Z KIM BLAIR JEST W CIAZY, Z CHUCKIEJ CZY KSIECIEM??? JAK OBSTAWIACIE??
wedlug mnie z chuckiem. to ze powiedizala ksieciu ze jest ojcem nie oznacza ze jest nim naprawde. wg mnie to bylo tak ze z testu wynika ze to chuck ale B. widzi jak sie zachowuje i jak sie C. wczesniej zachowywal i dla dobra swojego dziecka wybrala L jako tatusia swojego dziecka..
ja mam nadzieję, że jest z C. Ale wynika na to, że chyba jest z nim, bo jak powiedziała L. że jest z nim w ciąży to po co schowała te wyniki testu kto jest ojcem głęboko w szufladzie?? Wydaję mi się, że powiedziała L. , że jest ojcem by jej nie zostawił. A . powiedziała C. , że jest z L. bo widziała, że C. zachowanie się zmienia na gorsze. Takie jest moje zdanie.
ludzie, przeciez to jest wiadome od poczatku, ze jest w ciazy z Chuckiem ;)) tak sie pewnie okaze na koncu
B. chce wierzyć, że ojcem jest L, bo jak mowila z nim sie pukała wiele razy, a z C. tylko raz. Poza tym B. sie strasznie posypała i wyglada staro, za to S. kwitnie.
stara? nie no nie przesadzaj, twarz ma młodą, gorzej że zrobiła się taka przykladka, grzeczna, zona idealna - to jest DZIWNE.
Stara w sensie, ze wyglada na 30stkę, a nie na 20 pare. W przeciwieństwie do S, ktorej buzia nadal wyglada mlodzieńczo-dziewczęco ;-)
Moim zdaniem celowo ją tak charakteryzują - w końcu jest w ciąży, wiele kobiet traci urodę w pierwszych miesiącach ciąży, a poza tym chodzi ciągle zmęczona, wymiotuje itd. To logiczne, że nie wygląda jak modelka.
Nie chodzi o charakteryzacje czy bycie modelką. chodzi o twarz samą w sobie. Z polskiej sceny przypomina mi sie Cielecka, ktora dość dlugo wygladało jako 20 kilkulatka i potem ''przeskoczyła'' na 40stkę, mimo, że 40 lat jeszcze nie skonczyła. Tak tez bywa.
Też bym chciała, żeby to było dziecko Chucka, ale testy mogła schować, żeby książę nie dowiedział się o ich istnieniu. Bo gdyby spała tylko z nim, to przecież nie byłyby one potrzebne- czyli samo zrobienie badania już było dowodem, że Blair go zdradziła.
Boli mnie jedynie, że jak wspomniał Hans_Kloss Blair zrobiła się taka... poważna, stara. Gdzie scenarzyści pogrzebali naszą B?
a mnie się wydaje ze to dziecko Dana. ze oni sie przespali ze soba,ale nie bylo to pokazane.
tez mi się wydaje że z chuckiem, jak zobaczyła na plotkarze że C oddaje tego psa do schroniska to stwierdziła że on nic się nie zmienił i nie zmieni jak by sie dowiedział że to jego dziecko a jak przyszła do niego i dowiedziała sie ze jednak nie oddał tego psa, że jednak ma uczucia to zrobiła taka dziwną minę i wogule ja mówiła o tym L to też tak jakoś dziwnie że niby cos przed nim ukrywa. przynajmniej takie są moje odczucia, no ale przekonamy się. tylko ciekawe czy B urodzi to dziecko czy przypadkiem nie poroni.
Ona jest w ciąży z Chuckiem. A 'stara' Blair musi wrócić bo serial staje się nudny. Żal mi tylko Chucka że tak cierpi. Jak dowiedział się że Blair jest w ciąży z L to płakał :((
Sytuacja sie rozwinie jako następstwo publikacji ksiazki D. S. obraziła sie na D., ale dla zdobycia prawa do filmowania ksiązki będzie musiła sie przypodobac D.
Nudna i pusta jest B, ktora nie wie czego i kogo chce. .
