Kiedyś oglądałam stare odcinki jak marysia i paweł byli razem , ale pozniej sie popsuło wszystko i nigdy nic nie bedzie tak jak dawniej. Ten serial to Pierwsza milosc? a gdzie ta pierwsza milosc ? wiecznie zmieniają partnerów jak rękawiczki szok nie mogę sie doczekać końca.
Odkąd odszedł Paweł "Pierwsza Miłość" jest najlepsza, wreszcie da się to oglądać. Charakterny Aleks i niech drży każdy gnój!
jak dla mnie nie , tego teraz sie nie da ogladac to nie milosc oni sie zdradzaja wszyscy i co chwile inny partner masakra;/
jak ci się nie podoba, to nie oglądaj, a nie czekaj na koniec. ktoś cie zmusza do oglądania? ;) ja akurat serial zacząłem regularnie oglądać pod koniec bycia Pawła, więc wisi mi on...
może być, ale cieszę się, że nie zobaczę już kwadratowej mordy Krawczyka. nie wiem, ale jakoś zawsze mnie odrzucał.
Jeżeli jego ryj odrzucał cię to świetnie. Taka powinna być naturalna reakcja. Niech wróci Janicki i będzie git.
to dlaczego nie możesz doczekać się końca? skoro nie oglądasz, to powinno być to dla ciebie obojętne ;)