Wie ktoś coś może na temat nowego odcinka, który miał mieć swoją premierę dzisiaj o godzinie 19.15 na nicku ?
Jest mi to bardzo potrzebne, ponieważ ja sama nie posiadam tego programu, no i niestety nie miałam okazji dzisiaj oddać się tej przyjemności z oglądania pingwinków..
A tak w ogóle... to był jakiś nowy odcinek ? :P Tak zaczynając od początku..
A jeśli ktoś go nagrał.. to oczywiście czekam, aż się pochwali :^ ^
Ale wiecie, jak oglądałam sobie w czwartek ten odc. i włączyłam info to tam było napisane ze to 27 odc. i teraz w programie tv na 15.03 jest napisane ze bedzie 28 odc. ;d
Aha.. no to może jednak nie miało być tego nowego odcinka.. No cóż przekonamy się w czwartek ^ ^
Ale w ogóle to dzięki na info ; )
Nie prawda.Jeżeli nie wierzycie to włączcie sobie Dubbingopedię i policzcie odcinki 2 serii.Zawsze wychodzi,że odcinek "Mały Ptaszek" ma numer 26.
Po za tym,gdy leciał odcinek 26, u mnie na komórce też pisało,że powinien lecieć 27.
Ps.Próbujecie wmówić Kowalskiemu,że nie umie liczyć???Hehehe :D
Haha.. niewykonalne : P
Ale warto próbować !
No ale już się nie kłóćmy, bo to i tak nie ma sensu... nie ma co do tego powracać.. teraz trzeba myśleć pozytywnie i być przekonanym że nowy odcinek będzie w czwartek !
Nom.. mam nadzieję że już nie zawiodą na całej linii.. idę obczaić mojego bloga, ale coś cienko mi idzie bo mam tylko 2 komentarze Xd nie wiem czy będę wracać do niego, bo trochę mi się nie opyla jak i tak nie czyta :P
ale ja się wstydzę Xd
on jest taki beznadziejny że ja sama nie mogę na niego patrzeć ! ^ ^
Ja o swoim myślę podobnie i co???
Jakoś ludzie czytają moje bazgroły(jakim cudem),dawaj na pewno nie jest źle :D
dobra.. ale ostrzegałam ^ ^
http://zwierzaki-psiaki-kociaki-i-inne.blog.onet.pl/
Weszłam i super.Ślicznie wygląda i bardzo mądrze w nich piszesz o zwierzakach.
Jak chcesz mam fajne sentencje o zwierzakach na kalendarzu :D
Och dziękuję ^ ^ Cieszę się że ci się podoba : P
I takie słowa motywują mnie do dalszego pisania :)
Oczywiście jak masz jakieś rady to możesz się nimi ze mną podzielić ;P
Ooo.. jakie ^^?
Na przykład z pamięci to taką mam:
"Psy patrzą na nas z uwielbieniem,koty z pogardą a świnie jak na równych sobie".
Fajnie,że wklejasz takie zagadki...Wiesz jak się coś robi z poczuciem humoru,to dobrze działa.
Ps.Trzeba się wspierać co nie? :D
Och no jasne :P
Fajnie że ci się podobają :D
Ale już pomału brakuje mi pomysłów na te zagadki.. ale coś się pokombinuje ^ ^
No o oczywiście jeśli masz jakieś życzenia co do nn na moim blogu to.. :D Może chcesz jakąś charakterystykę rasy, albo w ogóle jakiś konkretny temat ^ ^ ?
Labladorki już były...
A Huski???
Ja w ogóle kocham wszystkie psyy :D
I ogólnie zwierzaki :>
Oooo..
może być Husky ^ ^
Jakby ci przyszedł go głowy jakiś temat to mów : D Bo czasem mam tak że nie wiem co napisać ^ ^
haha ; DD
a brat dobrze.. poszedł niedawno spać ^ ^ o dziwo dzisiaj miałam spokój ale to też dlatego że jak przyjechałam do domu o 17 to nie było... pojechał do dziadków ^ ^ Ale podobno tak wszystkich zamęczał Xd moja mama mówi że czasem nerwowo nie wytrzymuję, bo to że ja ją zanudzam na temat pingwinów (PHI.. E TAM ZANUDZAM :d) to jeszcze brat dostał fioła i łazi za wszystkimi i nawija głupoty :P
Ach.. ależ jestem z niego dumna XD
Ja też!A to po części dzięki nam!!!
Szaleństwo! :D
A ty nie zanudzasz,tylko mówisz o swojej pasji.Też tak mam :)
Heheh :P
Oni nie rozumieją mnie a ja ich ^ ^
Wiesz co zrobiła dzisiaj moja głupia sąsiadka z domu obok? Uderzyła kota ziemniakiem ! Dzisiaj pierwszy raz wypuściłam je na dwór.. no i jak to koty... ciekawskie.. a to że Kowalski jest najbardziej jakiś taki gapowaty to przeszedł przez jeszcze niegotowe ogrodzenie na tamtą stronę.. no to ja poszłam po tego kota, a ta porąbana wariatka wyskoczyła na mnie czemu pozwałam swoim pchlarzom przechodzić do jej ogródka.. ; ///
Potem poszłam tam znowu z mamą (nie dam tam sobie wmawiać) i od razu afera.. moja mam postanowiła że nie ma co sie przejmowac.
kurde nie dziala i klawiatura i musze pisac ekranowa xd
MOJEGO KOWALSKIEGO?!!!!!!!!