I. moze tak, natomiast S, już nie. Gdyby wygnali S, to kto zająłby miejsce najwiekszej lafiryndy UES? :-)
zapraszam do śmiesznej dyskusji : http://www.filmweb.pl/film/Grubazzzki-2006-290174/discussion/Grubi+faceci+-tak+G rube+kobiety+-nie,1757019#post_6444690
A ja płakałam z nim. To była tak wzruszająca scena, że nie mogłam wytrzymać. I jeszcze ten psiak.
Ale cudownie by było, gdyby to z C. była w ciąży, więc mam nadzieję, że masz rację.
Popieram powrót 'starej' B.
np po to, by luis nie dowiedział się, że w ogóle je robiła. nie byłoby sensu ich robić gdyby go nie zdradziła.
no ale też jestem za chair.
zapraszam do śmiesznej dyskusji ^^ http://www.filmweb.pl/film/Grubazzzki-2006-290174/discussion/Grubi+faceci+-tak+G rube+kobiety+-nie,1757019#post_6444690
Ja odniosłam wrażenie, że B. nawet nie otwarła wyników tylko sama "wybrała ojca swego dziecka"
Też mam takie wrażenie, bo gdyby rzeczywiście zajrzała do tej koperty, to by ją wyrzuciła, a nie wkładała do szuflady. Blair chyba czuje kto jest ojcem jej dziecka, ale boi się tego co będzie, jak się o tym dowie. Pewnie ta złośliwa siostra księcia, znajdzie kopertę i wszystko się wyda..
Też jestem za parą Blair Chuck i mam nadzieję, iż stara Blair wróci - kurczę, co się z nią dzieje? Zachowuje się jakby przechodziła kryzys wieku średniego.. nagle próbuje się ze wszystkiego oczyścić, wytłumaczyć.. brakuje mi tej jej iskry.
tez przeszło mi przez myśl że ona nawet nie otworzyła tej koperty, a mi sie wydaję że to Ivy właśnie moze znaleźć tą kopertę bo przecież ma teraz donosić tej babie.
przecież otworzyła kopertę na dworze. kiedy Dan ją zostawił,bo sama chciała się dowiedzieć kto jest ojcem..
DOBRA WIDZE ŻE WIEKSZOSC Z WAS OBSTAWIA CHUCKA/ NO MOZLIWE, ALE ZWIAZEK Z NIM TO WIECZNE DRAMATY A NUDNY KSIAZE JEST STABILNY (WIEM NUUUUDA),ALE CHYBA JAKO 'DOROSŁA BLAIR' DOBRZE WYBRAŁA . BĘDĄ SIĘ KĄPAĆ A RUTYNIE ALE PRZYNAJMNIEJ OSZCZĘDZI B. SOBIE ŁEZ, UGANIANIA SIĘ ZA NIM I INTRYG.
ALEŻ SKĄD, PISZE DUŻYMI BO WIEM ŻE ZE WZGLĘDU NA TWÓJ PODESZŁY WIEK MASZ PROBLEM ZE WZROKIEM ;PP nie dziękuj ^^
Tak wnioskowałam, że masz 12 lat dlatego mój wiek jest dla Ciebie podeszły. Nie dziękuję ;)
zapraszam do śmiesznej dyskusji ^^ http://www.filmweb.pl/film/Grubazzzki-2006-290174/discussion/Grubi+faceci+-tak+G rube+kobiety+-nie,1757019#post_6444690
moim zdaniem poroni... wątpie aby scenarzysci pozwolili jej urodzic to dziecko, zupelnie nie pasowaloby to do obecnej konwencji serialu
Moja teoria jest następująca, Blair jest w ciązy z louisem, ale on w ostatnim odcinku znalazł ta kopertę, pamiętacie? jak zobaczy ze robiła test to bez znaczenia ze on będzie ojcem, wkurzy sie ze musiała go robić no bo to oznacza ze spała z kims innym, zerwą i chuck i blair będą razem, bo chuck stwierdzi ze niewazne czyje to dziecko on i tak ją kocha no i to dziecko też. Być moze pod wpływem tych emocji, Blair poroni i to ją jeszcze zblizy do chucka bo on się nią zaopiekuje itd. A jeśli sie urodzi to pojawią sie problemy w stylu matki księcia która będzie chciała odebrac dziecko no bo następca tronu i takie tam...
na bank nie urodzi, Blair knująca intrygi z dzieckiem przy piersi? nie widzę tego...
dobre.. a propo's nie moge doczekac sie odcinka w ktorym on mowi jej ze otworzyl koperte. co za kretynka 3ma takie rzeczy na wierzchu?! ja bym schowala to do jakiejs skrytki pod lozkiem czy w szafie.
