4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

motyw z Dragonem

ocenił(a) serial na 4

nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale dla mnie watek z jego ucieczka jest absurdalny...dlaczego go od razu nie powstrzymali tylko pozwolili zeby uciekal? co za kretynizm. i po jakiego wala Melka siedziala w tym aucie? moze to ze mna cos nie tak, ze nie rozumiem policyjnej intrygi

marajka

Dla mnie ten motyw to tylko ośmieszenie policji. Totalna amatorka, nieprzygotowana akcja, brak wsparcia dla Melki, wszystkie siły użyte do zatrzymania pomocnika Dragona, ta policjantka zachowująca się jakby nie wiedziała o co chodzi. Niby zapewniała Melkę, że obstawią wszystkie strony, nic takiego nie było, potem rozpaczliwie z jakimś policjantem po cywilnemu biegała po ulicy, nie wytrzymując kondycyjnie. Dla mnie ci wszyscy policjanci powinni zostać ukarani, a dodatkowo Melka miała czas wybiec z samochodu, wtedy może ta policjantka z kolegą by ją obronili, bo Dragon chyba broni nie miał. To wszystko przypominało 13 Posterunek.

użytkownik usunięty
kokakok

To prawda z policji zrobili debili nie potrafiących złapać przestępcy,Melka głupia,że jeszcze mu pomagała i jednocześnie była wtyką dla policji wsypała go,że poszedł siedzieć

marajka

Też o tym pisałam w absurdach, że ta ucieczka to wielki absurd :). Daniel22222 to nawet pisał że przed kanarami trudniej uciec i czasami mogą gonić człowieka, a Dragona policja w ogóle nie goniła ani nie pilnowała :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

albo przed staruszką której nie powiedziało się Dzień Dobry i ściga żeby nauczyć dobrych manier.

ocenił(a) serial na 4

hahaha