4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

czyli najzabawniejszych postaci. za to mamy duzo Krystiana i Melki ;///

marajka

a widzialas jaka mine zrobił Krystian w szpitalu..dejta mi spokoj swiynty z jego poziomem aktorskim!!

użytkownik usunięty
gnoj2014

No szkoda słów wcale ten Pniewski grać nie umie

ocenił(a) serial na 4
gnoj2014

nooo, ja bym chyba lepiej zagrala....;/ zrobil mine jakby puscil kleksa

ocenił(a) serial na 8
marajka

No zgadzam się, ale dla pocieszenia powiem, że Wojtek jeszcze wróci, tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. Natomiast Filipa i Ryśka póki co raczej nie zobaczymy...

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

A co się dzieje z gościem grającym Ryśka? Bo przecież "Mąż czy nie mąż" zdjęli z anteny więc co on teraz robi? I wogóle zaklepali tak głupio ten wątek - Wiktoria ani go nie wspomina ani za nim nie tęskni, w sumie nikt go nie wspomina, ani słowem i nawet nie ma nowego gliniarza w Wadlewie.

ocenił(a) serial na 8
Bielak_812

No właśnie nie wiem. Trudno powiedzieć. Jest pocieszenie, że Rysiek dalej jest w czołówce, a ostatnio była aktualizacja i dali za Dagę - Darię, Aśkę i Luizę, a Ryśka zostawili, to może jeszcze wróci.

W Wadlewie dominuje teraz generalnie wątek Bartka, Emilki i Pauliny. Może brak im czasu antenowego na równoległe wątki innych wadlewskich bohaterów typu Rysiek? Naprawdę trudno powiedzieć, ale zdecydowanie powinni jakoś poruszyć jeszcze kwestię Ryśka w tym serialu.

marajka

Mnie bardziej martwi, że ozdrowiałej Jowicie doopa odmiękła i zrobi się jeszcze bardziej wredna i pewna siebie. Wątek Julki w śpiączce jest po to aby flegmatyczna i bezbarwna Zającowa była więcej widoczna na ekranie, bo to przecież polsatowa gwiazda. Jej bohaterka była już trochę nudna i nic nie wnosząca do serialu więc urozmaicili chorą córką i romansem z Michałem.

ocenił(a) serial na 4
lalala

z Jowita znow ponoc ma byc gorzej... akurat ona mnie jakos nie fascynuje. natomiast to, z e nie poruszaja watku Ryska wpisuje sie w tradycje PM ;/ DOBRZE, ZE Beata jeszcze jesat bo bez niej to w ogole dennie by bylo. na pocuieszenie - Nikoli nie ma i Sabina w wiezieniu :D

ocenił(a) serial na 1
marajka

Jowita jest tak wkurziająca, że po prostu nie wytrzymuję jak ją widzę...WIelka Pani MENAGER Fittness Clubu.
I to jej obstawienie stanowisk - Błażej KURIER.
W fittness clubie KURIER
Chyba od podawania ręczników.

ocenił(a) serial na 4
edoneil

Jowita to pikus. jak sobie Nikole przypomne to mnie ciarki przechodza brrrrrr

marajka

no dokładnie dobrze że tego garnka już nie ma ale lepiej tego nie wspominać i nie wykrakiwać bo czasem mam wrażenie że ktoś z ludzi odpowiedzialnych za serial czasem tu zagląda ;xd

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

tez mam takie wrazenie hihi garnek moglby wrocic na gora 5 odcinkow zeby ja ktos ostatecznie ponizyl i zakonczyc watek kredytu

marajka

myśle że duet Jowita + Aśka byłby do tego idealny (już raz się spisały w sprawie Luizy na pamiętnych urodzinach Błazena więc jakieś tam doświadczenie mają w tej dziedzinie)

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

no dokladnie :D moglyby ja niezle przeczolgac hehe