Hej. Chciałbym żebyście podzielili się najbardziej zapamiętanymi momentami w serialu. Moga być najbardziej wzruszające, śmieszne czy te które zapadły nam w pamięci.
Proszę o podanie najpierw sezonu i odcinka a w komentach ;)
s3e9
Kiedy S i B wchodzą do windy i dowiadują się że Chuck i Nate wystawili je, żeby się pogodziły. I ten komentarz "w schowku macie kokosanki i piwo" zwala z nóg
sezon 2 odcinek 14
Chuck chodzący po dachu pijany.
Smutne ... " Wiem czego nie chciał mój ojciec. Nie chciał mnie. "
Sezon 2 Odcinek 13
Kiedy B weszła do pokoju, C siedział na łóżku, pełny nieszczęść i popatrzył na B a ona go przytuliła. Ryczałam jak bóbr.
a i 3 sezon odc. 9 kiedy leci piosenka whatever you like, i pokazani są V,D i olivia, a później jak jenny wchodzi z natem na schody na balu debiutantek...
Najleprzy moment w serialu?!
Jest ich wiele,ale mi najbardziej zapadł w pamieci odcinek 4 sezonu 3.
Gdy Chuck mówi do Blair:Jeśli kiedykolwiek zapomnisz,że jesteś Blair Waldorf,pamietaj,że ja jestem Chuck Bass i Cię kocham.
Ale jest też wiele pieknych scen z ich udziałem.Właśnie to na nie cały czas czekam.
sezon 1 odc 7
Chuck i Blair w limuzynie <3
Sceny z 2x13 gdy Blair wyznaje miłosc Chuckowi i później gdy go przytula na łóżku.
2x25
"I love you too"
I wiele innych...
Jeden z pierwszych odcinków 3 sezonu (nie pamiętam dokładnie który), kiedy B mówi Dorocie, że jej matka jest w ciąży, a Dorota na to: "Gratulacje" geniusz :)
LIMUZYNA ! ;) i oczywiście wszystkie wzruszające sceny z ich udziałem, np. ta w szpitalu, gdy S miała wypadek...
4 odcinek drugiego sezonu.
w barze do Dana podchodzi Chuck<3 w fioletowy garniaku a Dan "powinienes nosic dzwonek" hahah smieje sie z tego za kazdym razem jak to widze:]
Odcinek The Dark Night.
Moment gdy Serena i Dan zerwali w windzie.
"- Serena I still...
- I know, me too...
-Drzwi windy się zamykają-
I love you."
http://www.youtube.com/watch?v=2zb3Q_f0Tgc
Przepiękny.
Jak ja bym chciała ich jeszcze zobaczyć razem w serialu...
mi osobiście podobał się pokaz mody Jenny. Genialna scena, muzyka i sukienki byly swietne.
Kiedy Dorota mówi do Chucka(Serena też tam była):Zwariowałeś gówniarzu?!Ja pracuje dla miss Blair,nie dla Ciebie.Co ty myślisz,że mnie kupisz?!!
Po prostu genialne!Nie wierzyłam i musiałam jeszcze raz to obejrzeć.
Dorota jest lowe!
2x19 :)
Genialne! Za pierwszym razem nie zrozumiałam co mówi, tak się wczułam w angielski, że nie rozpoznałam ojczystego języka xD
Uwielbiam wszystkie momenty kiedy Dorota mówi po polsku :)
No i "I'm Chuck Bass" ;DD
Ogólnie Chuck i Blair mają najlepsze sceny i teksty :))
Jasne,że B i C mają najleprze sceny,są genialne.
Ja na pczątku tak samo,nie zrozumiałam polskiego:)i musiałam jeszcze pare razy to usłyszeć,to było świetne.
chyba s02e01
kiedy Chuck stwierdza że dowie się prawdy o nowym chłopaku Blair, wyjmuje telefon i gdzieś dzwoni, na co Eric: "On ma numer do prywatnego dedektywa w szybkim wybieraniu, przraża mnie" czy jakoś tak ;p zawsze mnie to smieszy ;p i jeszze w tym samym odcinku:
Blair: Chuck! Aren't you done trying to destroy my night?
Chuck: Look I should never have abandoned you. I know I made the wrong decision as soon as your plane took off. Distracted myself all summer...hoping I wouldn't feel it, but I still do.
Blair: And?
Chuck: I was scared...I was scared that if we spent the whole summer together, just us, then you'd see.
Blair: See what?
Chuck: Me. Please don't leave with him.
