nie wiem na jakim etapie teraz jest z odcinkami bo ja jak zwykle do tylu, ale wdlug opisow ma sie okazac "zwklym" mechanikem. stawiam, ze to sciema i ze jest synem starego zboczka od przytulanek ;) tak samo mialam przeczucie, ze Jowity dziecku bedzie potzrebny przeszczep i tak ostatecznie rozwiaza kwestie ojcostwa...
No jeszcze ogólnie w nowych odcinkach nie jest powiedziane wprost że kudłacz jest zwykłym mechanikiem. No kto wie, może jest i synek zboczka :). Ale jednak w dzisiejszym odcinku gdy kudłacz wypozyczył jakieś ekstra mieszkanie/ dom, był w szoku ile to go kosztowało. Widać, że jednak nie śpi na kasie. Ale kto wie, możliwe że masz rację. Może po prostu Tymek chce żyć za swoje pieniądze, a nie ojca. Może też nie pochwalać tego co robi Bogumił. Zobaczymy.
Jeśli chodzi z przeszczepem, no to w sumie jakoś musiało się wyjaśnić że to radzio a nie tedzio jest ojcem. A w ten sposób najłatwiej. Bo inaczej latami to by mogło się ciągnąć że to niby Ted jest ojcem. Chyba że Daga miałaby jakieś znamie, które tylko Radek ma.
z przeszczepem fakt.
Mario, masz faktcznie na imie Maria? czy pseudo? bo ja mam tak naprawde ;)
może być tak jak napisałaś,ale mnie się to nie do końca składa,jego syn,a planuje zemstę z jednej strony syn którego finansuje a z drugiej robi tak żeby dziewczyna w której się zakochał,go zostawiła,będzie knuł.Tak,wiem w tym serialu wszystko możliwe.
a jeśli chodzi o ojcostwo to tak,albo wymyślają że po grupie krwi,albo po tym że potrzeba narządu,bo każde dziecko które nie wiadomo kto ojcem,jest chorowite od małego.
Ja bym był za typ,żeby taki Radek cichaczem powtórzył badania,nie mogąc się pogodzić,licząc że jednak była pomyłka i niespodzianka.