4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

U mnie ciężko powiedzieć na plus mimo wszystko Artur choć ostatnio irytujący,Norbert,Natan ostatnio się podciągnął,Seweryn,Dominik,Marian ma dobre teksty,Marek.Z kobiet chyba słabiej może Paulina,czasami Melka,Aśka przed tym jak zrobili z niej totalną idiotkę.

Najmniej ulubione to Radek, Kaśka ( jeszcze niedawno go lubiłam) i Sabina :P, też Aśki nie lubię, wkurzająca się zrobiła. Najbardziej ulubione to Beata, Marian i Norbert. Reszta to neutralnie, raz wkurzą, a raz są fajne :).

użytkownik usunięty
maria_88_3

najpierw zrozumiałem że Radek z tych ulubionych i sobie pomyślałem dziwne,przecież nieraz go krytykowaliśmy razem,ale skoro wśród tych negatywnych to ok,jeszcze dodać trzeba do negatywnych Jowitę i Krystiana.Chyba coś w tym jest że ciężko wskazać postaci naprawdę negatywne i pozytywne nawet niepozorny Błażej potrafi czasami powiedzieć coś zabawnego.

No tak ciężko jest wskazać takie osoby :). No w sumie Jowita czy Krystian to też raczej negatywne niż neutralne, bo na pewno nie pozytywne :P. Ale z drugiej strony to też z nimi różnie bywa. Bardziej jednak wkurza mnie Radek niż ta dwójka wyżej :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

bo to wielka trójca,po rozstaniu z Zigim jeszcze pewnie będzie użalanie się Ewy i psioczenie Krystiana.Swoją droga Fabian być może był jeszcze gorszy niż Cristiano,bo nie dość że mruk,nudiarz co własnej dziewczyny nie szanował,na dodatek w chamski sposób ją zostawił,to jeszcze miał śmieszne problemy że samobója chce robić,bo rodzice nie mają dla niego czasu,typ miał pełną rodzinę,kupę kasy,wszystko co dusza zapragnie i jeszcze kiedyś jak Dominik się przyznał o swojej sytuacji,to ten dalej narzeka jak mu żle,Krystian przez wiele lat przynajmniej miał wytłumaczenie że miał nie pełną rodzinę,bez matki,a ten typ obydwoje rodziców,to byłaby bajka mieć rodziców dyspozycyjnych i dobrze zarabiających.

I jeszcze te debilne teksty wszystkich nie pamięta,ale jak nawijał coś do Dominika nie rusza się cudzych rzeczy bez pozwolenia i jeszcze był jakiś chamski tekst że on za niskie progi dla niej,cudo za kasę rodziców się odezwało.

Na plus (+)
Artur ,Bartek,Marek,Śmiałek, Płk Król ,kiedyś Teresa
Florkowa (sprzedawczyni w Wadlewie)

Na minus (-)
Majka (mdła) choć kiedyś była fajną postacią
Krystian (irytujący typ)
Błażej
Kinga (czasami wkurza jak się wkurza i drze z byle powodu na Tomka)