4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

kobieta jak wino - im starsza tym lepsza ;) tak sie pocieszaja niektore z nas, ale w wielu przypadkach sprawdza sie.
jak dla mnie najlepszym przykladem moze byc serialowa Kinga - wystarczy porownac stare i nowe zdjecia https://www.google.pl/search?q=aleksandra+zienkiewicz&biw=1366&bih=655&a mp;tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj77a7H09LLAhVDHQ8K HXwrBaAQiR4IhQE&dpr=1
chociaz nadal nie nazwalabym jej pieknoscia to jednak pomiedzy dawna a terazniejsza Ola pod wzgledem wygladu --- ocean
na niekorzysc zas zmienila sie Aneta Zajac - nie to ze kiedys powalala na kolana , ale teraz taka ciotunia sie zrobila/

marajka

W calej rozciągłości sie z twoimi opiniami nt Kingi i Maryski zgadzam ma na ich temat dokładnie takie samo zdanie

użytkownik usunięty
marajka

Wiem że to nie związane z serialem,ale za to dotyczy metamorfoz i to aktorek,kojarzysz aktorkę Katarzynę Cynkę?to jest dramat pamiętam jak grała w drugiej i trzeciej serii Oficera,nie była specjalnie ładna,figury modelki nie miała,ale od lat wygląda tragicznie,potwornie utyła,wygląda dużo gorzej niż Romantowska jednak w tej sytuacji chyba bardziej Romantowskiej pomaga słuszny wzrost jakieś 183 cm wzrostu,a Cynke chyba 166 cm.Różnica prawie 20 cm,poza może dlatego że Romantowskiej nie kojarzę z tradycyjnej wagi,a Cynke tak.

ocenił(a) serial na 4

moze ma problemy ze zdrowiem ;/ jak ta laska ktora Czesie w klanie grala...

użytkownik usunięty
marajka

pewnie tak,właśnie obstawiam że jakaś chorobą,ta Czesia to chyba tarczyca i po ciąży,jeszcze Lubaszenko z jakieś choroby sporo utył.Ona właśnie wygląda jakby na coś była chora na twarzy taka blada,zmęczona.Bo Romantowska to tryska energią.Nawet jakiś czas temu zastanawiałem się co się stało z tą aktorką że tak zniknęła z radarów,a widząc po fotkach ciężko ją było poznać.Zresztą bez ingerencji choroby raczej rzadko się tak widocznie w krótkim czasie przybiera na wadze,ponoć z powodu Tarczycy chude jak patyki są takie aktorki jak Włodarczyk czy Koroniewska.