Dziwne, że Ibisz pojawił sie w PM. Teraz jako narzeczony tej Aurelii - w okularach i postrzały a kiedys przecież już raz grał w tym serialu jako prowadzący teletruniej. Nie mają już innych aktórów? muszą sie powtarzac tylko w innych rolach.
Dużo to ten Walduś się nie nagrał, a ta piosenkarka która grała jego dziewczynę to aż nagrała się za dużo! Powiedziała raptem jedno ,,pa" i na tym polegała jej cała rola. A właściwie jak nazywała się ta piosenkarka która ją grała? Wiem tyle że wystąpiła w teledysku Michała Wiśniewskiego i zarzekała się że zrobi lepsza karierę niż Doda! A jak na razie ona nawet nie jest sławna, nie pojawia się na imprezach, ani na okładkach gazet ... masakra tak mogę określić jej karierę.
Ps. Przepraszam że trochę odbiegłam od tematu ale zaczęliście pisać o Waldusiu.
Paula Marciniak ;-D
W jej umiejętności aktorskie i wokalne nie wnikam, bo chyba nie ma w co, ale dziewczynie trzeba oddać, że miała pewne atuty, które w szołbiznesie są nie do przecenienia. Atuty z zakresu szeroko rozumianej prezencji oczywiście ;-D
Przecież akurat podwójne role w tym serialu to standard, już od dawna robią sobie jaja z widzów, zerknij na ten wątek.
http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/Bohaterowie%2C+kt%C3%B3rzy+wsyt%C4%85pili+w+seralu+po+dwa+razy+i+w+dw%C3%B3ch +innych+postaciach,1515675
No rzeczywiście to są jaja jakieś haha. Nawet nie myślałam, że już tyle osób grało w tym serialu podwójną rolę! Przecież napewno jest dużo młodych aktorów, którzy chcieliby zagrać w tym szajsie. Fajnie by było widzieć jakieś zupełnie nowe twarze na ekranie a nie jeszcze powtarzać tych samych aktorów..
To są smaczki, które wychwytują w większości tylko fani, oglądający na bieżąco :) fajnie jest się czasem pośmiać jak się patrzy i widzi znajome twarze :)
Już nie mówiąc o Luizie, która dużo wcześniej grała dziewczynę Mariusza (brat Pawła), a i jeszcze Radek, który na początku serialu był narkomanem, kolegą Kuby (chłopak Kingi i ojciec Tomka)