4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

w tym wydaniu https://www.youtube.com/watch?v=_OrblV4R6VY
moim zdaniem, niezle wypadl :)

marajka

Banasiuk ogólnie ma coś denerwującego w sobie w każdej postaci :). Ale generalnie ok, nawet do Jowity lepiej by pasował, bo ona lubi starszych gości :P.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

hahahaha ale podsumowalas :D on w ogole jest NADAL z Boczarska (farciarz) bo widzialam ich na jakims portalu jak bawili sie na slubie roku w Wenecji :P a w sumie myslalam, ze sie ten zwiazek szybko rozpadnie

marajka

O proszę, myślałam że już nie są razem, że zerwał czy coś, więc ploty pewnie a Boczarska faktycznie niezła babka :).

maria_88_3

Boczarska jak sobie cycki powiększy będzie cool, teraz ma obwisłe jak uszy jamnika :D.

Hans_Kloss

A to muszę zobaczyć, bo nie patrzyłam na jej cycki od dawna :P.

Hans_Kloss

ale i tak jest ważniejsze by to Banasiukowi nic nie wisiało, a cycki może postawić dobry stanik :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

:DDDDDD

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

HAHA dobra jestes!

użytkownik usunięty
marajka

Ostatnio,był jakiś artykuł,że jego znajomość z Opozdą,jest dla Boczarskiej niepokojąca i może być różniej,ona się kiedyś chwaliła,że spotyka się z kimś,ale z tym gościem jest jak z Yetim wszyscy o nim słyszeli a nikt go nie widział.

Ogólnie mimo że Boczarska i Banasiuk nie boją się odważnych scen w filmach,chyba niezbyt do siebie pasują,on wiadomo Pan śliskie ręce,ona szuka ponoć stabilizacji.

a propo plotek,Konopka ponoć rozstał się po wielu latach,z Komarnicką,ona jest chyba z tym Redbadem teraz.W sumie facet to farciarz do kwadratu,sporo od niej starszy,no i raczej urodą się nie dopasowali.

ocenił(a) serial na 4

omatko.... ale rotacje ;/ Redbad swego czasu bardzo mi sie podobal. w ogole lubie taka holenderska urode u facetow, ale fakt, ze ciut pdstarzaly natomiast pewnie ma fajna osobowosc :) a Konopka z kim? :P z Julia moze ? :D

użytkownik usunięty
marajka

Tego nie wiem,może być też sam,w końcu nie zawsze to idzie w parze NP Krawczyk po rozstaniu z Zając ma już drugą,a ona chyba dalej nic.Też pomyślałem,że skoro facet rozstał się z jedną pięknością,Julia byłaby idealna,tym bardziej że blondynkę o jasnych oczach,zastąpiła by brunetka o ciemnych.

Ja całą informację,posiadam,bo kiedyś był artykuł aktorzy z Na Dobre i Na złe razem,zaciekawiło mnie to,i tam właśnie o Emilce i Rebdadzie,a ja sobie myślę,no jak przecież ona jest z Konopką,a tam było napisane,że się rozstali.

Pamiętam jak kiedyś był program coś o rodzinach z Popielewicz,przyjechała Emilia,Łukasz i jej rodzina i taka sielanka między nimi była,ale jak widać nie udało się

ocenił(a) serial na 4

DLA mnie, to on nadal daje rade https://www.google.pl/search?q=komarnicka+redbad+klijnstra&biw=1366&bih=657&tbm= isch&imgil=DFDb64W5o9vw2M%253A%253B2xA0rQ097G4P7M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fs uperseriale.se.pl%25252Fgalerie%25252F180651%25252F525879%25252Femilia-komarnick a-redbad-klijnstra%25252F&source=iu&pf=m&fir=DFDb64W5o9vw2M%253A%252C2xA0rQ097G4 P7M%252C_&usg=___KdYEpIbhBCuXjxaBYn_cx1Ngjs%3D&ved=0ahUKEwjJpIH51ovPAhWBchoKHSW- D3sQyjcIPw&ei=vZfXV4nSIoHlaaX8vtgH#imgrc=wPoCccID4c7gRM%3A