Prawie wszyscy wyszczupkeli Śmiałek ,Emilka (wg mnie jej taka chudośc nie pasuje),Kinga .
akurat przy wymienionych postaciach,nie widzę nic złego Emilia i Kinga to młode dziewczyny lekko po 30,więc to że są szczupłe im pasuje,a Marian nigdy się nie katował dietami więc nawet jak coś zrzucił to dla zdrowia,na anoreksje dalej nie choruje.Tak naprawdę to chyba aktualnie teraz Ewa zwłaszcza że aktorka ma rok do 50,Melka,Paulina i może Sabina są za chude,nawet Aśka ostatnio chyba przytyła parę kg,zmężniała.
Zresztą ani Emilka ani Kinia nie są wychudzone,tylko szczupłe więc jest ok.
W początkowych odcinkach Emilka wygląfała w miare ok trochę taką pyzatą twarz miała ale teraz jest ZA BARDZO wychudzona.
zaliczyła spory progres wagowy,ale według mnie wygląda korzystnie,aktorka chyba też zadowolona skoro nie przytyła.
moim zdaniem Emilka wglada teraz lepiej! wtedy byla takim "prawie dzieckem pyzowatym Kinga to w ogole ziemia a niebo. nigdy nie wygladala tak dobrze jak teraz! Paulina nie jest za chuda Sabina owszem, ale moge sie zalozyc,ze tak po prostu ma chocby jadala jak wilk. to samo Melka, rowniez podejrzewam, ze sie specjalnie nie glodzi aczkolwiek nie wglada za dobrze ;)
mnie się wydaje że syndrom choćby zjadła tira będzie chuda mają właśnie serialowe Ewa,Iza,Melka,Sabina,może jeszcze ktoś,one wszystkie może to głupie wydają się takie chude na twarzy,a te szczupłe,ale już nie aż jak np Kasia taka twarz już nie chuda.Oczywiście mimo że to jest chyba powiązane,bo ludzie którzy swoje ważą często mają inną twarz niż ci chudzi choć też reguły nie ma,bo parę razy jak widziałem kogoś na zdjęciu w sensie twarz,to myślałem sobie ona musi być taka chuda a wcale nie była lub odwrotnie.
Kiedyś jakby ktoś mi powiedział,żebym ruszył w konkury do kogoś z trójki Emilia,Kinia,Majka pewnie uderzałbym do tej trzeciej,a teraz raczej do tej drugiej.
Od jakiegoś czasu zaglądam na konto serialowej Kini i muszę przyznać że bardzo pozytywnie odbieram jej profil,coś jak serialowego Artura dużo takich zdjęć z dystansem,na wesoło,a nie robię się na bóstwo i czekam na komplementy.
Ukochany Opozdy mnie rozbawił,dał fotkę jak siedzi obok hantli 48 kg i myśli że oglądający zdjęcie uwierzą że na niej ćwiczy,jakby tak było to dorzuciłby filmik jak z nią ćwiczy.
Mega załosne,a nóż ktoś pomyśli że jak sobie siadł obok to jej używa.Raczej nie przypadkiem wybrał fotkę przy takim ciężarze.