4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Podobno mają byc drobne zmiany w czołówce ktoś coś wie ?

kierowca23

Pewnie wyrzucą Aleksa i dadzą Melkę z Patrykiem i jego ojca z Marysia.

ocenił(a) serial na 5
no_bo_co

I tak pewnie ten Michał troche pogra i go wyjebią

no_bo_co

a kiedy nowa czolowka

magazynier_48

przecież już byla nowa czołówka , pewnie tak szybko nowej nie będzie

virginia_virgi

ale alexa juz nie bedzie w serialu

magazynier_48

Pawła tez nie było a był dość długo w czołówce i nie zmienili :D

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Z czołówki zniknie Ola i Aleks a pojawi sie Natan Paulina Krystian i Melka

kierowca23

znając ich umiejętności to pewni ich dokleją do istniejącego zdjęcia tak jak Karola wcześniej. Poza tym jeszcze Filip i Daria by się przydali.

ocenił(a) serial na 8
Wingo

No właśnie z tym Filipem to nie wiadomo... Bo coś go nie ma w nowym sezonie. Obawiam się, że zniknął, jak Harcerz i Aleks. :/

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

No właśnie coś pisałesz kiedyś ze Harcerz i Aleks znikna po 2050 a z tym Aleksem to głupio zrobili pod koniec odc ją uderzył a początek 2051 2 miesiące póżniej

Cefalix

artur nie wyjdzie ze kinga

kierowca23

i ojciec krystiana

ocenił(a) serial na 5
magazynier_48

Nie ojciec Krystiana nie pojawi sie jeszcze j czołówce raczek

kierowca23

a kiedy bedzie czolowka

ocenił(a) serial na 5
ocenił(a) serial na 4
kierowca23

czyli Krystian prędko nie zniknie... szkoda

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Nowe zmiany od Poniedziałku :-)

kierowca23

Dali nowe zdjęcia Artura, Emilka, Bartek i Paulina w szopie, do salonu razem z Sabiną i Radkiem dodali Natana, no i na końcu Melka z Krystianem.

no_bo_co

Można gdzieś zobaczyć te zdjęcia? :)

pampeluna94

W prapremierowym odcinku 2059 na ipli.

no_bo_co

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Kinga z Arturem, Artur w domu Kingi :/ to zamieszanie ze ślubem długo nie potrwa... :/
I ojca Krystiana nie ma :(

kierowca23

czemu dlugo nie potrwa ze slubem

kierowca23

czemu zmiany od poniedzialku

magazynier_48

jezussss...przestan marudzic i zadawać wiecznie pytania na forum PM,do wróżki z tym!!!....

ocenił(a) serial na 4
kierowca23

Nowy zwiastun: https://www.youtube.com/watch?v=f_fmsTBhrVA

ocenił(a) serial na 3
CharmlessMan00

Bardzo się cieszę że Paulinę dodali- to coś znaczy,może w końcu będzie z Bartkiem...

Pozytywna__

niech sobie znajdzie wolnego chłopa a nie

Pozytywna__

ten człowiek jest za miekki by być z taką dziewczyną,to nie ta klasa,w poniedziałkowym odcinku będzie ryczał jak baba...nie potrafi nawet próbować uratować te swoje pseudomałżenstwo tylko zalewa smutki w alkoholu,co to za facet?

ocenił(a) serial na 3
aron312

To prawda ale ja nie znoszę Emilki. No nie mogę jej zcierpieć po prostu. A Bartek to może jest pierdoła ale moim zdaniem zasługuje na szczęście. I od razu zaznaczam że nie lubię zdrad. Tylko że ta Emilka... A Paulina jest świetna<3

ocenił(a) serial na 9
CharmlessMan00

aled super zwiastun !!! bedzie sie duzo działo :) szczególnie sie nie moge doczekac odcinków z melką i krystianem :)

ocenił(a) serial na 4
kierowca23

heh Pniewski zawital w czołówce i właśnie przez takich bohaterow przestalem ogladac to ścierwo

mateusz815

Dokładnie, nic dodać nic ująć... Aktor od siedmiu boleści, niepotrafiący wykrzesać żadnych emocji niczym dawniej Kózka. Zamiast niego powinien być ktoś inny - np. Szymon. Byłoby ciekawiej a i chętniej by się oglądało Szymona niż Krystiana.

użytkownik usunięty
pampeluna94

No nie umie grać ten Pniewski jest sztuczny.

