4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

wytlumaczy mi po jakiego wala Ted walczy o to dziecko jesli jest Radka??? coz to za absurdalna sytuacja. co innego jakby to Jowita podmieniala wyniki - mialaoby to sens, ale po co komu obce dziecko... no chyba ze dla zemsty, ale to juz trzeba byc ostrym zwyrolem

marajka

No chyba właśnie o to chodzi, ze dla zemsty. Żeby Jowita z Radkiem nie żyli sobie spokojnie i szczęśliwie.

użytkownik usunięty
marajka

właściwie sobie odpowiedziałaś.z perspektywy faceta który ma no cóż nierówno pod sufitem ma to sens,jestem przegrany,spędzę resztę życia w więzieniu,albo większość,mam kasę,więc co jedyne co mogę to zatruć komuś życie,to całkiem do niego pasuje,skoro już wcześniej zamiast pakować walizki,żyć szczęśliwie ten zabija gliniarza i próbuje zabić 3 osoby,Ted to świr i pytanie czy siostra go oleje,czy również zacznie świrować.

ocenił(a) serial na 4

raczej siostra go oleje - było coś wspominane że jeśli dziecko jest Radka to ona odpuszcza temat i wraca do Stanów. Dlatego Ted chce sfałszować wyniki, by siostra zemściła się za niego.

użytkownik usunięty
qwerty95960

tak,było o tym mówione,ale może jej odbić,przecież Ted też się wydawał taki rozsądny,inteligentny że bez problemu skasuje Wesołą Kompanię.