Blair: Why? Give me a reason and "I'm Chuck Bass" doesn't count.
Chuck: 'Cause you don't want to.
Blair: Not good enough.
Chuck: 'Cause I don't want you to.
Blair: That's not enough.
Chuck: What else is there?
Blair: The true reason, I should stay right where I am and not get in the car. Three words. Eight letters. Say it...and I'm yours.
Chuck: I... I ...
Blair: Thank you. That's all I needed to hear.
no i oczywiście odcinek The dark night
Serana i Dan w windzie
-Wiesz, ze kiedy stąd wyjdziemy to będzie koniec...
-Myśle, że już był, tylko potrzebowaliśmy czasu żeby to zrozumiać....
;((
i jeszcze jedna która zawsze mnie smuci:
s02e13
Blair: Chuck! Stop! Don't go. Or if you have to leave, let me come with you.
Chuck: I appreciate the concern.
Blair: No. You don't. You don't appreciate anything today. But I don't care. Whatever you're going through, I want to be there for you.
Chuck: We talked about this. You are not my girlfriend.
Blair: But I am me. And you are you. We're Chuck and Blair. Blair and Chuck. The worst thing you've ever donethe darkest thought you've ever hadI will stand by you through anything.
Chuck: And why would you do that?
Blair: Because I love you.
Chuck: Well that's too bad.
mogłabym tak w nieskończoność wymieniać.... ;p
Sezon 3, odcinek 'Enough about Eve'
Motyw z intrygą Blair, gdy Chuck'a pocałował ten koleś, przedstawiciel czegoś tam. I później ich rozmowa:
B: Jesteś zły, bo całowałeś się z facetem?
C: Jestem zły, że nie całowałem się z tobą.
B: ;)
C: Na prawdę myślisz, ze nigdy wcześniej nie całowałem się z facetem?
B: kochasz mnie? ;)
C: zawsze.
kiss kiss.
Ze wszystkich sezonów najbardziej podobały mi się odcinki po śmierci ojca Chucka (to chyba były odc 13-15).
- Sceny na cmentarzu (złość Chucka),
- Moment kiedy Chuck smutny siedział na tapczanie i Blair go przytuliła (moja ulubiona scena;)),
- Pijany Chuck na dachu (Boże już myślałam w pewnym momencie, że spadnie)
- I moment kiedy Chuck pierwszy raz wyznaje Blair miłość :)
Pewnie jeszcze jakieś momenty by się znalazły, ale jako że moimi ulubionymi bohaterami jest Chuck i Blair to właśnie te sceny najbardziej zapamiętałam:)
Aaaa i jeszcze scena kiedy Dorota zaczyna mówić do Chucka po Polsku :PP
Najbardziej się wzruszyłam kiedy Blair powiedziała w 25 odcinku do Chucka że go kocha po raz 2 a on nie odpowiedział .
Wszystkie sceny B. & C. są genialne. Moja ulubiona: oczywiścia limuzyna i
jeszcze kiedy Chuck stoi na dachu:
C: I'm chuck bass!
C: No one cares.
B: I do.
B: Don't you understand? I'll always be here. I don't want you going
anywhere. I couldn't bear it. So whatever you want to do to yourself,
Please don't do that to me.
B: Please.
C: I'm sorry.
B: It's okay.
Z innych, to pierwszy pocałunek Jenny & Nate'a, Jenny wyrzucająca swoje
wszystkie "stare" manatki (sezon 3).
Ulubiony moment?
coś w tym stylu. ' Jestem Chuck Bass i każdy w Europie powinien znać to
nazwisko ' Do kładnie nie pamiętam. To było gdy pierwszy raz Jenny spotkała
się z Damienem. Zawsze w sumie gdy Chuck mówi ' I am Chuck Bass'
Poza tym gdy Jenny całuje się z Natem. Nate wtedy swoim mega sexi głosem
mówi " becouse' i ją całuje.
Scena gdy Serena i Dan się kochają. Gdy S. robi prezent D w postaci śniegu.
Dużo takich scen.
Sezon 2,nie pamiętam,który odcinek.Gdy B ma powiedzieć C,że go kocha,ale nie może.On tak samo,bo wiedzą,że jak to powiedzą,to nie będzie początek,lecz koniec.I ten ich smutny pocałunek.Piekne...
większość moich ulubionych została już wymieniona ;). oczywiście wszystkie z C i B <3.
to może dodam z 17 odc 3 sezonu.
Na końcu rozmowa Chucka z Jackiem i zapłakana Blair policzkująca C <33