Ja jej dam...Niech ją tylko spotkam.Co za wyindywidualizowana impotentka z zawyżonym ego i dekonstrukcją swego interpersonalnego charakteru...
Sorki,jak jestem zła,to muszę powiedzieć coś mądrego...
Ale jak ją spotkam,to nie wiem co jej zrobię ;P
No... nie tylko jak jesteś zła bo ty zawsze musisz powiedzieć coś mądrego ^ ^
Okey :P Ja już tam mam plan ! Będzie mi moje koty od pchlarzy wyzywać ! ooo nie!!!!!!
hahaha ! wszystko naraz :D
niech cierpi ! buhahahaha
no.. może trochę przesadzam ^ ^ Ale niech nigdy, przenigdy nie waży się wejść mi w drogę... ! haha
da się to załatwić :P ?
Może wywieść ją na Himalaje albo co?
Może wrzucić do czynnego wulkanu???
Albo zostawić na polu pełnym gejzerów???
Buhahahaha :D
oooo ; DD
hahahaha
hahahaha
hahahaha
hahahaha
spam :D
Dzisiaj przeszła obok mnie i nawet powiedziała mi dzień dobry ! cud się stał ! ale to dlatego że moja mama była dzisiaj u niej i zrobiła aferę... aa nawet dobrze.. byłam z Kowalskim dzisiaj u weta by sprawdzić czy nic mu nie jest bo go ta kretynka w głowę uderzyła.. na szczęście wszystko okey, ale gdyby jednak coś się stało, to ona by płaciła za leczenie, nie my...
I bardzo dobrze.Jakby mu coś zrobiła w te jego genialną główkę to to to...
Chyba bym ją rozkabumowała!!!!!
Ps.A może on się teraz zrobi mądrzejszy?Weź go obserwuj przez parę dni,może to jakoś podziała na niego :P
haha : D
Albo głupszy Xd Ale mam nadzieję że nie ^ ^ ostatnio moja mam kupiła im taką zabawkę - na myślenie (wkłada się tam smakołyk i kociaki muszą wykombinować jak go wyjąć :P)
no i powiem tak: Kowalski poradził sobie najlepiej, po w niecałą minutę opanował co i jak. Potem Skipper, Rico i Szercia na końcu, bo męczyła się z tym chyba godzinę :P aż a końcu musiałam jej tego smakołyka dać ^ ^
hehehe, dokładnie :P
Są tak podobne do pingwinów, że czasem wydaje mi się że zostały przez nich osobiście podmienione ^ ^%
To chyba przez to że jak Fusia była w ciąży to zawsze siedziała ze mną przed telewizorem i oglądałyśmy pingwiny :P
No cóż ^ ^
hehe ^ ^ i to jak !
ty nawet nie wiesz co się tu czasem wyprawia :D
a jak tam psinka : ) ?
Dobrze.Dzisiaj był lelochany :D
Mama się śmieje,że u nas to wszyscy tacy genialni.Mój piesek to sobie z miski skórki od jabłek wyciąga i przenosi na podłogę.Hehe,w ogóle taki mądrala z niego,że szok! :D
Ciekawe którym.
Mama mówi,że my tu wszyscy tacy genialni jesteśmy :P
Ale ja jestem wyjątkowa.
Jestem Genialnym szaleńcem :D
heh ^ ^
noooo! u mnie z rodziny ja mam tylko takiego fioła :D brat to mi nawet do pięt nie dorasta:P Ostatnio jak była u mnie kuzynka to cały dzień udawaliśmy że jesteśmy pingwinami (skład taki sam :P) ^ ^ Moja mama myślała że coś mi się dzieję na mózg ;d osobiście mi to powiedziała, oczywiście śmiejąc się jak biegałam po pokoju i udawałam Rico :D nawet przy obiedzie domagaliśmy się ryb Xd to akurat mi się spodobało, bo nawet nieźle było.. myślałam że przyjazd kuzynki będzie opierał się na kucykach pony, zabawami lalkami itp ^ ^
przynajmniej mogłam być w swoim wcieleniu cały dzień, ale trzeba było rodzicom wytłumaczyć że to tylko zabawa, bo nie załapali o co chodzi ! szok :D
ech.. jak ja kocham zachowywać się jak.. dziecko ^^!
Ja też tak mam.
Kocham być dzieckiem.
Dzisiaj zobaczyłam,że siostra już jest prawie wyższa ode mnie i zaczęłam podskakiwać i tupać nogami.Mama mówi :Jak ty się zachowujesz?A ja:Jak dziecko,nie mogę?A mama:Skoro jak dziecko,to proszę.Heheh :D
hehehe ^ ^
trzeba być sobą :P ja tam chyba nigdy nie wyrosnę z tego dziecięcego etapy przedszkolaka :D
Ale cóż.. moja psychika nie pozwala mi dorosnąć .. a ja tam się z nią wolę nie kłócić ; ))
hah, no oczywiście że niee ; P
ach... muszę odrobić jeszcze zadanie z matmy i z polaka ! aaa
hehehe : d
no można tak powiedzieć, ale nie do końca, bo nawet jak ciebie nie było to miałam to zrobić, ale się uczyłam ^ ^
Hahaha.. mam podobnie bo też miałam coś na tym moim blogu zrobić, ale zawszę jak w tb gadam to czas leci tak szybko że ani się nie obejrzę a już 23 :D ale to dobrze ^ ^