4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kiedyś oglądałam stare odcinki jak marysia i paweł byli razem , ale pozniej sie popsuło wszystko i nigdy nic nie bedzie tak jak dawniej. Ten serial to Pierwsza milosc? a gdzie ta pierwsza milosc ? wiecznie zmieniają partnerów jak rękawiczki szok nie mogę sie doczekać końca.

ocenił(a) serial na 10
MrsVampire

Odkąd odszedł Paweł "Pierwsza Miłość" jest najlepsza, wreszcie da się to oglądać. Charakterny Aleks i niech drży każdy gnój!

ocenił(a) serial na 7
Zgiebongo

jak dla mnie nie , tego teraz sie nie da ogladac to nie milosc oni sie zdradzaja wszyscy i co chwile inny partner masakra;/

ocenił(a) serial na 6
Zgiebongo

i całe gimnazjum

raiden19

Zbiebongo nie pisał na serio. To była raczej ironia :)

MrsVampire

jak ci się nie podoba, to nie oglądaj, a nie czekaj na koniec. ktoś cie zmusza do oglądania? ;) ja akurat serial zacząłem regularnie oglądać pod koniec bycia Pawła, więc wisi mi on...

makintosz

Dobre słowa :) Jednak Paweł dla reszty oglądających by się przydał. Potrzebujemy go.

mat161

może być, ale cieszę się, że nie zobaczę już kwadratowej mordy Krawczyka. nie wiem, ale jakoś zawsze mnie odrzucał.

makintosz

Jeżeli jego ryj odrzucał cię to świetnie. Taka powinna być naturalna reakcja. Niech wróci Janicki i będzie git.

ocenił(a) serial na 7
makintosz

ja nie oglądam ;p juz od paru lat ;p

MrsVampire

to dlaczego nie możesz doczekać się końca? skoro nie oglądasz, to powinno być to dla ciebie obojętne ;)

ocenił(a) serial na 7
makintosz

no bo jestem ciekawa jaki bedzie koniec ; p

MrsVampire

brak w tym logiki

ocenił(a) serial na 4
MrsVampire

Marian Śmiałek oświadczy się Kindze, ale ta stwierdzi że woli Majkę.

ocenił(a) serial na 7
MrsVampire

Seriale naśladują [w mniej lub bardziej nieudolny sposób] codzienne życie. A jak wszyscy wiemy - miłości nie ma. To tak samo jest tam. Jak chcesz oglądać miłość na zawsze to prędzej w kreskówkach, choć coraz częściej nawet tam jej nie ma...