Niby to takie irracjonalne - Blair opiekująca się dzieckiem. ale z drugiej strony czemu nie? to coś nowego w serialu i na pewno świeższego niż ciągłe intrygi. co nie znaczy, że musi ich zaprzestać w wolnych chwilach. Blair to Blair zawsze będzie miała te swoje sekreciki i chytre plany. myślę, że dziecko tak drastycznie tego nie zmieni.
A do tego Chuck wydaje mi się być odpowiednim kandydatem na ojca. po pierwszym szoku stałby się kochającym tatusiem. ;) zwłaszcza, że sam tej ojcowskiej miłości nie doświadczył...
Louis jest spoko, nic do niego nie mam. nawet go lubię, ale czy jego postać nie jest zbyt mało wyrazista, czasem nudna?
Z księciem na pewno nie, bo on to tylko postać przelotna, ale zastanawia mnie jedno. Wszyscy chcą żeby była w ciąży z Chuckiem, bo wiadomo ta para jest sobie przepisana od początku, ale jak już wiemy twórcy Plotkary lubią nas szokować i robią wszystko na przekór naszym oczekiwaniom......Zmierzam do tego, że może chcą nam zrobić psikusa i okaże się, że Blair nie jest w ciąży z Chuckiem tylko z Danem....
Wiadomo, że rozmawiali ze sobą o tym i nie dali po sobie poznać, że taka możliwośc istnieje, bo ponoć ze sobą nie spali, ale tu między nimi coś mi nie gra. Spędzili razem wakacje i jakieś uczucie się narodziło, bo ciągle tak sprzeciwiali się temu co się wydarzyło, że to tylko przyjażń i nic wiecej. Tylko czemu próbowali sobie i innym udowodnić, że nic ich nie łączy i czemu Dan ją tak przedstawił w swojej powieści??? Może po prostu nie dopuszczają do siebie myśli, że mogą mieć dziecko, a przynajmniej Dan, bo Blair wie kim jest tata. Może on sądzi, że ona zaszła w ciąże w Maroko, a nie przed wakacjami i dlatego tak z nią rozmawiał nie biorąc siebie pod uwagę??? Okaże się w krótce... ;)
Na pewno nie jest w ciąży z Danem, bo on mówi Ericowi, w którymś odcinku, że gdy się pocałowali, to Blair uciekła. Poza tym, on opisał ją tak w książce, bo jest w niej zakochany (albo był, teraz to już sama nie wiem). Zresztą Blair musiała zajść w ciążę przed wakacjami, bo na końcu ostatniego odcinka jest wyraźnie napisane "trzy tygodnie później", czyli 3 tygodnie po seksie na bar mictwie, więc obstawiam, że ojcem jest Chuck.
Ale jak sama Blair mówi: z Chuckiem spała raz - na bar mictwie, a z Louisem 100razy podczas wakacji. W 5x05 dowiadujemy się ,że to 3 miesiąc czyli to prawda, że zaszła w ciąże mniej więcej w tym samym czasie kiedy ostatni raz spała z Chuckiem. I tu można snuć teorię - Louis czy Chuck, ale na pewno nie Dan! Niektórzy mają takie urojenia ,że oni niby ze sobą spali, ale kiedy?? Dan napisał tak w książce, ale to fikcja. No więc ojcem może być L. lub C. i choć jestem za B.&C. to mam co raz większe wątpliwości, bo skoro Louis znalazł kopertę tzn ,że przeczytał wyniki. Więc jeśli to nie on jest ojcem, to co go trzyma w NY? Na razie po prostu trzeba czekać na odcinek kiedy B., L. i C. się spotkają - czyli pewnie odcinek ze ślubem? :)
Moim zdaniem to Chuck. Ale zobaczymy co będzie dalej. Strasznie mi zaimponował Bass w ostatnim odcinku piątego sezonu, coś niezwykłego, czekamy na następny sezon, tak?;>
umieram z ciekawosci ;) skad masz 5 sezon? ja to ogladam na str z serialami ale tam wolno wchodzą nowe odcinki :-((((((