4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

dojrzaly Patryk ;)

ocenił(a) serial na 4

http://onet.tv/k/wyluzuj/patryk-pniewski-przestalo-mi-zalezec-na-tym-calym-szumi e-medialnym/7d16w0 lepiej pozno niz wcale :P i na pewno nie zniknie z Pm...ale fakt, ze jak przytyl to lepiej wyglada. ogolnie zabiera sie od dupy strony bo pierw poklask nastolatek i celebryctwo a teraz na aktorstwie zalezy, no coz - taki swiat teraz ;)

marajka

Haha zabawne. Ale fakt lepiej późno niż wcale. W sumie nie kombinował źle z tym celebryctwem i tym że miał tyle młodocianych fanek, bo to się na start przydaje. Np aktor grający Dominika czy Fabiana nie miał i ma takiej popularności. Ale to też może zaszkodzić i utrudniać w większej karierze, jeżeli ktoś chce grać bardziej ambitne role. Ja Pniewskiego nie widzę w ambitnej roli, jeżeli przypakuje na siłowni to jedynie może w końcu grać osobę w swoim wieku ale to tyle póki co. Nie wyróżnia się niczym, nie ma też talentu. Ukończenie szkoły aktorskiej to trochę za mało. No ale zobaczymy co tam dalej z nim będzie ;).

użytkownik usunięty
marajka

nie tyle przytył,co faktycznie przypakował,bardziej taki Błażej przytył bo kiedyś chudzinka a teraz widać że sobie pofolgował.Ale z tego co ostatnio widziałem dalej,robi sobie fotki,z fankami również i wręcz prowokuje młode fanki do wcinania mu się do życia.Więc raczej wcale nie przestało mu zależeć,zresztą raczej ciężko nagle zmienić przyzwyczajenia bo nawet w tym serialu część nie ma tych wszystkich portali,część bardziej pokazuje tam swoją działalność zawodową a reszta tak jak on czy Opozda wszystko.

Ale śmieszny z tym przypakowaniem facet ma teraz 25 lat,zaczął pewnie może z pół roku temu na siłownię chodzić,on na dodatek zarabia wyglądem,a powiedzmy jeszcze mając 24 lata był wymoczkiem nawet grama mięśnia,nawet pod zdjęciem jest napisane co jedno jak wyglądał jak wymoczek,drugie teraz że kiedyś dziwił się na wstawki że jest laluś,wymoczek a teraz rozumiem i połknął bakcyla.

Pamiętam że owszem w gimnazjum owszem siłownia modna nie było,większość zaczynała na początku lub w trakcie liceum,ostatnim chyba po maturze mając tak z 19 może góra 21 lat.a on dużo póżniej.

Zresztą jak teraz przypakował to już nie wygląda aż tak młodo,więc trochę to siłownia be pomogła mu tak młodo wyglądać,spokojnie wygląda przynajmniej na 23 lata,może trochę młodziej niż rówieśnicy,no mniej niż 22 na pewno nie.

Ta aktorka co gra Melkę pewnie jak przytyje też już nie będzie wyglądać tak wiarygodnie jako nastolatka.

to prawda przypakował ale facjatę wciąż ma taką plastikową i jeszcze ta frajerska fryzura. Ale prawda już można ni brać go za nastolatka :).

użytkownik usunięty
maria_88_3

tak przed przypakowaniem ok 20 lat,teraz 22-23 lata.Zabawny gość często licealiści na siłownię chodzą a ten mając prawie 25 lat dziwił się występując w telewizji,zarabiając wyglądem że ludzie się z niego śmieją.

użytkownik usunięty
marajka

Pniewski ledwo przypakował,już bawi się w modela,gość nie mógł tak jak większość dla siebie,tylko już znalazł dodatkową okazję na łatwe pieniądze.

Ty zazdrościsz, że się tak ekscytujesz?
Przecież wiadomo, że oni wszystko przebijają na kasę. Nie wiem, co cię tak dziwi. On przynajmniej coś zrobił, a taka np. Cichopek zarabia na tym, że fotografują ja niby z ukrycia, z wózkiem, który dostała za darmo od producenta w ramach reklamy.

użytkownik usunięty
Noane

nie ekscytuje się,ani nie zazdroszczę,może ty Cichopek stwierdzam,tylko fakt,co w tym złego.Nie napisałem,nic specjalnego,widziałem go reklamującego,ciuchy i tyle.

Naprawdę nie wiem, czego miałabym zazdrościć Cichopek. Może kredytu na miliony we frankach?

użytkownik usunięty
Noane

ja też Pniewskiemu,nic nie zazdroszczę,chodziło mi o to że wielu młodych facetów,od lat pakuje na siłowni,i nic z tego nie ma,tzn nie idzie na modela,więc nie wiedziałem że mój wpis,będzie miał negatywny odbiór,tym bardziej,że na tej stronie,ludzie bardziej ode mnie z niego się nabijają.