4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

po wakacjach. ciesze sie zwlaszcza na Ole https://www.youtube.com/watch?v=PqqADIld8lI

marajka

Ja też się bardzo cieszę że wracają, bo będzie znacznie ciekawiej. Ola w końcu musiała wrócić ;). A Dragon to już będzie akcja na całego. Jeszcze też Hubert wrócił ale on to już nie tak ciekawie :P.

maria_88_3

A ten zwiastun już widziałam :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

ciekawe czy Majka zdradzi Michala z H. ... czy tylko namieszaja i sie dobrze skonczy ;)

marajka

No ciekawe ;). Ale może tylko namieszają a się dobrze skończy. Tylko że do ślubu nie dojdzie majki z Michałem, ale to nie przez Huberta. Kto tam wie co kombinuja scenarzyści i czy jednak nie połączą Majki z Hubertem a Michała z Ewą.

użytkownik usunięty
maria_88_3

o wszystkim zdecyduje jakie plany mają Błach i Czernecki,jeśli ten pierwszy ma dość roli a ten drugi grzecznie zadeklaruje się że znudziło mu się granie ogonów w serialach,i może tutaj grać kolejne 10 lat bez przerwy,pewnie będzie powrót do Huberta.a jeśli ten pierwszy dalej chce grać,Hubert na tarczy wyleci.Jedynym plusem za Hubertem jest że zapewne nie ma dziecka ani byłej zawracającej wiadomo co.

ocenił(a) serial na 4

zgadza sie - plany aktorow... tez o tym pomyslalam.

użytkownik usunięty
marajka

to jest właśnie słabe,aktorzy często się skarżą że jak fabuła wymaga tracą pracę,ale w drugą stronę też pewnie aktor ma dość roli i jak w zwykłej pracy,przychodzi składa pewnie coś w stylu wypowiedzenia,a potem scenarzyści zmieniają fabułę,wiadomo z niewolnika nie zrobisz pracownika,ale raczej tak poważne role,jak facet głównej bohaterki powinni obejmować przede wszystkim aktorzy zdecydowani na długą i owocną pracę.

użytkownik usunięty

A jedna strona napisała,że Hubert znowu wyjedzie do Szwecji

użytkownik usunięty

jeśli wolno spytać,która?a w sumie nawet nie byłbym zdziwiony aktor grający Huberta mógłby walczyć o zwycięstwo w konkursie aktor najbardziej zawracający d...scenarzystom i reżyserom polskich produkcji.

użytkownik usunięty

Na fb ta Marysia & Szymon oraz inne pary PM
Na pewno by wygrał ten konkurs .

użytkownik usunięty

Kolo ma chyba coś w stylu zawodowego ADHD,jak gdzieś pisało o jego powrocie,to mówił coś że poznamy się bliżej do widzów,to raczej nie,skoro wcześniej był jak na niego długo bo ok 3 lat,a teraz z miesiąc.

Wzięli by wreszcie sprowadzili Pawła jako innym aktorem,a takie Huberty czy inne to półśrodki,a Paweł zawsze będzie biologicznym ojcem,i przyjacielem najważniejszych postaci.

PS.aktor gdzieś pisał że objął rolę wtedy co zaczynał że ma rodzinę na utrzymaniu a patrząc na to jak w różnych produkcjach bierze d... w troki,trochę to zaprzecza.

użytkownik usunięty

Widziałam ten wywiad krótki z nim co na fb udostępniali a tu takie coś,że cholera wie czy on zostanie na dłużej w serialu czy wyjedzie znowu w cholere do tej Szwecji jak ta stronka napisała. Właśnie zauważyłam to,że nigdzie jakoś na dłużej nie zagrzewa miejsca ino zawraca tym scenarzystom głowę Ci napiszą mu wątek na ileś tam odcinków a potem mu się odechciewa grać ,że lepiej by zrobili jak napisałeś i dali jakiegoś aktora do roli Pawła niż bawić się z tym Hubertem '' Czarneckim'' w ciuciu babkę

użytkownik usunięty

a jeśli uważają że ciągle za wcześnie na powrót Pawła,a koniecznie chcą kogoś do rywalizacji z Michałem,to już lepszy byłby nowy facet,taki adorator to zakochał się w Majce,a ona widzi jedną dominującą cechę nad Michałem,że facet nie ma wrednego syna i wścibskiej byłej która wskoczyłaby mu do łóżka.