mateusz815

przez ostatnie odcinki tylko świeczki w oczach i marudzenie....aktorska tragedia
ciekawe ile płaci za dzien na planie producentom,musi przetrzymać swoich fanów na facebooku,a PM to dobra reklama dla tego pseudo aktora

aron312

Pewnie gdyby nie te gimbusiarskie nastolatki, pożegnałby się z rolą szybko. A że nabijają oglądalność... no cóż.

ocenił(a) serial na 7
mateusz815

Dołączam do hejterów Krystiana. Ojca ma świetnego - zarówno aktor jak i postać rewelacja. Ale sam ten szczeniak ani aktorem nie jest przekonywującym, ani postać nie jest fajna / romantyczna/ zabawna / ciekawa.

użytkownik usunięty
Naavy

Zgadzam się postać Wojciecha Błacha super, podoba mi się aktor świetny Wojciech Błach. No z Krystianem nic się nie dzieje ciekawe by można to było oglądać nic nie wnosi do tego serialu, powinni go wyrzucić z tego serialu a oni dodali go do czołówki pewnie przez te jego fanki tzw. Słoneczka

Naavy

mam nadzieje że to on będzie tą tajemniczą postacią która ma niby zginąć w jakimś wypadku komunikacyjnym hmm ?
A być może będzie to tak że Błażejek będzie jechał swoim mega wypasionym Scenicem na Taryfie i będzie spożywał kanapeczkę w czasie jazdy z której wypadnie mu pomidorek na dywanik wtem Błażejek schyli się po niego i nie zauważy że właśnie przejechał Krystianka i potem mu Mikserek razem z Darią będzie przygotowywał kanapeczki do paki ale potem zostanie odznaczony medalem za wzorową postawę obywatelską, że przyczynił sie do walki przeciwko takim lekkoduchom(Krystian) i wypuszczony z pudła i dostanie honorarium za zmarnowany czas w pudle oraz dożywotnią emeryture i dożywotni wstęp za Free do Subway'a XDDDDD

mrowa93

Fajna wizja hahahahah :D :D :D
Też mam nadzieję, że Krystian zginie chociaż pewnie i tak to się nie sprawdzi. Za dużą oglądalność mu te Słoneczka Pniewskiego (lol) nabijają...
Niech zginie Emilia żeby Paulina i Bartek mogli być razem w spokoju :D

mrowa93

Hehe, świetne:). Niech jeszcze przy okazji Błażejek staranuje samochód Zośki to i ją będziemy mieć z głowy. I tak myślę że albo Zośka albo Emilia wylecą bo nie ma dla nich wątków. Są zbędne w PM.

maria_88_3

to nie tylko brak wątków,te dwie postacie są tak irytujące że aż głowa boli,ani to ładne a tym bardziej sympatyczne....do wora z nimi !!

aron312

Ja bym powiedziała że ani to sympatyczne a tym bardziej ładne:). Ale emilka jeszcze brzydka nie jest, póki się nie odezwie i nie zaśmieje jak głupia, ale Zośka to takie nijakie zombie prawie że i ta fryzura do niej nie pasująca i chyba do nikogo:0. Wiem że modna ale jednak wyobrażacie sobie Jowitę w takiej fryzurze? Od razu była by brzydsza. Nawet taka piękność, a co dopiero brzydość. A tak ogólnie to Emilia i Zośka bardzo wkurzają i już patrzeć się nie da to fakt, masz rację:).

ocenił(a) serial na 5
mrowa93

Nie Krystian nie zginie raczej ledwie co trafil do czołówki

mrowa93

Made my day XD Błażej i jego nieodłączne kanapki z pomidorkiem + herbata w szklance z cytrynką!

ocenił(a) serial na 10
Naavy

Ja tam lubię Pniewę. Rzekłbym wręcz, że Pniewa to jest moje ulubiene, panie Ferdeczku kochany. A Błach to wiadomo - klasa. Super duet tworzą. Jestem kontent. To mi się podoba. Do tego fajna Melka i mamy interesujący wątek, okraszony sympatyczną grą aktorską. Nie ma co narzekać :)

Zgiebongo

ech żarty na bok przy tak poważnym serialu.....

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

esz, jednego placka już nie ma (Aleks) to teraz będzie pełno następnego (Krystian)

ocenił(a) serial na 5
qwerty95960

E Aleks był spoko