Wie ktoś coś może na temat nowego odcinka, który miał mieć swoją premierę dzisiaj o godzinie 19.15 na nicku ?
Jest mi to bardzo potrzebne, ponieważ ja sama nie posiadam tego programu, no i niestety nie miałam okazji dzisiaj oddać się tej przyjemności z oglądania pingwinków..
A tak w ogóle... to był jakiś nowy odcinek ? :P Tak zaczynając od początku..
A jeśli ktoś go nagrał.. to oczywiście czekam, aż się pochwali :^ ^
DOBRA, DOBRA!
Słyszałam, że żadnego nowego odcinka nie było
Ale lipa !!
To ja odliczałam dzień za dniem, godzina za godzinę, minutę za minutę a tu nic !
Oooo.. A przynajmniej powie mi ktoś jaki odcinek emitowali ?
Mały Ptaszek/Boa Mściciel
kurde,tak klęłam,jak zobaczyłem,że to stary odc...mam ochotę ,żeby coś zakabumować na amen!
Ooo.. myślałam o tym samym ! To jakieś zdzierstwo !!
Ja na prawdę nie mogłam usiedzieć na miejscu, z powodu przekonania o nowym odcinku, a tu taki cyrk ; /
Zawiodłam się..
Na początku miałam dodać osobny temat z przeprosinami.
Wyjaśniam dlaczego.Otóż jak wszyscy dobrze wiecie,miałam dziś oglądać nowy odcinek u kumpeli.
Jednak jak to zwykle u mnie bywa zawsze jest jakieś ale.I zaczęły się nieprzewidziane wypadki:
Po pierwsze musiałam do 19:00 siedzieć z mamą w domu czekając na przyjście taty.Gdy już myślałam,że wszystko stracone,po prostu się rozbeczałam(wiem to dziecinne na maksa,ale co zrobić :P)Wtedy mama powiedziała,że jestem uzależniona,a ja przyznałam jej rację.A mama na to ubieraj się może jeszcze zdążysz.To ja szybko w try migi się ubrałam,chwyciłam aparat i biegnę.Choć moja np mieszka na drugim końcu miasta,to dla pingwinów wszystko.Przebiegłam ten dystans(około 2,5km)w czasie 6 minut(to ja tak umiem?! :P)Wtedy byłam zachwycona,że zdąrzę i wszystko się udało.A tu kolejna niespodzianka:Kumpeli nie ma,a telewizor zepsuty.Do tego wujek moje koleżanki był wkurzony i w ogóle.Starałam się zrobic wszystko co mogłam,ale nie wyszło :(((((
I za to PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawiodłam na całej lini.Jutro złoże rezygnację ;'-(
Jednak jest plus tej całej głupiej sytuacji.Gdybym zobaczyła,że tak perfidnie oszukali z tym odcinkiem,to chyba bym ich tam rozwaliłaaaaa!!!!Wszystko by fruwało i totalna demolkaaaa! Więc może lepiej,że nie oglądałam?Nie wiem.Mimo to jeszcze raz Przepraszam.Mam nadzieję,że kiedyś mi wybaczycie ;-]
Nie masz za co przepraszać, a nawet jeśli to i tak ci wybaczyłam ( i pewnie inni tez są tego zdania ) Ja sama nie oglądałam.. nawet specjalnie poszłam z mamą do jej koleżanki z nadzieją że tam będą mieli nicka i sobie zobaczę nowy odcinek.. Ale no niestety widzę że nie tylko ja nie posiadam nicka.. Na prawdę zrobiło mi się przykro słysząc że puścili powtórkę... LECZ! to wcale nie oznacza że mamy być wkurzeni na maxa tylko z tego powodu (choć rozumiem waszą reakcje ponieważ w moim przypadku było podobnie) Nie jesteście sami, więc możemy się nawzajem wspierać w tej trudnej chwili..
Teraz ubieram buty, kurtkę i szalik.. idę do studia.. próbuję coś kulturalnie wynegocjować.. nie idzie po dobroci, trzeba użyć siły.. następnie grożę im że mają czas do następnego tygodnia (odpuściłam im, ale żeby to ostatni raz). Nie spełnią mojego żądania.. papa, kochane studio... A innymi słowy.. KA BOOM :D !
Dzięki za wsparcie,co nie zmienia jednak faktu,że nawaliłam.Obiecałam,a zazwyczaj dotrzymując słowa.Czuję się z tym potwornie.Ale rozumiecie złośliwość rzeczy martwych...
Mika zabierz mnie ze sobą razem coś na pewno wynegocjujemy . ;D
idę z wami! mam może na wszelki wypadek wziąć piłę łańcuchową?
Angela,nie martw się! Też byłam pewna, ale mówi się trudno! Przynajmniej mam czas na zrobienie tej durnej prezentacji z niemca...Argh, ,,Mein Tag'' zamiast Pingwinów...
Hehe .. na pewno :D Jesteś już gotowa, bo idę po ciebie ? ^ ^
Ale ja nie rozumiem.. dlaczego ty się czujesz winna.. to tak jakby to zależało od ciebie.. nie twoja wina... A to że podałaś nam info że nowy odcinek ma być dzisiaj o 19.15 nic nie oznacza, bo to pisało na stronie i tego sobie nie wymyśliłaś.. nie zamartwiaj się tym.. na prawdę ; ))
;*
Dzięki,nie chodzi mi o to,że puścili zły odcinek,bo o tym nie miałam pojęcia.
Bardziej,że nie potrafiłam wywiązać się z misji,choć obiecałam ;((
przyłączam się!