Powrót Huberta zakrawa prawie jakby taki Przemek wrócił po latach żeby odzyskać Kingę albo Rafał,albo Andrzej lub Kamil żeby odzyskać Emilię.

użytkownik usunięty

Trochę czasu nie ma już tego Pawła w Pm a Ci se widać nie wyobrażają nikogo nowego w tej roli i wymyslili,że dadzą tej Majce Michała a teraz Huberta

użytkownik usunięty

tyle że to dziecinada trochę jak blokować etat i nie przyjąć nowego pracownika,bo może stary wróci,i doceni że trzymaliśmy mu etat a w tym czasie pozostali muszą pracować za niego.

Krawczyk odszedł definitywnie co zresztą mówił,nawet się irytował że wykorzystują go do zwiększenia oglądalności.

użytkownik usunięty

No właśnie odszedł i już nie wróci nie raz to mówił i to tak bez sensu właśnie ,że oni blokują komuś etat do roli Pawła a przed Krawczykiem tego Pawła grał Janicki a zrezygnował wtedy bo studiował czy coś a teraz gra w tym nowym serialu TVN-u Singielka w M jak Miłość grał Wojtka Markowskiego a jego postać wysłali na rok za granice.

użytkownik usunięty

wtedy też mogli zablokować Pawła zwłaszcza że to był sam początek,a jednak bez owijania pojawia się inny aktor który wygląda zupełnie inaczej,pamiętam że zaczęło się to od pogrzeby Danuty Radosz a ja wtedy myślałem Maryśka ma już nowego faceta a na dodatek przychodzi z nim na pogrzeb,dziwne przecież nie było że się rozstała z poprzednim.

A potem się okazało że to Paweł tylko z innym aktorem.

użytkownik usunięty

Zamienili tych aktorów ,że za Janickiego dali Krawczyka

użytkownik usunięty

wiem,ale pisałem o ówczesnych pierwszych odczuciach po zobaczeniu Krawczyka na początku.Sentymentalny się na starość robię.

użytkownik usunięty

Rozumiem.

No tak mogliby znów dac innego aktora za Krawczyka by postać Pawła była. Dlaczego nie? janickiego z dnia na dzień wymienili i ludzie jakoś to zaakceptowali a tutaj tym bardziej, bo w prawdzie Krawczyk grał wiele lat, ale go tez nie było ostatnio długi czas i można powiedzieć że teraz obojętne jaki by aktor nie grał Pawła to ludzie by to zgryźli bo jednak Pawła dawno nie było i już można nie pamiętać dokładnie jak wyglądał :P. Oczywiście dobrze by było żeby był podobnej postury i najlepiej brunet, żeby nie było ale tak to co to mnie obchodzi kto to będzie. Poza tym z Klaudii zrobili Luizę i to chyba bardziej razi niż inny aktor do roli Pawła :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Ja tam nie mam nic przeciwko temu niech zmienią aktora jak to zrobili wcześniej! Wiadomo ludzie na pewno zaakceptują nowego Pawła jak teraz właśnie mamy Luizę zamiast Klaudii Poraj co każdy widz Ją pamięta z tej roli.

No tak :). No i oczywiście musieliby znaleźć aktora który chciałby na stałe grać w PM co oczywiście może być trudne. Ale postać Pawła by się przydała i jako też kumpel Bartka i Artura. A tak dają Huberta który później i tak zwieje :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

No i znowu byłaby taka paczka przyjaciół jak kilka lat temu gdy był Paweł.Patryk, Bartek i Artur

użytkownik usunięty
maria_88_3

wydaje mi się że postać Aleksa miała być takim nieformalnym następcą Pawła.w końcu z facetów Maryśki był do niego najbardziej podobnym.Ale aktor zapewne pokrzyżował im plany.To teraz uznali że Hubert jako jej druga największa miłość,będzie taką nagrodą pocieszenia za Pawła.

Janicki i Krawczyk byli zupełnie nie podobni,więc teraz też bez większej różnicy.

marajka

http://superseriale.se.pl/newsy/pierwsza-milosc-po-wakacjach-2016-ola-wroci-z-ba rcelony-siostra-blazeja-bedzie-ciezko-chora-zwiastu_850959.html
jak gdyby dawno chorób nie było