PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78746
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Może ktoś się orientuje w temacie. I kojarzy odcinek, w którym to, akcja rozgrywała się na jakimś podwórku i wyglądało to mniej więcej tak, że jeden z głównych bohaterów wyrwał jakiemuś dzieciakowi reklamówkę, w której były jakieś materiały wybuchowe i wrzucił ją do śmietnika. Po czym nastąpił wybuch. Z Góry dzięki za pomoc. Jeśli jest to możliwe, to podajcie numer i sezon tego odcinka.

Cox_92

Siemasz to jest drugi odcinek trzeciej serii a po kolei jak lecisz to 19 pozdrawiam ma nadzieje ze pomoglem!!!!!!

irlandczyk28

Dziena. Sam nigdy bym się do niego nie dokopał, a bardzo mi zależało na obejrzeniu tego odc. pozdr.

ocenił(a) serial na 8
Cox_92

odcinek był chyba inspirowany sławnym rurabomberem,który podkładał bombki na klatkach schodowych

ocenił(a) serial na 8
Cox_92

Jak wiekszosc odcinkow od pol 2 serii.Pierwsza byla orginalna a poznie to magdalenka zwloki w torbie i ten gosc co zniewazyl chuja prezydenta jak nim był jeszcze Kaczyński itd ,itp. Ale to mi sie nawet podobalo. Inspiracja prawdziwymi zdarzeniami wyjatkowo udana .997 wysiada.

Cox_92

Właściwie to zapomniałem napisać, że akcja, którą opisałem, działa się na moim podwórku. I miałem tą przyjemność oglądać fragment tego odcinka na żywo! Zabawny dość był motyw, z wrzuceniem zafoliowanej bomby do śmietnika przez M. Dorocińskiego. Powtarzali chyba z 30 dubli : D Bo za każdym razem M. Dorociński zamiast do kontenera trafiał w ścianę śmietnika. A sam wybuch był bardziej widowiskowy niż na filmie.