4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

ciekawe, jaką oglądalność ma teraz PM. wie ktoś?

makintosz

Z tego co mi wiadomo to mniej/więcej taką jak nocna retransmisja powtórki zawodów w Środkowej Mongolii we wstrzymywaniu oddechu na czas prosto z Ulanbator

mrowa93

Kamińska parę miesięcy temu odpierałą atak chwaląc się, że przybyło 240 tysięcy widzów xD jeśłi faktycznie oglądalność jest już tak mała, to dobry argument....

użytkownik usunięty
makintosz

w jakimś odcinku na wstępie było scenariusz i tam chyba z 5 nazwisk.A najwięcej się mówi o Kamińskiej i jej chłopaku.Więc pytanie czy ta reszta to bardziej ogony w scenariusz i głównie ta dwójka i też nie wiadomo czy w tym duecie razem,czy bardziej jedno robi scenariusz a drugie pomaga.Najłatwiej byłoby gdyby powiedzieć wprost Kamińska np ja jestem główną scenarzystką,duży udział ma też mój facet,ale on bardziej mnie nakierowuje,a pozostała trójka coś tam pomaga,czy robi scenariusz tylko do niektórych scen,odcinków.

njpewniej nawięcej do powiedzenia mają Jej chłop i Kamińska, a reszta to tylko ogony

użytkownik usunięty
makintosz

a obstawiasz że kto z tej dwójki ma więcej do powiedzenia,czy można rzec równo-porówno.

głównym scenarzystą jej jej chłop, a więc on. zdarzylo się, że paru odcinkach nie było Kamińskiej, ale jej chłop zawsze był wymieniany.

użytkownik usunięty
makintosz

Ten Jasek to pisze że jakieś 10 seriali scenariusz robił,ale raczej nie jakieś hitowe tylko takie polskie romansidła jak Brzydula.