4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

coz to za durny pomysl. ja jestem wprawdzie do tylu z odcinkami jak zwykle, ale ze strzeszczen juz wiem kto kradnie. sprostujcie jesli sie myle, bo wywnioskowalam, ze za tymi wszystkimi wlamami stoi jedna kobieta... jakim cudem ukradla w chwile SAMA wegiel Kazanowej, wyniosla wszystko ze sklepu Malwiny itp.??? poza tym, jakze durna musi byc skoro te wlamy robi jeden po drugim... m a s a k r a

użytkownik usunięty
marajka

ostatnio okazało się że za kradzieżami stoją Sylwek,Pamela i ich czwórka dzieci,więc nie jedna kobieta kradnie tylko łącznie 6 osób,w tym dwie dorosłe.Ale z kwestią że kradzież za kradzieżą jest mega debilne się zgadzam,nigdy nie planowałem kariery jako złodziej,ale chyba ostatni ćwok chwilę po kradzieży robi kolejne,i kolejne.

ocenił(a) serial na 4

a dzieki za odpowiedz - tak czy siak z 1,5 tony wegla to lekka przeginka (czy ja teraz gafe strzelam a tego bylo znacznie mniej)

użytkownik usunięty
marajka

szczerze to nie wiem,to są szczegóły,a ja często nieuważne oglądam:D,dlatego nie chcę cię wprowadzić w błąd.

marajka

A przeczytałaś w streszczeniach że to jedna kobieta robi? Możliwe że Kulasowie tylko raz kradli, te rzeczy z kościoła, ten odcinek będzie dziś podajże i tam Kulasowie z dziećmi okradają kościół. Może wcześniej nie kradli, tylko ktoś inny? A teraz pomyśleli że jak ukradną coś, to spadnie na poprzedniego złodzieja. Może i wymyślą że to ktoś inny. Ale kto? To musiałby być ktoś nie znany nam, bo z znanych ludzi z Wadlewa to pasują tylko Kulasowie na złodziei. No i jedna kobieta by właśnie wyniosła cały towar ze sklepu Malwiny? Dałaby radę? I to tak by nikt nie zauważył? I jeszcze potem wyniosłaby cały zapas węgla u kazanowej. a telewizor itd od Pauliny? Dziwne to. Bo ja byłam przekonana że to Kulasowie z dziećmi,a nawet to jest dziwne, że wszystko ze sklepu mogli wynieść i zanieść do domu, prawdopodobnie bez samochodu, chyba że mają samochód.

użytkownik usunięty
maria_88_3

nie,chyba dalej Kulasów będą podpinać,bo przecież oni nawet nie mówili że to pierwszy raz,że inne kradzieże to niech ich,a poza tym,coś w streszczeniach było że Sylwek bierze winę na siebie i idzie do aresztu,i kimś innym nic nie czytałem.

No tak, bo inaczej przecież by się wypierali że to nie oni. Z resztą Kulas już dziś powiedział, czyli w jutrzejszym odcinku który już jest na ipli że dalej by kradł :P dla dzieciaków ;P. No Kulas na siebie całą winę weźmie by Kulasowa do więzienia nie poszła i nie stracili dzieci. Kulasowa to odrobinę wstydu jeszcze ma ale Kulas to nic, jak Jowita :P. Nie umie okazać skruchy.

użytkownik usunięty
maria_88_3

nie no akurat w takich sprawach,uważam że to najlepsze rozwiązanie dwoje rodziców,jak wsadzą dzieciaczki do DD,a jak żadnego uznają że mogą bo nikt kary nie ponosi,jeden to najlepsze rozwiązanie.Ale wiadomo dwie wielkie idealistki Bratowe zaraz go uwolnią:D.

ocenił(a) serial na 4

haha to w ogole fajne jak one moga sie przyjaznic :P I spotykac we 4 :D A na marginesie, mam lekkie deja vu , bo wlasnie ogladam 5 sezon czasu honoru i Karol vel Norbert dwoi mi sie w oczach

użytkownik usunięty
marajka

no Konopka w CH,niezła szu...była:D.Ale ponoć największą furorę robi w Na Wspólnej,mówił mi ktoś co to ogląda,że błyszczy tam.

ocenił(a) serial na 4

Wlasnie, moze pamietasz dlaczego (w sensie co wydarzylo sie w bodajze 2sezonie/lub 3/), ze w 5 Karol pomaga uciec Bronkowi i nie robi listy cichociemnych tylko jakis fake dla przelozonego? Bo kompletnie zapomnialam. Uratowali go czy co?

użytkownik usunięty
marajka

na razie nie pamiętam,jak przypomnę dam znać.Karol na pewno sam sobie strzelił w głowę i to było w tej serii po wojnie,komuna.Właśnie chwilę po pomocy.resztę napiszę jak przypomnę sobie.

ocenił(a) serial na 4

Ej no zaspojlerowales!

użytkownik usunięty
marajka

a to przepraszam,a co miałem zdradzić?

użytkownik usunięty
marajka

nie Baka to 3 seria,a tobie o 5 chodziło,jednak może jutro przypomnę sobie bo dzisiaj to już raczej mi się nie uda.

użytkownik usunięty
marajka

a on chyba pomagał mu bo chodziło ci o serię z Baką,teraz sobie przypomniałem,że miał być przynętą,że pójdą za nim i na wolności bardziej im się przyda,niż torturując go w końcu Bronek był twardzielem i wolał zginąć niż sprzedać kumpli.To chyba tak właśnie było.Potem była chyba jakaś strzelanina,chodziło o radiostację.

Tak,o to ci chodziło a ja niepotrzebnie o tym co było dalej...

użytkownik usunięty
marajka

na miejscu Norbiego nie wiem co lepsze olać brata,czy poszukać sobie innej kobiety,a oni nie dość że żyją tak normalnie to jeszcze nawet jak było zebranie zaufanych,to nawet najlepszy kumpel Mario był nieobecny,tylko poza mieszkańcami Norbi z małżonką.

Na akcję z Mario,też Norbi z Pauliną.

ocenił(a) serial na 4
marajka

Kulasy won z Wadlewa... Marian im dobrze powiedział, że prosić im było wstyd, a kraść to już nie. A oni jeszcze z pretensjami, bo dzieci narobili, to się dziećmi teraz zasłaniają.