Angela,dzięki temu,że myślałam,że dziś nowy odc,cały dzień byłam na maksa hepi,przegadałam o tym niu odc pół godziny z takim jednym ;),więc naprawdę wyluzuj,bo nic a nic się nie stało ,ale wynagrodzisz to niu odc na twoim blogu ;-))
Hahaha jak będzie czas to będzie i notka.Ale widziałam,że ta wam się podobała,bo komety były.A mnie to tak uskrzydla... :D
Racja..
skąd to mogłaś wiedzieć Angela?
A teraz odliczamy do następnego czwartku :D
A jak wtedy coś nawali,to nie wiem co zrobię.Chyba,chyba rozwalę mój KALKULATOR!!! ;D
Ooo! A co to kalkulator !
A ja podpalę odpowiednią dawkę dynamitu i KA BOOM ^ ^
Nie zdziw się jak nawet ty to usłyszysz, bo wtedy będę bardzo zła ! :D
Ale mój kalkulator znaczy dla mnie tyle,co dla Kowalskiego jego notatnik,a dla Rico Perky...
Smutam się :(((
Łoo! Nie wiedziałam że to aż tak poważna sprawa ! Spokojnie.. wesprę cię z tej ciężkiej chwili ! : D
Nom,ale jeszcze mnie do tego nie zmusili.Ale jak mnie doprowadzą do takiego stanu ttttttt oo to nie wiem co im zrobię
Zawsze działa cuda :D
A tak z innej beczki, bo chętnie przyłączyłabym się do tej zabawy co tak znajduje się pod jednym z tematów, ale nie chce mi się wszystkiego od początku czytać i trochę tego nie rozumiem :P
O czym mówisz?O opowiadaniu?Tam dopisujesz jak leci,byle miało sens z poprzednią wypowiedzią :D
Ech.. najpierw się dziwiłam że ty go w ogóle rozumiesz, a potem już kompletnie nie wiedziałam o co kaman :D
Hheeh z dziećmi trzeba umieć rozmawiać...Ale on niekiedy przesadza,potem ja muszę ratować sytuacje.
Raz chciał zabić Bulgota...Przecież to zniszczyło by całą fabułę filmu ;-/
Phi.. Przecież każdy wie że on jest nieśmiertelny.. jak ten.. NOO! No ktoś tam, kto jest nieśmiertelny no !
Czasem trudno nawiązać z niektórymi kontakt moralny.. nieprawdaż ?
Ehie...
On jest nieśmiertelny jak Lord Wader w Gwiezdnych wojnach.Bez niego film byłby bez sensu :D
Ale ten odcinek był ostatnim wyemitowanym z 2 sezonu, więc może dzisiaj dadzą nowy? ;)
Też to właśnie zauważyłam :D
Może.. albo zaczną puszczać wszystkie odcinki od nowa.. w najgorszym wypadku ^ ^
Mam nadzieję że to tylko pomyłka przy pracy ; ))
Hmm... sorry że sie wtrącę ale bylo napisane ze bedzie 27 odc II serii 8.03 a ten odc. to właśnie "Mały ptaszek"/ "Boa mściciel" więc dobrze puścili. 15.03 bedzie nowy 28 odcinek a potem 29- 23.03
WoW... SERIO !? :O
Wiesz, że nawet nie zwróciłam na to uwagi ? Ale to pewnie dlatego że ja nigdy nie patrzę na numerację odcinków bo zazwyczaj jest błędna, ale jeśli jest prawdą, to co mówisz to świetnie ; )
Ja po prostu szłam za głosem ludu :D
Kurcze.. ja już nie mogę usiedzieć na miejscu : P
CHCĘ NOWY ODCINEK !
Mam nadzieję że teraz mnie nie zawiodą, bo nie ręczę za siebie :D
Ja też nie mogę wytrzymać. Ale zostało jeszcze... ee... 5 dni, 5 godzin i 15 min jeśli dobrze liczę ^^
Haha :D
Aż 5 dni ! (nie licząc godzin i minut :P) Ale ja i tak nie będę mogła osobiście oglądnąć bo nie mam nicka ; (( Może że znajdzie się ktoś ze znajomych kto użyczy mi na ten czas telewizora :D
Mam nadzieję, że znajdziesz :) Ja mogę oglądać osobiście, ale dopiero od niedawna. Tak to zazwyczaj oglądałam tylko w necie i na Comedy Central, ale tam nie było zbyt dużo nowych ;)
Nom.. : P
Moja kol pozwoli mi do siebie wpaść, bo wie że jestem pingwinomaniaczką :D
Chociaż tyle : P Może że gdzieś pojedzie i jej nie będzie.. wtedy będzie klops ^ ^
Wchodziłyście na Wikipedię!!!!!!!!!!!Aaaaaa
Szybko musicie to zobaczyć
Szok!Oszukali nas jeszcze bardziej niżeli sądziłam.
Ps.Wszystko jeszcze raz przeliczyłam i 26 odcinek to "Mały ptaszek",nie 27.
Na wiki sobie wszystko powymyślali...Dlatego tytuły są do bani :-/
Na dubbingopedii nic jeszcze nie ma :P
A na Wiki wprowadzają w błąd po prostu.
Też się o tym niedawno dowiedziałam..
To poczekaj.. już nic nie rozumiem... to miał być w czwartek ten nowy odcinek ?
Ale przecież mały ptaszek i boa mściciel to 27 ..
Ale to też się nie powinno zwracać uwagi na wikipedie bo tam jest tak pomieszane...
podsumowując : JA JUŻ NIC NIE WIEM ;d