no na 100 %. W 2035 i 2036 odcinku znowu bedzie sie zachowywał jak idiota xD ale wkrótce chyba wszystko zrozumie i uspokoi się :) :) :)
w końcu bo przecież nie jest malutkim dzieckiem a zachowuję się tragicznie,rośnie z niego męska Melka
hhaa, dokładnie :D a co do melki to nie wierze ze w pare dni z takiej gówniary zrobiła sie miła, sympatyczna dziewczyna. to niemozliwe xd
pewnie,tekst weszłeś we wrony,arogancki są dzieci co miały trudną sytuację nawet były w DD a jednak nie stoczyły się studiują itp. Po prostu poszła na łatwiznę zero obowiązków szkoły pracy w życiu realnym już była by w ośrodku wychowawczym i jak dla mnie to jest słuszne tam się albo ogarnie albo wyjdzie i bardziej stoczy i tyle a nie r.zastępcza dla 17 latki która mówi że nie chcę do r.zastępczej,domu dziecka ośrodka bo co? zabierają dzieci i się nie szczypią nie pytają o zdanie a Melka księżniczka.Ale scenarzyści już takie bzdury piszą że wogóle mnie to nie dziwi....
W tym serialu już wiele było pozytywnie błyskawicznych przemian....Sabinka.Radzio i na swój sposób Agatka.Pod czujnym okiem Majeczki jeszcze Melka wyjdzie na ludzi,wystarczy że na kilka dni odstawi Julke do cioci Anetki,twarda dłon Aleksa jakby co też pomoże (choć najpierw poczuje ją Majka)
Córka idzie w odstawke,Melka jest teraz dla Majki numerem jeden