4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wiktoria?Z Ryśkiem czy Olkiem,ja obstawiam że z tym pierwszym,ale osobiście wolałbym żeby z tym drugim.Lubię sztywniactwo Ryszarda,ale Olek jeszcze bardziej mi pasuje.

Wieś pewnie będzie za Ryśkiem,sentymenty,nazwa serialu Pierwsza Miłość,że dalej są małżeństwem to wszystko przemawia za Ryśkiem..

Ja myślę że będzie z Olkiem. Ale też nie wiadomo jak długo, bo pewnie później scenarzyści coś wymyślą, bo jednak Olek to seksoholik. Z Ryśkiem nie powinna być, bo ma on już inną kobietę i chce rozwodu, nie powiedział nic Wiki że jest już niewinny itd.

użytkownik usunięty
maria_88_3

pewnie będą jakiś czas razem,ale potem pewnie wróci do Ryśka.

Tak myślisz? To w sumie już będzie zależało od aktorów ile chcą zostać i od scenarzystów co tam wymyślą. Bo mi się wydaje że Rysiek wróci tylko na trochę, rozwód i odejdzie z serialu, ale może i nie...

użytkownik usunięty
maria_88_3

jednak Rysiek to był przyjaciel Bartka,Wojtka a ten Olek z Bartkiem całkiem dobrze,ale z Wojtasem ciągle kwasy,w Wadlewie jednak bardziej podchodzą od czasu pojawienia się Proboszcza do sakramentów.Choć możliwe że obaj zostaną we wsi,pytanie który będzie robił za dobrego wujka na zasadzie świetnie razem wyglądacie a który za tego wymarzonego,jak wiemy w tym serialu normą jest że laska trzyma z byłym i jej obecny też.

maria_88_3

Moze tak być, ze Rysiek odejdzie. Scenarzysci gdyby chcieli Ryska to by mu rolę rozpisali.
Poza reklamą wędlin to Ryska/aktora nie widuje w innych serialach czy filmach, chyba ze ten aktor jest chory i ma przerwe w pracy.

Hans_Kloss

Może ma jakieś problemy rodzinne czy zdrowotne albo właśnie scenarzyści go nie potrzebowali, nie mają zamiaru prowadzić jego wątku. Nie wiadomo. To się dopiero okaże. Ale myślę że jednak Wiki będzie z Olkiem, a Rysiek albo odejdzie po kilku odcinkach albo zostanie, ale będzie gdzieś w tle, albo jak zrobią jakieś kryminalne wątki w wadlewie, to wtedy Rysiek się przyda :).

Gdyby chcieli połączyć znów Wiktorię i Ryśka to by nie wymyślali że ma on już inną babkę i juz dawno wie że jest uniewinniony, a nic nie powiedział Wiki o tym. Wtedy byłoby tak Wiki już sobie życie układa z Olkiem, ale wie że dalej ma męża, Rysiek nagle się pojawia bo został uniewinniony i dowiedział się że Wiktoria go nie wydała, chce do niej wrócić, walczy o nią z Olkiem i wtedy wygrywa on lub Olek, wtedy może i Rysiek miałby większe szanse, bo przyjaciel wielu ludzi w Wadlewie, mąż Wiki, a Olek jest obcy, Wiki krótko go zna i istnieje ryzyko zdrady, bo Olek jednak jest uzależniony od seksu. Ale skoro Rysiek olał Wiki, miał inną i nie zawiadomił Wiki o uniewinnieniu, to w sumie nie powinien mieć szans. Bo równie dobrze może wrócić Aleks i Majka da mu szansę, bo Rysiek w sumie jeszcze gorzej się zachował.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Aleks nawet gdyby aktor zmienił zdanie,nie wróci raczej.Bo w tym serialu,co można zdradzać,można okradać,być nieudacznikiem,można znikać na kilka lat,działać przeciw partnerce,ale damscy bokserzy nie zostają.Bo co Andrzej bił żonę i zniknął,Igor też,Zbyszek...,a kto został nikt.

Aleks raz ją uderzył,ale i tak jest porównywany do największych serialowych dewiantów.

No w sumie racja. Akurat damskim bokserom na dłuższą metę nie wybaczają i nie darują im. Wszystko inne tak, ale nie to.

użytkownik usunięty
maria_88_3

niby próbowali bo przecież Iza,Ewa,Emilia,Sabina dawały kolejne szanse swoim "przystojniakom",ale jakoś chyba trudno uwierzyć że to sam przypadek,że zaden nie został.

z Aleksem jeszcze to że miał "krew"na rękach,jednak nawet w przypadkowych okolicznościach jak ktoś zabije,to też go kasują,dewiza w serialu,jeśli nie uderzyłeś kobiety i nie zabiłeś,być może doczekać do ostatniego odcinka,jak nie pakuj walizki.

maria_88_3

Wojtek też zniknął po aferze z pożyczkami, ale ten aktor grał w tym czasie w m.in, Na dobre i na złe oraz Na noże.
Po ucieczce Ryska nie mieli scenarzysci pomyslu na Wiki, dlugo jej nie bylo. Dopiero pojawienie sie Olka sprawiło, że jej postać była cześciej pokazywana.
Podobnie Paulina i geodeta, gdy zabiegał o Paulinę byli często pokazywanI, gdy już im się ułożyło, zeszli nawet nie na dalszy plan.

Hans_Kloss

No tak, bo nie mają wątków, a wg scenarzystów nudne jest pokazywanie normalnego życia i że paulinie i Norbertowi się układa. A oni nie potrafią wymyślić nic oprócz zdrad, jakichś kryminalnych rzeczy lub absurdalnych, więc już lepiej niech tylko pokazują jak Paulina z kimś rozmawia lub gotuje z Norbertem, niz maja jakieś romanse znów wymyślać.

maria_88_3

zdrady jak prawdziwej telenoweli :-)

Hans_Kloss

nawet gorzej :). I w dodatku w teli plus jest taki że trochę możesz osłuchac się z hiszpańskim, no i telenowela sie kończy, PM nie :). A dialogi są nawet w PM gorsze ;P.

maria_88_3

hiszpanskos dobros jezykos, tekilos, cyckos i dupos senioritos :D

ocenił(a) serial na 1

wybierze olka ala lewandowski

ocenił(a) serial na 4

ja wole Olka d;a niej i mam nadzieje z e tak bedzie. a swoja droga wiadomo cos o ich zyciowych partnerach? [pasowaliby do siebie ;) ]

użytkownik usunięty
marajka

nic nie wiadomo.Ale to potwierdza,że jak aktorzy chcą szanować prywatność,to mogą.Teoretycznie mogą być w związkach małżeńskich z gromadką dzieci.Dlatego coraz gorzej oceniam tych najbardziej odnoszących się celebrytów,np Lewandowskich co przeginają z tym robieniem szumu wokół siebie,ok czasami jakiś aktor da fotkę z ukochaną,nawet po to żeby nikt nie szukał mu partnerki.Ale wszystko z umiarem.Podobnie Koroniewska im jest mniej aktywna zawodowa,tym więcej artykułów o niej.

Coś chyba pisało że Ryśka związek ma upaść,więc pewnie będzie mącił.Za Ryśkiem nie stoi nic,za Olkiem prawie wszystko.