bo najladniejsza wiadomo - Paulina i Norbert. zreszta moja ulubiona tez
w tym przypadku najfajniejsza para jest też najładniejszą.A tak dobrze w sumie wygląda też para Daria-Błażej,reszta chyba bez szału..
Artur,Tola może byliby lepsi niż Artur,Kinga ale trudno ich nazwać parą.Również dobrze można napisać kto z kim byłby fajną parą w sumie w tej kategorii nawet Natan z Aśką lub Luizą by pasował.
Przespali się, więc nie są aż tak teoretyczną parą :) Powiedzmy para kochanków, a nie para zalegalizowana ;)
Owszem w obecnej sytuacji kiedy z Aśki robią totalną idiotkę nie pasowali by do siebie,ale przecież Aśka wcześniej aż takich akcji nie odstawiała.Gdyby sprowadzić ją chociaż na ten przeciętny poziom tzn szału nie ma ale głupot nie robi,to czemu nie.Ta sytuacja z klientem przesadzona,owszem klient nasz Pan ale klient też ma jakiś poziom prezentować,nie może być tak że klient nawtyka pracownikowi jak świni i jeszcze właścicielka się przed nim upadla.Zreszta Aśka jest teraz kreowana na większą idiotkę niż Kaśka,niedługo kultowe Kaśka Debilu,zastąpi Aśka kretynko czy idiotko.
no wczesniej z niej taka bezczelna cwaniare robili. a teraz co to za uzalanie sie nad soba polaczone z kretynizmem? ;) Daria tez mnie wkurza
dlatego uważam że przesadzają z robieniem z niej idiotki,to nigdy nie był rekin biznesu ale bez przesady,po jednej spinie z klientem ma dość.Rozumiem że praca na mopie ją drażni,ale tak szybko się podaje na recepcji żeby wrócić na mop.Logika w stylu zostawić kierownicze stanowisko,żeby zostać szeregowym pracownikiem.Poza tym scenarzyści chyba nie do końca znają sytuację klient nasz Pan,to nie znaczy klient może nawtykać jak świni.Poza tym nie wiem czy to dobra reklama dla klubu że po tym jak klient nawtykał pracownicy,szefowa się przed nim poniża,bo ten zrobi im antyreklamę.
swieta druga sie znalazla (po Majce). sama Asce dokumenty udostepnila jak ostatni debil, a w koncu madrzejsza od niej. a do tego jak kazala Asce zrezygnowac a ta jej cos odpyskowala to ta do niej jak ciele... nie wyobrazam sobie czegos takiego. i takie tam rozne...
Artur z Tola lepsi? nie sadze - Tola za mdla jest dla niego. Kinga to przynajmniej wyrazista postac
Jest spokojna, ale przy tym kobieca i odpowiedzialna. Co wychodzi z połączenia szalonego Artura i nadąsanej Kingi? Zdrady, nieporozumienia, kłótnie. Tola by zapanowała nad Arturem, dala mu miłość i ciepły dom.
przede wszystkim Kinga i Artur mają silne osobowości,żadna że stron nie lubi odpuszczać ani iść na ustępstwa,taki Adam gdyby był wierny bardziej by chyba do Kingi pasował,w końcu teraz nawet mniej charakternej Justynie dał się wywalić z domu,a po powrocie to pewnie boi się ust do innej otworzyć.Tola bardziej od Kingi zgodziła by się na ustępstwa.
ale to serial. po co mi patrzec na nudna laske. w zycu moze i masz racje,a le nie w PM
Właściwie to nie ma za dużo tych par w PM, takich na stałe, a większość jest teraz w rozsypce bo np nie wiadomo co dalej z Mikserem i Luizą, oraz z Arturem i Kingą, Sabina jest z Radkiem, ale zaraz wraca Jowita itd. W sumie to Paulina i Norbert są ładną parą, biorą ślub więc raczej trochę ze sobą będą, Kinga z Arturem też ok, ale nie wiadomo czy będą długą tą parą, Daria z Błażejem jakoś nie do końca mi pasują :), tak samo Grażyna z Grzegorzem. Najlepsza to chyba Seweryn z Kazanową :P. Haha. Kaśka z Kasią mogą być, byle mniej polityki :).
I tak najlepsza para ever to była Beata z Filipem, jeszcze Wiktoria z Ryśkiem- niby nie pasowali z wyglądu do siebie ale byli śmieszną parą :).