PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78746
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Serial "Pitt bull" jako jedyny pokazuje realia pracy w Polskiej Policji. Patryk Vega jako jedyny potrafił przelać to co się dzieje na policyjnych komendach - na szklany ekran. Ale "Pitt bull" to nie tylko Vega ale również idealnie dobrani aktorzy, którzy stworzyli niezapomniane kreacje( Dorociński, Grabowski, Stroiński, Królikowski REWELACYJNI !!!, Gajos, Mohr, Rosati, Kula, Gąsiorowska Bardzo dobrzy!! Dla mnie postacie są w tym serialu tak realistyczne, że Dorociński już na zawsze dla mnie będzie Desperem, Grabowski- Gebelsem, a Królikowski- Igorem.

ocenił(a) serial na 10
rockyb_fw

Nawet sami policjanci powiedzieli ze najbardziej odzwierciedla prace polskiej policji!dla mnie serial jest arcydzielem!Chociaz kiedys zapytalem sie psa ktory wypisywal mi mandat powiedzial ze serial jest super ale sobie nie życzy aby policja byla pokazywana w takim swietle...Pozdro!1i 2 seria to jest kosmos i miazga

ocenił(a) serial na 10
e_rysiooo

Zwlaszcze Akcja w Parolach I Magdalence To Jest Arcydzieło!

ocenił(a) serial na 9
rockyb_fw

Zgadzam się w zupełności, od pierwszego odcinka, pierwszego sezonu aż do samego końca trzyma w napięciu i doskonale budzi całą gamę uczuć u widza. Gra aktorska perfekcyjna szczególnie ,,Despero" i ,,Gebels", poza tym widać wielu aktorów amatorów co nadaje niepowtarzalnego klimatu. Vega ma u mnie ogromny szacunek za ten serial.

ocenił(a) serial na 8
rockyb_fw

zapomniałeś o doskonałych rolach epizodycznych które zagrały Stenka czy Foremniak :-) to też prawdziwe perełki - a co do filmu i oceny podpisuję się obiema rękami