Może ktoś się orientuje w temacie. I kojarzy odcinek, w którym to, akcja rozgrywała się na jakimś podwórku i wyglądało to mniej więcej tak, że jeden z głównych bohaterów wyrwał jakiemuś dzieciakowi reklamówkę, w której były jakieś materiały wybuchowe i wrzucił ją do śmietnika. Po czym nastąpił wybuch. Z Góry dzięki za pomoc. Jeśli jest to możliwe, to podajcie numer i sezon tego odcinka.
Siemasz to jest drugi odcinek trzeciej serii a po kolei jak lecisz to 19 pozdrawiam ma nadzieje ze pomoglem!!!!!!
odcinek był chyba inspirowany sławnym rurabomberem,który podkładał bombki na klatkach schodowych
Jak wiekszosc odcinkow od pol 2 serii.Pierwsza byla orginalna a poznie to magdalenka zwloki w torbie i ten gosc co zniewazyl chuja prezydenta jak nim był jeszcze Kaczyński itd ,itp. Ale to mi sie nawet podobalo. Inspiracja prawdziwymi zdarzeniami wyjatkowo udana .997 wysiada.
Właściwie to zapomniałem napisać, że akcja, którą opisałem, działa się na moim podwórku. I miałem tą przyjemność oglądać fragment tego odcinka na żywo! Zabawny dość był motyw, z wrzuceniem zafoliowanej bomby do śmietnika przez M. Dorocińskiego. Powtarzali chyba z 30 dubli : D Bo za każdym razem M. Dorociński zamiast do kontenera trafiał w ścianę śmietnika. A sam wybuch był bardziej widowiskowy niż na filmie.