
BTW zauważyliście że od jakiegoś czasu to jedyny "wadlewski" wątek?

użytkownik usunięty
nickname8

wątek odkurzania salonu na Plebanii przez Kazanową też w sumie niczego sobie.

lol1994

Sabine lubialem ale od pewnego czasu nie mozna na nia patrzec w serialu za charakter

lol1994

A ja tam najbardziej lubię stare odcinki bo były sto razy lepsze od dzisiejszych .

ocenił(a) serial na 1
lol1994

żaden, tak zepsuli tak dobry serial że powinni to coś już dawno zakonczyc